Şimdi Ara

ps3 de ekran kararması oyunlarda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyundayken ekran korucuyu girer gibi ekran kararıyor oyundayken ayarlara bakıyorum kapalı neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 24 Şubat 2010; 13:45:29 >

• up
  • Ayarları sıfırla büyük ihtimalle düzelir
  • format mı atıyım ?
  • ekran kararması 3-4 saniyelik bişeymi
    yoksa kalıcımı?
  • 3-4 -5 saniye
  • Sistemi yeni kurdun da mı oldu yoksa çoktandır normal oynuyordun yeni mi başladı problem? Benim xbox da tam tarif ettiğin problem vardı. Yabancı sitelerden araştırınca genellikle hdmi kablodan kaynaklandığını gördüm. Ben de kabloyu değiştirdim ve sorun halloldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çoktandır var bende bi hdmı kablo daha var onu denıyım bıde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

3-4 -5 saniye

bendede aynı sorun oluyo

HDMI handshake issue o

3-4 saniye goruntu yok, ama ses var.

PS3slim ise aletin onlarda biraz daha olma sansı var.

Korkulcak bisey degil... Formatla filan gecicek bisey degil. sinyal bi anlık kayboluyo.
    Benim Panasonic Plasmada bu asla olmazdı,
    toshiba LCD de ayda 2-3 kere yapıyo.
    kablo degistirsen belki gecebilir sorunun....
  • silinebilinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 24 Şubat 2010; 22:54:27 >
  • aynı sorun bendede var
  • iyi bi hdmı kablo almak gerek sanırım
  • up
  • azizim HDMI kablosu ile alakalı değil gibi. veya iyi olmasıyla.
    çünkü 10 liralık HDMI kablosu ile varsa 200 liralık HDMI kablosu aynı.
    Ben mesela 90 TLye aldım bu kabloyu. uzun vesayir diye ve bu 3-4 saniye kararma oluyor.

Sorun kablodan değil Televizyondan da kaynaklanabilinir. Belki kullanılan Televizyon'da HDCP desteği yoktur. Ama yaptığım araştırmalarda bana bu sorun hep Televizyon ile ilgili gibi geldi. Zaten ben 1 sene Panasonic Plasma'da kullandım PS3ü ve tek bir sorun ile karşılaşmadım. Fakat Toshiba LCD ye geçtim ve dediğim gibi bu sorun arada bir oluyor.

Sen yine de HDMI kablonu çıkart, ters falan tak uçlarını :) bişeyler yap belki düzelir.. Ama düzelmesede, ne kadar kablo değiştirsende bu problemin tekrar çıkması normal. Internette çok araştırdım, ve sorun genelde Televizyon ve PS3 arasındaki ufak bi uyuşmazlıktan oluyor.

Çok sıkmı oluyo sende?
    hergün bi kaç kere olmuyosa kafanı takma derim.

• çok sık oluyo oyunlarda televizyon lg de oynuyorum vestelde pek olmuyodu olmazsa vestel de oynayım oda full hd degıl
  • Merhaba arkadaşlar.bendede benzer sorun var .ps3 de gta 4 oynuyorum ama ekran (sürekli) karanlık yani tam siyah degil ama olmasi gerekenden daha fazla karanlik bi cok yer gorulmuyor helede gece oldugunda oyuna hic gorulmuyor .ilk basta oyun boyle diye soylendim her yer golge diye ama bi iki video izledim sorun bende.sorun ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.