Şimdi Ara

PS1 Oyunları? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kabul etmek lazım ki, bizim yaşlarımızdaki(27) bir çok arkadaşta iz bırakmış birkaç psx oyunu vardır.....
    örneğim re2 bence en iyi oyunlarındandı psx in...
    Bunu bir çok nedeni var tabii ki ama bence bana göre olanını hatırlatayım:
    2 cd olan oyunumuzun başında hangi cd yi takarsanız takın başlangıçta Bu video gözükürdü
    Claire ile Leon garip bir şekilde tanışır ve polis arabasında giderken bir zombi kardeşimizin saldırısı sonucu araçlarını durvara çarpıp durudlar.Ama aksiyon durmaz! üstelirine gelen tankeri görürler ver biri sağa biri sola araçtan çıkarak patlama yangın ve ezilme tehlikesinden kurtulurlar,Leon "ofiste buluşalım orada görüşürüz der yangının ve yığının öbür tarafındaki Claire'e ve video biter...
    eğer 1.cd yi takmışsanız yangının leon u yönetmeye başlarsınız,2.cd yi takmışsanız claire ile oynamaya başlarsınız.
    ama kim olursanız olun yangını aynı tarafından başlarsınız oyuna yani hep leon un arabadan çıktığı taraftan.....
    ama eğer oyunu bitirirseniz sizden diğer cdyide takmanızı ister ve sizin ilk başta hangi cd ile oyunu bitirdiğinize bağlı olarak oyun tamamen değişir çünki eğer claire ile oyunuyorsanız artık ilk videodaki yangının sağından yani ilk oyunu oynadığınız değil öbür taftan oyuna başlarsınız ve tamamen farklı bir oyun daha oynarsınız.....
    leon ile aynı oyun yollarından geçmezsiniz hep çünki siz polis departmanının diğer tarafından girmiş olursunuz!
    Dahası leon un alması için bazı gerekli şeyleri oraya buraya siz yerleştirisiniz! yada direkt kendisine verirsiniz açılmayan bir kapının altından gerekli şeyleri!
    eğer leon isenizde tam tersi.......

Bence muhteşem bi detaycılık musteşem bir emek ürünüdür bu oyun.....

Eğer elinde orjinal RE2 oyunu olan arkadaşlar varsa pm atsınlar satın almak isterim...

• Ps1 de çok farklı bir hava var. 3d dünyasını tam anlamıyla önümüze seren acayip bi konsoldu işte, ps1 bağlı bir ekranda resident evil 1 in demosunu gördüğümde "Alone in the dark 1" fanatiği ben deniz görüntüler karşısında dehşete düşmüştüm
  •  PS1 Oyunları?

PS1'de çıkan bu oyunun tutulmasıyla devamı PS2'ye de geldi. Fakat CTR'den aldığım zevki hiçbirinden alamadım.
    Diğer ilerlemeli Crash oyunlarını da oynamadı iseniz tavsiye ederim.

PS1 Oyunları?

Konusu bakımından dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunları arasında yer alıyor. PS1 döneminde oynamanın zevki de ayrıdır.

PS1 Oyunları?

PS1'in belki de en iyi grafiklerine sahip oyunudur FFIX Ayrıca senaryosu da yabana atılacak gibi değildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

PS1 Oyunları?

PS1'de çıkan bu oyunun tutulmasıyla devamı PS2'ye de geldi. Fakat CTR'den aldığım zevki hiçbirinden alamadım.

Ne oynamıştım bu oyunu yahu... Abartısız yıllarca oynadım, bunun verdiği zevki hiçbir oyun yaşatamadı.
  • ne günlerdi ama,inanın şu oyunlardan aldıgım zevki şu anki hiç bir oyundan alamıyorum.

PS1 Oyunları?

PS1 Oyunları?

PS1 Oyunları?

PS1 Oyunları?

PS1 Oyunları?

ekleme:Crash Bandicoot

PS1 Oyunları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wilym@n -- 20 Aralık 2008; 3:46:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

PS1 Oyunları?

Ne oynamıştım bu oyunu yahu... Abartısız yıllarca oynadım, bunun verdiği zevki hiçbir oyun yaşatamadı.

katılıyorum hatta hilesi vardı l1 ,r2 ye aynıanda basılı tut bilmemne tuşlarına bas filan.Spyro oyununa geçiyodu demosuna.Yanlış hatırlamıyorsam resistance 2 yi yapan insomniac,bu spyro yuda yapmıştı.Aynı zamanda onunda yapımcısıydı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 20 Aralık 2008; 4:14:34 >

• Şu PSOne'da en sevdiğim oyun Jackie Chan'in oyunuydu. Çok sürükleyiciydi, çok eğleniyordum o oyunu oynarken. Ama gelin görün ki, orjinalini bulamadım hiçbir zaman. O nedenle şu aralar oynayamıyorum. Ama arkadaşım PSOne Emülatörü bulduğunu ve içinde bu oyunun da olduğunu söyledi geçen gün, heyecanlandım baya. Yakın zamanda ondan bu emülatörü edinip, eski günlere şöyle bir dönüş yapmayı planlıyorum. Güzel bir konu bana göre, açan arkadaşa bize bu günleri hatırlattığı için ayrıca teşekkür ederim.
  • şu CTR yi ne oynardım bee.. hiçbi oyundan bu kadar zevk almadım.. daha dün oynadım arada sırada dönüyorum ona... Crash serisinin hepsini oynadım en zevklisi buydu... Arkadaşlar bana çok gıcık olurdu hep yeniyodum savaşta yarışta falan Hard a ayarlardım bir buçuk - iki dakika sonra başlardım birinci olurdum yine.. keşke multiplayer olsaydı o zamanlar da oynasaydık
  • deception2 kagero ve deception3 dark delusion
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.