Bildirim
Ps store sorunmu var gine?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aynı sorun bendede var. iki gün önce sorunsuz girmiştim fakat bu gün aynı ekranda donuyor. Dil Türkçe ve TR store. -
ben de giremiyorum şu anda -
bende sorun yok rahatca giriyor (us psn) -
-
aynı sorun bende de var şu an açılmıyor ne zaman düzelir?? -
bende de girmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun satın aldıydım indirmek için 3gün dür boşuna ps3 üzerinde store girmeye zorluyomuşum site üstünden de her işlem yapılabiliyormuş zaten de ben bilmiyomuşum.
Alışverişi sade site üzerinde yapıyodum, site üstünden download diyince ps3 acıp hesabını girince indirme kuyruguna otomatik ekleniyomuş zaten oyun, bunu bilmiyordum, artık ps3 üzerinden store kullanmam için hiç sebeb kalmadı, kurtuldum sonunda o lanet yazılımdan. -
quote:
Orijinalden alıntı: tmk20
Oyun satın aldıydım indirmek için 3gün dür boşuna ps3 üzerinde store girmeye zorluyomuşum site üstünden de her işlem yapılabiliyormuş zaten de ben bilmiyomuşum.
Alışverişi sade site üzerinde yapıyodum, site üstünden download diyince ps3 acıp hesabını girince indirme kuyruguna otomatik ekleniyomuş zaten oyun, bunu bilmiyordum, artık ps3 üzerinden store kullanmam için hiç sebeb kalmadı, kurtuldum sonunda o lanet yazılımdan.
İyi oldu bunu soyledigin ben de bilmiyordum.
çözüm yok mu beyler? batman'i indirecektim. uzun zaman sonra bi pazar oyun oynayayım dedim şansa bak..
Yav bi de utanmadan Plus'a zam getiriyorlar -
gine nedir arkadasim ya papua yeni gine mi? icine ediyosunuz Türkçenin! biraz hassas olun yahu
ÇÖZÜM !!!! PSN Store simgesinin üzerine gelip üçgene basın. Sonra sil deyin. Silince simge kalacak. Simgede x'e tıklayıp açın. 46 mb lık bir şey yükleyecek. Sonra açılması lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X