Şimdi Ara

PS3 Destekli Ubuntu Linux CD'leri Çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
14.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç linüxüne ps3 te java veya flash yükleyen yokmu şimdi?
  • Allah aşkına bi yardım edin ne olur flash playeri yüklüyorum fakat birlikte aç diyo kısacası ne yapsam olmuyor neden kimse bi cevap yazmıyor anlamadım bu forumda kubuntu linux kullanan tek kişi benmiyim acaba bilen varsa ne olur bir göz atsın
  • dostum bende ydl kullanıyorum. flash için biraz uğraşmıştım ama olmadı. Sinirlenmiştim. Bundan sonra da olmayacak diye daha uğraşmak istemiyorum.
  • ya illaki bilen vardır ama ne bilim artık belkide bilen yok harbiden ne yapalım sağlık olsun
  • hepinizin sorularini cevaplayacagim ama once sizin bana yardim etmeniz gerekiyor cd den on yuklemeyi yapiyorum masaustundeki instal simgesini tikliyorum ama acilan pencere yarim gorunuyor cozunurlugun 480 de baslamasi yuzunden. turkceyi seciyorum ama pencerenin diger kismi gorunmuyor ve instal yapiyorum. cozunurlugu nasil yukseltebilirim
  • czunurluk yukselmiyo alt+f3 e bas ve tam ekrani tikla en alti gororsun daha sonra uyari falan cikarda tam ekran dahi yapsan bile alt kisim gozukmezse enterla gec
  • saol, full screen kismini gormemisim instal yapmayi basardim 2 kere kurmayi denerken dosya inceleme kisminda yuzde 15 donuyordu bende heralde 10 gb ti tanimakta zorlaniyor diye bolumleme yi el ile yapi secerek 5 gb lik 2 bolum ve birde 1 gb lik swap olusturdum ve yuzde 15 de biraz durdu sonra sorunsuz kurdum swap 1 gb cok sectim zaten az bisey kullaniyor siz 512 secerek deneyin ilk once. Birde kurulduktan sonra cozunurlugu ayarliyamadim gene monitor ayarlarina giriyorum display modulu yuklenemedi falan diyor siz nasil yaptiniz bir daha mi kursam acaba.
  • vallahi ona bişe diyemem benim televizyon tüplü
  • o zaman linux la ugrasma derim internetede girme cunku ben ps3 u alali 1 ay oldu 10 senedir 15 inc monitor den baslayarak pc kullaniyorum tik yok, 2 hafta once tv den internete girmeye baslayinca gozum kirmizilasti once onemsemedim ama gozumu acamaz hale geldim bende lcd aldim gozumu yormuyor. 1 satte 15 dakika en az gozunuzu dinlendirin ve gec saatlere kadar tv ye bakmayin bakarsanizda kesinlikle odanin isigi acik kalsin yoksa gunes tutulmasinda korumasiz gunese bakmis gibi olursunuz farketmesenizde ilerde sorun cikarir
  • quote:

Orjinalden alıntı: esg222

saol, full screen kismini gormemisim instal yapmayi basardim 2 kere kurmayi denerken dosya inceleme kisminda yuzde 15 donuyordu bende heralde 10 gb ti tanimakta zorlaniyor diye bolumleme yi el ile yapi secerek 5 gb lik 2 bolum ve birde 1 gb lik swap olusturdum ve yuzde 15 de biraz durdu sonra sorunsuz kurdum swap 1 gb cok sectim zaten az bisey kullaniyor siz 512 secerek deneyin ilk once. Birde kurulduktan sonra cozunurlugu ayarliyamadim gene monitor ayarlarina giriyorum display modulu yuklenemedi falan diyor siz nasil yaptiniz bir daha mi kursam
    acaba.

uyarı ,için saol
  • selam arkadaslar ps3 e kuracagimiz herhangi bir isletim sistemi ps3 umde kayitli olan mk2 ve tekken 5 i de silermi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 14 Temmuz 2007; 14:31:47 >
  • Arkadaşlar bende linux kurmaya karar verdim fakat hangi sürümü kurmam gerektiğini bilmiyorum. Tavsyeleriniz nelerdir ?

