Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.119
Cevap
679
Favori
828.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Witcher 3 gelmiş geçmiş en iyi 3-4 oyundan biridir bence
    İlk 6 saatte zaten bişey olmaz, bitirince yeniden dönüp oynarsınız
    Bambaşka bir dünya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi zevkler ve renkler. Eğlendiysen aklında yer ettiyse sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lextor L kullanıcısına yanıt

Witcher'a ben de bir türlü giremedim. Üç oyunu da çıkış zamanında satın almıştım ama sadece başlarını oynadım.

İlk oyunun kombatı kötüydü, ama 2'yi normalde oynamam gerekirdi. Sanıyorum o dönem Soul'ları oynamam etkili oldu. Soul'un kombatı ve atmosferinden sonra, diğer oyunlara adapte olmak zor oluyorPS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda 

Bir de Witcher 2'nin PS'e çıkmaması sorun oldu. 3'ten önce 2'yi oynamam lazım, ama PC'yi bıraktığım için oynayamıyorumPS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda  CDPR'ın PS'i es geçmesi enteresan oldu.

Bakalım 1 Remake veya 4 çıktığında oynamaya başlıcam umarım. 4'ü belki üçlemeden daha çok severim. Geralt bana itici geliyor çünküPS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda 

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    Extra yeterli, ha ben deneme surumlerine bakarim eski klasikleri (ps1-2) oyunlarini oynarim dersen deluxe.

Ben de aynen oyle olmustum, 5-6 kez bastan baslayip her seferinde yarim birakmistim ama sonra rahat kafayla oynayip bitirdigimde simdiye kadarki esine az rastlanir bir oyun oynadigimi farketmistim. Hatta dlc'ler dahil tum kupalarini da acmistim. Oyle bir oyun yapmislardi ki cyberpunk ile kendilerini gecemediler bile. Yani cok nadiren yapilabilen oyunlardan birisi boyle oyunlar. RDR2 gibi, tlou2 gibi cok nadir cikan 5-6 oyundan birisi de witcher 3.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt

Oyunda beni mekanikler aşırı rahatsız etti. Odunsu gibi bir karakter, vuruş hissiyatı çok zayıf. Tabi kafayı temizleyip tek oyuna odaklanmak keyfi arttıran bir şey ama ısınamadım merete. Bu saatten sonrada zor. Sırf Türkçe diye katlanmak istedim ama bir yere kadar.

Aynen oyle dusunuyordum ben de. Ps4 te oynuyordum cekilecek cile degildi animasyonlar falan ama ps5 te 60 fps yag gibi aktigindan midir nedir oynadim sevdim

• Neco. kullanıcısına yanıt

Hades tipi bir oyuna rogeu lite mekanikler oluyor idare ediyor (sonuna kadar dayanamadım) ama TPS de rogue like nedir ya. İşte yapımcılar masraftan ve zamandan kazanmak için yapıyorlar. Çok güzel grafik ve combat mekaniğin var hocam yapsana şuna lineer bir oynanış biz de oynasak. Loopa da sokabilirsin hikayeyi bir yerden sonra senaryo gereği ölünce değil ama tekrar başa dönersin bu sefer farklı bir yer açılır v.s. v.s. bin türlü şey yapılabilir. Yok ama olmaz tek hatada ölünce başa dön tekrar oyna aynı yerleri aynı şeyi onlarca (ya da yüzlerce) kez yap yap ya dur. Genz alışık bunlara ama bana gelmiyor bu tip hileler aynı şeyi sürekli neden yapayım. Tembellikten başka bir şey değil rogue lite/like ne haltsa işte oyun tasarımı. Ondan dolayı bir oyunda rogue kelimesi geçince yok abi ben almayayım diyorum. Sevenlere lafım yok ama bana çok boş geliyor.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Ben de çok direndim oynayabilmek için ama yok olmuyor. Gitmiyor. Resmen canım yanmaya başladı 10. Saat ve zevkle sildiğim oyunlar arasındadır

• oğuzgs O kullanıcısına yanıt

Biraz eskidi hocam mekanikleri ve combatı (karakter animasyonları kazık gibi geliyor bana da artık) hikayesi de sarmadıysa normaldir. Zamanında iyi oyundu ama.

• Neco. kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Ben yeni bitirdim, belki yardımım dokunabilir. Sizce eksik olan ne, nasıl düzeltebiliriz??

• Turkcebeci_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bence yanlış olan şey oyunun türü ve bunu ne yazık ki düzeltemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 11 Temmuz 2025; 19:48:4 >
  • PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

Selam Arkadaşlar! Nasılsınız? Umarım keyifler yerindedir.

Bu ay kütüphaneden kaldırılacak oyunlar yukarıdaki gibidir. Asya bölgesinde kütüphaneden kalkacak oyunlar arasında Top Spin 2K25 de eklenmiş. Neyse ki şu an bizde bu oyun listede yer almıyor. Umarım ilerleyen günlerde de listeye eklenmez.

Açıkçası Top Spin 2K25 sevdiğim ve kütüphanede kalmasını istediğim güzel bir oyun. Zaten bu ay spor oyunlarından UFC 5'i kaybediyoruz bari Top Spin bizde kalsın :)

Oyunlar 19 Ağustos Salı günü kütüphaneden kaldırılacaktır. Tecrübe etmek istediğiniz varsa o vakte kadar deneyim edebilirsiniz. Herkese keyifli oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 16 Temmuz 2025; 9:3:18 >

• maciras kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler. Ride 5 çıkması kötü olmuş. Yalnız bu ay güzel oyunlar da ekleniyor. Eline sağlık.PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda 

• Banishers eklenmiş, indirelim bakalım.

UFC daha geleli kaç ay oldu? Ne çabuk çıkıyor...

• MMO sevenler New World tavsiye ederim.

• PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

KÜTÜPHANEDEN YAKINDA KALKACAK OYUNLAR:

19 Ağustos 2025

• Star Wars - Jedi Survivor
    • The Witcher 3 - Wild Hunt | (Türkçe)
    • Wild Hearts
    • Ride 5
    • Sword Art Online - Last Recollection
    • Naruto to Boruto - Shinobi Striker (6th Anniversary)
    • Sword Art Online - Alicization Lycoris
    • Sword Art Online - Fatal Bullet
    • Sword Art Online - Hollow Realization
    • Sword Art Online - Lost Song
    • Vacation Simulator - Back to Job
    • Bugsnax

Günaydın Arkadaşlar! "Oynamak için Son Şansınız" listesini güncellemişler. Kütüphaneden kaldırılacaklar listesinden UFC 5'i çıkarmışlar. Bu güzel oldu. UFC oynamaya devam edebiliriz :)

Listeden göz atmak istediğiniz oyun ya da oyunlar var mı? Bu ay şahsen Star Wars Jedi Survivor'ı bitirmek istiyorum :) Sizde durumlar nedir? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 16 Temmuz 2025; 11:13:54 >

Jedi iyi olmamış

Geçen ay hiç aklımda yokken kaldırılacak diye remnant 2'yi bitridim. Bu ay da mecburen Jedi'yi bitireceğim. Zaten indirmiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.