Şimdi Ara

PS2 Yİ HDMİ İLE BAGLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps2 im var monutorumin girisleri bunlari nasil bagliyabilirim
     PS2 Yİ HDMİ İLE BAGLAMA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çevirici adaptör almanız lazım. Hdmi to dvi bulursanız alın. Vga çevirici alırsanız görüntü bozulabilir, tam emin değilim.
  • ya nerden nasil alabilirim

• PS2 AV kablo ile Tv ye bağlanır yada compenant kablo ile bağlanabilir, AV yi HDMI yapan bir cihaz bilmiyorum ama kompenant için görmüştüm, fiyat pek makul değil.
  • Astarı yüzünden pahalıya gelir, vereceğiniz paraya değmez çünkü zaten ps2 çözünürlüğü yüksek değil
  • Varda o kablo fiyatına ps2 alırsın bir tane daha.
  • HDMI bağlamana gerek yok,vga olan analog sinyal işine yarar,yapacağın en ucuz çözüm bu,arkada gördüğün D-SUB yazan girişehttp://www.hepsiburada.com/liste/dark-vga-s-video-donusturucudk-hd-avgaxvideo/productDetails.aspx?productId=bs40537&categoryId=84120 bunlardan alıp girişe takıp ps2 scart olan kablosunda sarı beyaz kırmızı renkte girişler var,beyaz ile kırmızı ses sarı ise video onuda takarsan görüntünü alırsın,ps2 için hdmı gerek yok,daha ucuza böyle mal edebilirsin,şimdiden kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarı Tv ye Baglama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

HDMI bağlamana gerek yok,vga olan analog sinyal işine yarar,yapacağın en ucuz çözüm bu,arkada gördüğün D-SUB yazan girişehttp://www.hepsiburada.com/liste/dark-vga-s-video-donusturucudk-hd-avgaxvideo/productDetails.aspx?productId=bs40537&categoryId=84120 bunlardan alıp girişe takıp ps2 scart olan kablosunda sarı beyaz kırmızı renkte girişler var,beyaz ile kırmızı ses sarı ise video onuda takarsan görüntünü alırsın,ps2 için hdmı gerek yok,daha ucuza böyle mal edebilirsin,şimdiden kolay gelsin.

http://www.ebay.com/itm/NEW-PS2-to-HDMI-video-AV-converter-Scaler-output-480i-480p-576i-/271183028269?pt=AU_CablesConnectors&hash=item3f23c4a02d

bu nasıl olur sizce?

ayrıca ben ps2yi monitörde görüntü bozulmadan tam ekran oynamak istiyorum bu mümkün mü

• Yeni bir konu açmak yerine buraya yazmak istedim. Konu hort falan diyorsanız yeni bir konu açabilirim. Yeni bir TV aldım. Şimdi PS2 bağlamak istiyorum ama. Bendeki kablolar olmadı. 2-3 tane ayrı kablo vardı ama. Yeni TV de hdmı ve USB girişi var. Şimdi ne gibi bir kablo alabilirim? Bakıyorum ama genelde hdmı to usb var. Acaba onlar olur mu? Veya direk PS2 to hdmı mi olmalı? Ayrıca fiyatlar ne civarda? Almak mantıklı mı?

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt

Diğer konudaki mesajini gördüm,ps2'ye görüntü gelmiyormuş bunun sebebi,tv'nin interlaced sinyali desteklememesi,sadece progressive scan destekliyor,çare olarak ps2'ne opl yüklemen lazım sonra ayarlardan 480p,720p,1080p gibi seçenekleri seçip oynayabilirsin

• X kare kullanıcısına yanıt

O nasıl oluyor? Nasıl yapılıyor? PS2 ye nasıl yükleyeceğim. Hiç açılmıyor ki..🙄

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt

Freedvdboot diye arat youtubedan oradan detayli anlatiliyor kendin yapamazsan da birinden istersin

• Arkadaşlar sonunda hallettim. Eğer lazım olursa. Anlatım aşağıda...
     PS2 Yİ HDMİ İLE BAGLAMA

🕹️..KONSOLİZE..🕹️youtube
    🕹️TV'NİZDE SCART YADA RGB GİRİŞİ YOKSA ALDIĞINIZ PS2 TO HDMI NASIL BAĞLANIR 🕹️NASIL ÇALIŞTIRILIR.✅
    https://www.youtube.com/watch?si=8WQLzKOgIdT2fM5J&v=aTz1muJUsIQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 31 Mayıs 2025; 14:31:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.