Ubuntu, Kubuntu, Xubuntu, Edubuntu hangisini yükleyeyim ?
  • ben kubuntuyu yükledim fakat masa üstündeki install ' a bısıyorum ilerletmek için next yerini göremiyorum tüplü tv diyemi acaba ekranın altında kalıyo basacağım yer ne yapmalıyım?
  • vahitbudak, o oyunları bi kere satın alınca tekrar indirebiliyorsunuz sanırım, ama önce yedek alırsanız tüm ps3 ü sorun ortadan kalkar zaten, baktınız olmadı linuxu silip tekrar eski haline getirirsiniz.

alpalp84,
    kubuntuyu tavsiye ederim, arayüzü daha güzeldir, daha profesyöneldir ayrıca. ubuntu daha basittir, ama nikon ve canoncular gibi ayrılır gnome(ubuntu) ve kde(kubuntu) ciler olarak. ben de kde ciyimdir, ama bahsettiğim nedenden dolayı değil. bilmiyorum bende, sevmiyorum gnome u.

demem o ki görünüşü hoşunuza giden ikisinden birini yükleyin, ubuntu veya kubuntu. diğerlerini boşverin karıştırmayın. netten ekran görüntülerini bulabilirsiniz.

okinore,
    tüplü tvden genelde ekranın dışında kalma olayı olmaz. ama tv nin bir 4:3 16:9 ayarını kurcalayın. onun haricinde masaüstündeki install dan kastınızı açıklarsanız daha fazla bir şeyler söyleyebiliriz.

(niye böyle sizli bizli yazdıysam bu mesajda anlamadım)

• eyvalla hocam sagolasin 7 ay once yasmistim ama sonunda cevap geldi ama backup olayi ile hallediliyomus, sistem settingden ayarlaniyormus backup ve restore. isletim sistemine gelince bence de en iyisi kubuntu diyebilirim ozellikle microsoft kullananlar icin iyi dencek kadar guzel ama bir bilgisayar kadar verim ve performans beklemek suan hayalden oteye gitmez, ama pc si olmayanlar icin kacinilmayacak bir firsat hemen yukleyin derim! ben mesala sadece hdddvd ve blurayrip icin pc almayi dusunmustum ama kubuntu yukleyince yeni bir pc alma arayisim sona erdi, gercekten ps3 de oyun disinda en guzel uygulama bu olsa gerek. burda da arkadaslara yardimci olmaya calisacagim,

okinore arkadasim tuplu tvleri denemedigim icin sorunu yanitsiz birakmak zorunda kalacagim icin uzgunum, ben lcd tv de kurdum ve mukemmele yakin performans var(yeni bir bilgisayar almaktan ise) direkt hdmi baglantidan super otesi kaliteli filmler izlemek icin harika yontem
  • vahit ve tüm arkadaşlar bi sorunum var, şuan hdmı bağladım ps3 ü install yapabiliyorum fakat yüzde 15 ' e geldiğinde install takılıyor ilerlemiyor ne yapabilirim ? forumda bikaç arkadaşında bu olay başına gelmiş nasıl yapıldığını söyleyebilirmisiniz
  • eger ki kuramadiysan p.m den ulasabilirsin, bir yol var olurmu olmazmi denicez olursa buraya yazariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 18 Ocak 2008; 19:54:05 >
  • merhabalar arkadaşlar

lınux hangi sürümü daha verimli

divx filmler codec lerind ebir sorun oluyormu

bu soruları merak ediiyorumda

teşekkürler şimdeden
  • slm arkadaşlar ben kubuntuyu kurdum her şey normal masaüstünde install tıklıyorum %15 kadar ilerliyor orda takılıp kalıyor ne yaptıysam olmadı sabaha kadar acık bıraktım malesef yardımcı olursanız cok sevinirim..
  • selam kardeşim bendede aynısı oldu yüzde 15 e geldi durdu forumda bu bi arkadaşın da ha başına gelmiş o çözmüş ama nasıl çözdüğünü anlatmamış eğer birşeyler öğrenirsem buraya yazarım sende yapabilirsen haber ver kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.