< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (504. sayfa)

-
-
Dediğim gibi zevkler ve renkler. Eğlendiysen aklında yer ettiyse sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Witcher'a ben de bir türlü giremedim. Üç oyunu da çıkış zamanında satın almıştım ama sadece başlarını oynadım.
İlk oyunun kombatı kötüydü, ama 2'yi normalde oynamam gerekirdi. Sanıyorum o dönem Soul'ları oynamam etkili oldu. Soul'un kombatı ve atmosferinden sonra, diğer oyunlara adapte olmak zor oluyor
Bir de Witcher 2'nin PS'e çıkmaması sorun oldu. 3'ten önce 2'yi oynamam lazım, ama PC'yi bıraktığım için oynayamıyorum
CDPR'ın PS'i es geçmesi enteresan oldu.
Bakalım 1 Remake veya 4 çıktığında oynamaya başlıcam umarım. 4'ü belki üçlemeden daha çok severim. Geralt bana itici geliyor çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Extra yeterli, ha ben deneme surumlerine bakarim eski klasikleri (ps1-2) oyunlarini oynarim dersen deluxe.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de aynen oyle olmustum, 5-6 kez bastan baslayip her seferinde yarim birakmistim ama sonra rahat kafayla oynayip bitirdigimde simdiye kadarki esine az rastlanir bir oyun oynadigimi farketmistim. Hatta dlc'ler dahil tum kupalarini da acmistim. Oyle bir oyun yapmislardi ki cyberpunk ile kendilerini gecemediler bile. Yani cok nadiren yapilabilen oyunlardan birisi boyle oyunlar. RDR2 gibi, tlou2 gibi cok nadir cikan 5-6 oyundan birisi de witcher 3.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda beni mekanikler aşırı rahatsız etti. Odunsu gibi bir karakter, vuruş hissiyatı çok zayıf. Tabi kafayı temizleyip tek oyuna odaklanmak keyfi arttıran bir şey ama ısınamadım merete. Bu saatten sonrada zor. Sırf Türkçe diye katlanmak istedim ama bir yere kadar.
-
Aynen oyle dusunuyordum ben de. Ps4 te oynuyordum cekilecek cile degildi animasyonlar falan ama ps5 te 60 fps yag gibi aktigindan midir nedir oynadim sevdim
Hades tipi bir oyuna rogeu lite mekanikler oluyor idare ediyor (sonuna kadar dayanamadım) ama TPS de rogue like nedir ya. İşte yapımcılar masraftan ve zamandan kazanmak için yapıyorlar. Çok güzel grafik ve combat mekaniğin var hocam yapsana şuna lineer bir oynanış biz de oynasak. Loopa da sokabilirsin hikayeyi bir yerden sonra senaryo gereği ölünce değil ama tekrar başa dönersin bu sefer farklı bir yer açılır v.s. v.s. bin türlü şey yapılabilir. Yok ama olmaz tek hatada ölünce başa dön tekrar oyna aynı yerleri aynı şeyi onlarca (ya da yüzlerce) kez yap yap ya dur. Genz alışık bunlara ama bana gelmiyor bu tip hileler aynı şeyi sürekli neden yapayım. Tembellikten başka bir şey değil rogue lite/like ne haltsa işte oyun tasarımı. Ondan dolayı bir oyunda rogue kelimesi geçince yok abi ben almayayım diyorum. Sevenlere lafım yok ama bana çok boş geliyor.
-
Ben de çok direndim oynayabilmek için ama yok olmuyor. Gitmiyor. Resmen canım yanmaya başladı 10. Saat ve zevkle sildiğim oyunlar arasındadır
Biraz eskidi hocam mekanikleri ve combatı (karakter animasyonları kazık gibi geliyor bana da artık) hikayesi de sarmadıysa normaldir. Zamanında iyi oyundu ama.
-
Hocam merhaba. Ben yeni bitirdim, belki yardımım dokunabilir. Sizce eksik olan ne, nasıl düzeltebiliriz??
Hocam bence yanlış olan şey oyunun türü ve bunu ne yazık ki düzeltemeyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 11 Temmuz 2025; 19:48:4 >
-
Bilgilendirme için teşekkürler. Ride 5 çıkması kötü olmuş. Yalnız bu ay güzel oyunlar da ekleniyor. Eline sağlık.
-
Banishers eklenmiş, indirelim bakalım.
UFC daha geleli kaç ay oldu? Ne çabuk çıkıyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MMO sevenler New World tavsiye ederim.
-
-
Jedi iyi olmamış
Geçen ay hiç aklımda yokken kaldırılacak diye remnant 2'yi bitridim. Bu ay da mecburen Jedi'yi bitireceğim. Zaten indirmiştim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X