Bildirim
PS3 de harddisk ne işe yarar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hard diske full oyun yükleme sansiniz yok.Video,müzik,oyun save'leri,arcade oyunlar,ek paketler (DLC)...gibi seyleri depolamaniza yariyor. -
Hocam bu tamamen sana bağlı birşey , neden dersen oyunları demolarına bakıp öyle alıyorsan indireceğin demoların tutacağı yer fazla olur 40 gb yetmez bence yani sana bağlı ama benim kullandığım Ps3 ilk çıkan 60 gb lık olanlardan yanılmıyorsam kaç sene oldu hala kullanıyorum ve 6 adet demo indirmişim bana yetiyo yani
Sırf demoda değil tabi Ps3 nasıl kullanıcağına bağlı , kardeşim ben oyunu alır oynarım birşey indirmicem sırf oyun benim derdim diyorsan yeter 40 gb -
Ama genelde en çok yeri demolar kaplıyor.Şimdi ortalama bir oyunun demosu 700mb varsayarsak, kendin kararı verebilirsin. -
teşekkürler. ozaman 40 gb ile 250 gb arasında kullanım açısından hiçbir fark yok ben zaten müzik veya video yüklemeyeceğim boşuna fazla para vermeyeyim -
dostum yanlız 40 gb ile 250 gb makinelerin tek farkları hddleri de değil :) -
Bazı oyunlarda ınstall seceneği olabiliyo fakat bluray takılı olmadan yinede oynanmıyo. yani her ihtimalde bluray makinede takılı olmak zorunda. onun dışında hard disk ,full psn oyunları,oyun dataları ,ek paketler, save,oyun demoları, filim ,müzik v.b gibi içerikler için kullanılıyo. -
ben kotalı internet kullanıyorum oyun demolarını yükletebileceğim bir yer varmı -
ben 500 gb hdd taktım ps3 e ve 20 bin foto 800 video yükledim hepsi kendi videolarımdaı ancak daha sonra gördüm ki ps3 acayip kasıldı ve dosya dosya ayıramadığından hepsi bir yerde toplandı fotoların ve hiç bir işe yaramadı...yani tecrübe ile sabittir yüksek kapasitenin hiçbir önemi yok ps3 için..120 gb çok çok yeterli..ben daha sonra external 500 gb bağladım videolar müzikler resimler için o çok daha mantıklı... -
quote:
Orijinalden alıntı: PlayStation3lack
ben 500 gb hdd taktım ps3 e ve 20 bin foto 800 video yükledim hepsi kendi videolarımdaı ancak daha sonra gördüm ki ps3 acayip kasıldı ve dosya dosya ayıramadığından hepsi bir yerde toplandı fotoların ve hiç bir işe yaramadı...yani tecrübe ile sabittir yüksek kapasitenin hiçbir önemi yok ps3 için..120 gb çok çok yeterli..ben daha sonra external 500 gb bağladım videolar müzikler resimler için o çok daha mantıklı...
Kasıldı derken menülerde takılma mı oluyor? Ben PS3'e 320GB HDD taktım ve içerisini demo oyunlarla doldurmaya başladım, şimdilik bir sorun yok. Umarım bahsettiğiniz kasılma olayı oyunları etkileyecek bir şey değildir. -
quote:
ben 500 gb hdd taktım ps3 e ve 20 bin foto 800 video yükledim hepsi kendi videolarımdaı ancak daha sonra gördüm ki ps3 acayip kasıldı ve dosya dosya ayıramadığından hepsi bir yerde toplandı fotoların ve hiç bir işe yaramadı...yani tecrübe ile sabittir yüksek kapasitenin hiçbir önemi yok ps3 için..120 gb çok çok yeterli..ben daha sonra external 500 gb bağladım videolar müzikler resimler için o çok daha mantıklı...
bu external dan bende de 2 adet 250gb var, bunu ps3 e nasıl bağlıyosrsunuz, indiridiğim demoları buna atma şansım olur mu?
adım adım bir anlatsanız diyorum
ne yapmam gerekiyor, demoyu yüklerken git şuraya yükle diye seçebiliyormuyuz ps3 konsolundan...
bende bugün gidip hard disk alacaktım ps3 için almıyayaım o zaman ....
-
quote:
Orijinalden alıntı: panasonica
quote:
bu external dan bende de 2 adet 250gb var, bunu ps3 e nasıl bağlıyosrsunuz, indiridiğim demoları buna atma şansım olur mu?
adım adım bir anlatsanız diyorum
ne yapmam gerekiyor, demoyu yüklerken git şuraya yükle diye seçebiliyormuyuz ps3 konsolundan...
bende bugün gidip hard disk alacaktım ps3 için almıyayaım o zaman ....
