Şimdi Ara

PS1 Oyunları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski bir ps kullanıcısıyım.Onlarca oyunum vardı.Çocukluğumun vazgeçilmez zevkleri...

Şimdi o oyunlardan hiçbir iz yok.Arayış içerisindeyim.

Ps1 oyunlarına veya oyunlar hakkında geniş bilgilere sahip arkadaşlar varsa onlardan yardım almak istiyorum.

• ne tür bir yardım onu anlayamadımPS1 oyunumu almak istiyorsun?
  • Kısacası oynadığım oyunların sadece konusunu biliyorum.

Oyun ismi,yapımcı firma,kapak resmi,vb. hiçbir şey hatırlamıyorum.

Eğer elinde olan varsa sahip olduğu oyunların isimlerini varsa resimlerini paylaşırsa sevinirim.

Eğer aradıklarımı bulabilirsem evet satın almak istiyorum.

Ayrıca bilgisine,tecrübesine güvenen arkadaşlara oyunların konusu hakkında bilgi de verebilirim.
    Belki bilen birileri çıkar.
  •  PS1 Oyunları?

PS1 Oyunları?

PS1 Oyunları?

PS1 Oyunları?

ben hep bunları oynardım sımdı bıle ps3u kapatıp bunları oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klcsln -- 7 Aralık 2008; 20:37:57 >

• Sen konuları söyle biz elimizden geldiğince yardımcı oluruz
  • Hocam;

1. oyunumuzda tek bir karakterimiz belirli bölgelerde karşısına çıkan düşmanları kurmuş olduğu tuzaklarla geçerek oyunu bitiriyor.
    Kimi zaman köylüler,kimi zaman bir gemi kamarasındaki hayalet,kimi zaman antik yapıtlar arasında aniden beliren insanlar.

2.oyunumuzda küçük bir çocuğun rüyası konu alınmış.Oyun çocuğun uykuya geçmesiyle başlıyor.Görsel açıdan gayet hoş,renk uyumu son derece iyi mekanlarda(orman,yeraltı) geçen fantastik macera türünde bir oyun.
  • dostum 2 oyun sanırım 40 Winks cok gusel b oyundu xbox1de oynuyorum bende emu ile bazı ps1 oyunlarını.

http://psx.ign.com/objects/013/013538.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignatius -- 7 Aralık 2008; 22:22:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    playstation oyunları
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ignatius

dostum 2 oyun sanırım 40 Winks cok gusel b oyundu xbox1de oynuyorum bende emu ile bazı ps1 oyunlarını.

http://psx.ign.com/objects/013/013538.html

Hocam harikasın.Söylediğim ikinci oyun budur.Çok teşekkür ederim.

1.oyunu da bulabilsem.

• quote:

Orjinalden alıntı: klcsln

PS1 Oyunları?

/>

PS1 Oyunları?

PS1 Oyunları?

PS1 Oyunları?

ben hep bunları oynardım sımdı bıle ps3u kapatıp bunları oynuyorum

Ulan be şu dino crisis oyunu amma beni yormuştu hey gidi günler hey

• James Bond(Tomorrow never dies), Fifa 2000, NBA 2000, Championship Motocross
  • 2 tane playstation 1'den 1 tane playstation 1 çıkaramadım ya. göz ölmüş. CD okumaz olmuş. var mı bu işin çözümü :) yeni gözü nereden buluruz acaba?
  • hocam siz bu 1 oyun demişsinizya bunda kız oyunuyordu tuzak kuruyorsun gelen köylüleri veya düşmanları öldürüyorsın ben desepticon diye hatırlıyorum bu oyunun adını
    quote:

Orjinalden alıntı: LNavigator

Hocam;

1. oyunumuzda tek bir karakterimiz belirli bölgelerde karşısına çıkan düşmanları kurmuş olduğu tuzaklarla geçerek oyunu bitiriyor.
    Kimi zaman köylüler,kimi zaman bir gemi kamarasındaki hayalet,kimi zaman antik yapıtlar arasında aniden beliren insanlar.

2.oyunumuzda küçük bir çocuğun rüyası konu alınmış.Oyun çocuğun uykuya geçmesiyle başlıyor.Görsel açıdan gayet hoş,renk uyumu son derece iyi mekanlarda(orman,yeraltı) geçen fantastik macera türünde bir oyun.

• belki ismi tam doru yazmamış ola bilirim fakat eğer dediniz oyun bu şekildeyse bende 99 yılından 2001 yılına kadar elimde game pro dergileri var belki arasında bu oyuna ayrılmış sayfa vardır
  • Ps1 almak çok istedim zamanında ama kısmet olmadı sonra ps2 ps3 psp almama rağmen içimde hep ukte kaldı ps1 sahibi olamamış olmam... herşey zamanında güzel diye boşuna demiyolar
  • benimde aklımda kalan mgs ve libero grande nedense benimde çocukluğum ps1 ile geçmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalosi

hocam siz bu 1 oyun demişsinizya bunda kız oyunuyordu tuzak kuruyorsun gelen köylüleri veya düşmanları öldürüyorsın ben desepticon diye hatırlıyorum bu oyunun adını
    quote:

Orjinalden alıntı: LNavigator

Hocam;

Söylediğin oyunu inceledim.Fakat o değil.

• PC de emulator ile oynamanızı şiddetle tavsiye ederim, hem daha pratik hem CD derdi yok, son derece basit ve kolay, baya güzel bi arşiv toparladım hemen hemen benim sevdiğim tüm oyunlarını buldum
  • katılıyorum. deli gibi crash bandicoot 3 oynuyorum pc'de gayet güzel çalıştırıyor :)
  • ps3 de oynamak için orijinal crash bandicoot serisini satan varmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.