Şimdi Ara

PS3 Destekli Ubuntu Linux CD'leri Çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
1
Favori
14.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler konunun 3.sayfasının son postunda gereken açıklama yüzde 15 te takılanlar bunu denesin ancak böyle oluyor ben şans eseri yaptım ama açıklamış bir arkadaşımız
  • arkadaşlar acillll yardım ps3 e ubuntu kurmaya kalkıştım klavyem ve mouse um var usb.Ama enter a basamıyorum.PS3 kaldı öyle ne yapacağım :( :( lütfen yardım edin
  • bu linux için 10 gb tan fazla yer ayırma şansımız varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slamdunkali -- 2 Mart 2009; 5:55:07 >
  • Ubuntu 9.04 ü PS3 üzerinde yükledim ve burada ayrıntılarıyla anlattım. Ayrıca ilgili sayfada gerekli güncellemeleri de zaman zaman belirteceğim.
  • güzel bir acıklama olmus devamını bekliyorum

ezerche

hayırlı olur insallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxcore

arkadaşlar acillll yardım ps3 e ubuntu kurmaya kalkıştım klavyem ve mouse um var usb.Ama enter a basamıyorum.PS3 kaldı öyle ne yapacağım :( :( lütfen yardım edin

Açma düğmesine elinizi basılı tutun. PS3 default olarak açılacaktır...
  • hayır görüntü ayarı bozuluyor öyle...boot-game-os yaz boot ekranına yada game yaz döner ps3e..
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-Z-G-U-R

hayır görüntü ayarı bozuluyor öyle...boot-game-os yaz boot ekranına yada game yaz döner ps3e..

Yaw sen ne anlarsın ubuntudan kubuntudan.Hiç kullandınmı ki de boot moot diyon...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperenugur

güzel bir acıklama olmus devamını bekliyorum

ezerche

hayırlı olur insallah

Teşekkürler ;)
  • ben ubuntu yu kurdum ama ps3 normal pc den daha hızlı olması gerekirken daha yavaş çalışıyor.
    masaüstü efektlerini açamadım yapabilen var mı?

ubuntu dışında kurduğunuz sürümlerde yavaşlık olan var mı?

ubutu kurarken %6 ve %24 de bir süre bekliyor o sırada televizyon izleyin geçiyor. takılma yok. eğer ekran çözünürlüğünüz uygun degilse

install video=fs3b:mode:35 yapıp 720p hdmi monitorde calistirabiliyorsunuz. tam ekranda çalıştırmak için
    install video=fs3b:mode:163 yazıyorsunuz. yani mod 35 ise 128 ekliyorsunuz üstüne 128+35 = 163
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.