Demo oyunlar harici hard disklere yüklenemiyor, sistemin içerisinde takılı olan hard diske yüklenebiliyor sadece. Zaten ben de bu sebepten dolayı yeni HDD almıştım, 40GB bir yerden sonra yetmeyecekti.
-
o zaman en çok kaç takılabiliyor buna, kaçlık alayayım hdd yi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 26 Ocak 2010; 14:10:55 > -
quote:
En fazla 1TB'a kadar destek veriyor diye biliyorum. -
quote:
SATA arabirimine sahip 2,5"lik tüm HDD'ler takılabilir, kullanacağınız kapasiteye ve fiyatına göre size uygun olanı alabilirsiniz. Ben 7200rpm'lik 320GB Seagate kullanıyorum.
Elinizde 2 tane harici HDD olduğunu yazmıştınız, eğer bunlardan biri SATA arabirimine sahipse ve de kullanmıyorsanız kutusundan söküp PS3'e takabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 26 Ocak 2010; 15:28:02 > -
bunlar usb den beslenen harici türden ...bu girmez sanırım kutuya...dediğinizin aynısından alayım takayım..teşekkürler bilgi için ..
takınca herhangi bir işlem sanırım gerekmiyor değilmi..ps3 yazılımı direk flash bellek te falandır ps3 içinde..
bugün bir ara yolum düşerse gider alır takarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 26 Ocak 2010; 14:32:38 > -
quote:
bunlar usb den beslenen harici türden ...bu girmez sanırım kutuya...dediğinizin aynısından alayım takayım..teşekkürler bilgi için ..
takınca herhangi bir işlem sanırım gerekmiyor değilmi..ps3 yazılımı direk flash bellek te falandır ps3 içinde..
bugün bir ara yolum düşerse gider alır takarım
USB'den çalışması ve harici olması önemli değil, sonuçta o kutunun içerisinde IDE ya da SATA arabirimini kullanan HDD'ler mevcut. Eğer kutunun içerisindeki HDD 2,5" ve SATA ise PS3'e takılır.
Yeni HDD taktıldığında açılışta sistem sizi kendisi yönlendiriyor ve hard diski formatlıyor. -
120 ile 250 GB arasında kalmıştım. 120 Gb nin kampanyası varsı bir gamepad ve kumanda yanında hediye paketiydi. Ben oyunları 250 gb ye yüklerim diye bunu tercih etmiştim. Ama hata yapmışım. Xbox tan gelen biri olarak, oyunları Hd ye atılabileceğini düşünmüştüm. bu durum ps3 için gerçekten büyük bir eksiklik. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarppy
quote:
Kasıldı derken menülerde takılma mı oluyor? Ben PS3'e 320GB HDD taktım ve içerisini demo oyunlarla doldurmaya başladım, şimdilik bir sorun yok. Umarım bahsettiğiniz kasılma olayı oyunları etkileyecek bir şey değildir.
doysa sayısı fazla olduğu için oyundan çıkarken veya ps3 ü ilk açtığında tüm dosyaları tektek okuyo otomatikman e 20 bin resim 800 video yu okuması tabiki bayağı bir zaman alıyor windowstaki gibi bellekte tutmuyor bir kere gördüğü dosyayı o yüzden kasılıyor ve resimler videolar alt alta sıralanıyor klasörliyemediğin için karman çorman bir şey oluyor yoksa oyun oynarken falan kasılma yok..video müzik ve resim olayı için external kullanın...
-
quote:
doysa sayısı fazla olduğu için oyundan çıkarken veya ps3 ü ilk açtığında tüm dosyaları tektek okuyo otomatikman e 20 bin resim 800 video yu okuması tabiki bayağı bir zaman alıyor windowstaki gibi bellekte tutmuyor bir kere gördüğü dosyayı o yüzden kasılıyor ve resimler videolar alt alta sıralanıyor klasörliyemediğin için karman çorman bir şey oluyor yoksa oyun oynarken falan kasılma yok..video müzik ve resim olayı için external kullanın...
Hard diski genellikle demo oyunlarla doldurduğum için sorun olmaz o zaman. 20.000 tane resim de koymam herhalde PS3'e
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- blur türkçe yama
- ps5 alınır mı
- ps3 klavye mouse bağlamak
- bilkom garanti sorgulama
- witcher 4 ne zaman
- ps5 kırıldı mı
- playstation 6
- ps plus
- ps5 forza horizon 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X