Şimdi Ara

PS Move'un Oyun Bombaları Belli Oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony'nin, Xbox 360 ve Wii karşısında güçlü olmak için hazırladığı PS Move'u destekleyen oyunlar, bir bir ortaya dökülüyor. Peki hangi listede hangi ünlü yapımlar var?27/09/2010 16:24Sony'nin, Microsoft'un Kinect projesi ve Nintendo'nun devrim yaratan kontrol sistemine karşı, satışa sunduğu PS Move arabiriminin arkası epey güçlü çıktı. Move'u destekleyen oyun bombaları, teker teker gün yüzüne serilmeye başladı. Satışlar, umulduğu gibi giderse, PlayStation Eye ile birlikte satılan Move için, Wii ve Kinect avcısı tanımı yapılabilecek.

PS Move'un Oyun Bombaları Belli Oldu!

PS Move'un Oyun Bombaları Belli Oldu!Sony'nin, Xbox 360 ve Wii karşısında güçlü olmak için hazırladığı PS Move'u destekleyen oyunlar, bir bir ortaya dökülüyor. Peki hangi listede hangi ünlü yapımlar var?27/09/2010 16:24Sony'nin, Microsoft'un Kinect projesi ve Nintendo'nun devrim yaratan kontrol sistemine karşı, satışa sunduğu PS Move arabiriminin arkası epey güçlü çıktı. Move'u destekleyen oyun bombaları, teker teker gün yüzüne serilmeye başladı. Satışlar, umulduğu gibi giderse, PlayStation Eye ile birlikte satılan Move için, Wii ve Kinect avcısı tanımı yapılabilecek.

Bununla birlikte, her zaman olduğu gibi, rekabetin seyrini, sistemi destekleyen oyunlar belirleyecek. Sony'nin eli de, "Oyun" sektöründe fazlasıyla güçlü: Tiger Woos PGA Tour 11, Toy Story 3, PDC World Championship Darts - Pro Tour, Heavy Rain, Lord of the Rings - Aragorn's Quest, Resident Evil 5, Ignite, Burn Zombie Burn, TV Superstars, John Daly's ProStroke Golf ve Razing Storm gibi yapımlar, Japon üreticinin yeni oyuncağına tam destek verecek.

:: Sizce PS3, Move ile birlikte rakiplerini geride bırakabilir mi?

http://shiftdelete.net/ps-moveun-oyun-bombalari-belli-oldu-23867.html

• bu oyunlarla bırakır

önce çıkmanın avantajını iyi kullanırsa önde olacaktır. oyunlara baktığımda resident evil ve heavy rain dikkat çekiyor. RE 5i sırf o kontrolünden dolayı ve taa o zamanlar bugünler için RE 5 move destekli olacak dendiği için oynamadım ve bugünleri bekledim.

Ama RE 5 oynamış olanlar bitirenler bu gold editionı alıp oynarlar mı yada elinde RE 5 oyunu olanlar satıp gold edition alırlar mı bilmiyorum.

heavy rain için de geçerli olabilir.Hala benim gibi bu oyunları oynayamamış olanlar alırlar move için.

Bunların haricinde oyun sattırır mı sanmıyorum.
    yeni gelecek devam oyunlarında bence umut var.killzone 3 belki yeni bir uncharted oyunu vb oyunlar move sattıracaktır

ekleme: bu yukarıda yazdıklarım bizim gibi oyuncular için.

bir de bunun aile çapında oyuncular kısmı var. bu tarz normal oyuncular bütçeleri uygunsa her oyunu tatmak isteyeceklerdir. Asıl satışı da bu gruba yapacaklar gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 27 Eylül 2010; 18:03:01 >

• Lord Of The Rings
  • bu daha başlangıç daha çok iyi yapımların move destekli olacağını düşünüyorum..
  • Re5' i 4 defa bitirdim kusma noktasına geldim, Heavy Rain oynadık bitti gamepad ile de yeterince keyifliydi.
    Kalan oyunlar zaten tırtinyo. Önemli olan bundan sonra çıkacak baba oyunlarda bu desteği görmek. Killzone 3, inFamous 2 gibi.
  • Starwars oyunu çıkarsınlar, herhalde kapısında yatarım dükkanın. Zaten ışıklı bir zımbırtı. Jedi gibi kuşanır, karanlıkta oynarım valla.
  • Killzone 3 yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samuray oyunları olmalı asıl jp...
  • M.A.G ta Move laniyor. 2.0 update si ile...
  • şöyle FPS bir STAR WARS isterizzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fredic

samuray oyunları olmalı asıl jp...

+1907
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.