Şimdi Ara

Ps mi xbox mi (hangisi daha sessiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yurtta oynamak icin alacagim. oda da benden baska uyuyanlarda var. o nedenle sessiz calismasi cok onemli.
    aslinda zamaninda iki konsolada sahiptim fakat ses konusunda nasillardi hic hatirlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox fat kasası bile ps den sessiz dostum soğutmada xbox daha iyi ps çok sesli değil ama oyundan oyuna değişiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben cd li kullanımda ps4 ten cd sesi geliyor ama normal hdd den bir oyun oynadığımda gıkı çıkmıyor. Xbox one kullanmadım ondan tam bilemiyorum ama cd li oyun alcaksan hepsi aynıdır diye tahmin ediyorum

• ps4 > xbox one > son seri ps4 pro > xbox one x

hepsini denedim. bence sıralama bu.
  • cagcag06 kullanıcısına yanıt
    Ses olarak Xbox daha az ses veriyo bende PS4, PS4SLİM, XBOX ONE vardı aralarında en az ses çıkaran Xbox tabi harici HDD takmicaksan takarsan bide HDD bin faninin sesiyle PS4 ile aynı olur

• İlk konsolun xbox one s idi. Fanından gır gır ses geliyordu baya baya canım sıkılmıştı. Forum ve youtube araştırması ile Microsoft un ucuz fan kullanması sonucu bu durumun yaşandığını ögrendim. Cihazı ps4 ile takas ettim tek özlediğim şey xbox kontrolcüsü. Hayırlı forumlar.

• Xbox kadar sessiz çalışan bir oyun konsolu görmedim. Yük altındayken bile muazzam. (Ps4 pro-xbox one s- xbox one fat kasa ve ps4 standart kullandım)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox mu ps mi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xbox one x uyurken indirmeye bırakıyorum gram ses almıyorum ki her sese uyanan bir insanım. Kesinlikle tavsiye ediyorum

• Xbox daha sessiz

• ps4 kapalıyken bile ses çıkarıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.