Şimdi Ara

PS3 Destekli Ubuntu Linux CD'leri Çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
14.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • This will get you booted into Ubuntu. A quick fix for this issue so that you don't have to type the above command to boot into Ubuntu everytime you boot is to go into a terminal session and type the following.

sudo sed -e 's/sdd1/sda1/' -i /etc/kboot.conf
    bu ne arkadaşlar çevirebilen varmı yoksa bunumu yazmam lazımentere basmak yerine
    https://help.ubuntu.com/community/PlayStation_3 bu linkte acayip bişeler diyo heralde çevirebilirmisiniz size zahmet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 9 Haziran 2007; 15:19:58 >
  • ubuntuyu indirdim fakat kurarken hata veriyor cdye isoyu ve otheros dosyasını attım cd de konumun PS3/otheros/ubuntu-7.04-desktop-powerpc+ps3.iso bu arada cd yi takmasam dahi yükleme sırasında aynı mesaj geliyor

hata şu şekilde:

"don't understand action "leasefail"
    Info.No Lease,failing.
    UDF-fs:No VRS found
    /deu/sr0:/ppc/ppc64/vmlinux-ps3: Not Found"

yazıyor benim merak ettiğim daha doğrusu anladığım kadarı ile ya dosya yanlış yerde ya dosya ismi yanlış yada dosyayı isodan çıkarıp normal şekilde atmam gerekiyor nasıl bu sorunu halledebilirim iyi günler
  • bende kubuntu linuxu yukledim masaustune geldim fakat instaall yapinca yuzde 15 e kadar yukleyip donuyor live cd den sorunsuzca yukleyebiliyorum fakat hardd diske atamiyorum sitenin verdigi linklerdemi sorun var acaba su anda hatta ps3 e yukleyemedigim kubuntu linuxten mesaj atiyorum weycell61 gozlerim seni ariyor bi el atsan yaparsin belki////
  • evet kubuntu linuxu yükledim sonunda
  • arkadaşlar bu kubuntu linux mp3 çalıştırmıyor bildiğiniz mp3 çalıştıracak bir program varmı ve flash playeri nasıl yüklryrbilirim download flash player for linux diyorum indiriyorum fakat birlikte aç diye seçenek çıkıyo neyi seçmeliyim acaba bilenler varsa cevap verebilirmi?
  • Ubuntu kurulumunda PS3 sistemindeyken usb klavye çalışırken dos siyah ekranda klavye çalışmıyor haliyle entera basamıyorum, sorun nedir acaba Türkçe klavye bağladım bu yüzden olabilirmi ?
  • Herkese merhaba,
    PS3'e ubuntu kurmaya çalıştım, 10 gb partition ayirip kurulma başladim,sorun yok, ps3 boot OS 'i OtherOs yaptım, ubuntu loader geliyor, grafik installation çok yavaş geldi, installation yapmaktan vaz geçtim,ama ps3 reboot etmeme ragmen ubuntu loader geliyor, ps3Os ana menusu gelmediği için BootOS kısmında OtherOS'i PS3 yapamıyorum, ubuntu loader kaldirmanın nasıl olacağı konusunda bilgisi olan var mı?

saygılar
  • sanırım power tuşuna uzun basmalısın ps3'ü açarken.
  • Merhaba,
    Teşekkürler power tuşuna 5 sn basmak işe yaradı, birde linux loader gelince boot-game-os yazıp entere basmakta yarıyormuş, nette bir yerden buldum.

sevgiler
  • Arkadaşlar bu klavyenin çalışmama sorunu kimsede olmadı sanırım ?
  • klave bende de çalışmıyor dolayısıyla da enter a basamıyorum anlamadım walla sorun nerde
  • o kendi kendine enter yaptı yüklemeyi tamamlayıp linux'un masa üstünü aştı ama klavye hala çalışmadığı için kitlendim kaldım walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: barcelona

o kendi kendine enter yaptı yüklemeyi tamamlayıp linux'un masa üstünü aştı ama klavye hala çalışmadığı için kitlendim kaldım walla

Hmmm kendi kendine enter yapıyo demekki sıkılıp deneyiyeyim bakalım...

Neden çalışmıyor klavye anlamış değilim hayır ps3 menusunde çalışıyor kullanıyorum linux kurulumunda çalışmıyor.
  • Barca dostum masaüstü gelince klavye çalışıyo bi kere esc tuşuna bas menu açılsın esc ile çık tab tuşu ile install ikonuna gel entera bas....sonrasını crtl+tab ile halledebilirsin
  • Kurulum esnasında %15 de takılıp kalıyo sistem dosyaları inceleniyor derken...

Kuramıcaz anlaşıldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot

Kurulum esnasında %15 de takılıp kalıyo sistem dosyaları inceleniyor derken...

Kuramıcaz anlaşıldı...

Before people post saying there system freezes while installing Ubuntu at 15%. Which it does unless you follow these steps.

Solution!

While you are in the Ubuntu Desktop follow these steps!

Once the system is up and running from the disc, you may choose to install Ubuntu permanently. There is a bug which halts the installation at 15%. To avoid this you need to terminate some running services and processes.
    open System > Administration > Services.
    Uncheck everything except the CPU frequency manager (powernowd), Graphical login manager (gdm) and System communication bus (dbus).
    Open System > Administration > System Monitor. Select the Processes tab.
    Kill all processes on the list (right click > Kill Process). The ones that are necessary for the system to install will automatically restart or refuse to be terminated.

Ben denemedim!

• aynisi banada oluyodu 15 te takiliyodu fakat yilmadim bidaha yukledim olmadi bi daha ve sonunda kurdum ancak pc si olan arkadaslara siddetle tavsiye etmiyorum .......
  • walla en 10 kere denedim klavye de bir sorun var.. komutları çok geç algılıyor bu işletim sisteminin yavaşlığından herhalde anlamdım deli etti beni iki gündür( eğer bildiğiniz tam uyumlu çalışan bir marka varsa paylaşırsanız çok iyi olur) zaten benim amacım bilgisayarımda ki filmleri buraya atıp izleyebilmekti, onun için gerekli olan codeclerin yüklenmesine de izin vermiyormuş o zaman da bir amacı kalmıyor benim için zaten.. yinede yardımlarınız için soal
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

aynisi banada oluyodu 15 te takiliyodu fakat yilmadim bidaha yukledim olmadi bi daha ve sonunda kurdum ancak pc si olan arkadaslara siddetle tavsiye etmiyorum .......

Ben 4-5 kez denedim yok banamısın demiyo 15 de takılıyo... artık başka bir sürüme bakarız
  • arkadaşlar flash playeri nasıl yüklicez bilen var mı?ben beceremedimde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.