Şimdi Ara

PS Classic 197 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
21
Favori
90.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realatik123

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-playstation-classic-1187382.html

Başlığa linki ekleyebilirsin 197tl+kargo
    Ekledm teşekkürler..
  • Sırf tekken 3 için alsam mı diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O 20 oyuna winning eleven eklenmemesi rezalet bence winning olsaydi alacaktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rcmf1907

O 20 oyuna winning eleven eklenmemesi rezalet bence winning olsaydi alacaktim
    Kendiniz istediğiniz oyunu ekleyebilirsiniz coverları ile birlikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

https://the-eye.eu/public/rom/Playstation/Games/NTSC/ sanıyorum en güvenli ve düzgün oyun arşivi burada mevcut. Daha iyisini bulan varsa paylaşsın :)
    Usb yi fat olarak bicimlendirip birda arkadaslarin paylastigi dosyayı icerisine atip sonrada oyunlari klasore ekliyoruz degil mi hocam? Birde tum bu liste icin kac gb lik usb gerekli acaba?

• evde eski kasa ps1 dururken bu fiyata gittim ben de aldım.
    sadece winning eleven, lma manager ve jackie chan oynayacağım
  • Yarın ödeme ve teslimat ben de aldım. Media Markt

• Forumda ne çok parasını çöpe atacak varmış gördük.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modlama icin USB drive'in az guc tuketmesine dikkat edilmesi gerekiyormus. 32/64 GB'lik guc tuketimi az onerisiolan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwar19 -- 29 Ağustos 2019; 4:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Forumda ne çok parasını çöpe atacak varmış gördük.
    Neden hocam, siz be önerirsiniz?

Snopy gamepadin bile tanesi 30 lirayken 2 orjinal sony gamepadli ilk ps1 görünümlü bu alet tekken3 için alınmaz mı?

Cihaz için eleştiriler zaten 800 etmezdi ama 197 iyi fiyat değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isetta_1955 -- 29 Ağustos 2019; 4:35:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Forumda ne çok parasını çöpe atacak varmış gördük.
    6 yaşında kızıma aldım.

• Arkadaşlar bu cihazla filim izleyebilir miyiz, flaşa atsam bu şekilde izletie mi cihaz?

• Cihaz kırılınca 2gamepad usb çoklamayla kesin oluyorsa alıcam acil bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

evde eski kasa ps1 dururken bu fiyata gittim ben de aldım.
    sadece winning eleven, lma manager ve jackie chan oynayacağım
    Hocam wining eleven oynanabiliyor mu? Kesin bilginiz var mı? internette bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Kendiniz istediğiniz oyunu ekleyebilirsiniz coverları ile birlikte.

Alıntıları Göster
    Winning eleven için link var mı?

• Ek masraf olacak o aparat hocam Youtube videolarından bakarak kablo ile ayar yaparak oynamaya çalıştım. Dino Crisis 2'de denedim. Yürüme dışında tüm işlevler yapılıyor ama yürütmeyi beceremedim. Detaylı araştırınca çözülür diye düşünüyorum. Çünkü izlediğim videolarda sorunsuz analogları kullanan vardı.
  • Konuyu açıp haber veren arkadaşa teşekkürler. MediaMarkt'tan bir tane de ben kaptım.

Şunu da şöyle bırakayım.

PS Classic 197 TL
  • Bu makinede mame oyunları çalışır mı ? Cadillac and dinasours(meşhur Mustafa oyunu) gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 29 Ağustos 2019; 8:35:18 >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Sizin arayüz daha değişik hocam oyunların dizilimi falan. Farklı şekilde mi kırma işlemini yaptınız ?
    Edit: Driver 2'nin iki cdsini tek olarak birleştirerek yükledim ben cihaza. Aca sizin ekranda görünen gibi iki ayrı cd olacak şekilde ayrı ayrı mı yapmak gerekiyordu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 29 Ağustos 2019; 8:35:42 >
  • hotlevel kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ama bazı linkler eskide kalmış.

Ben auto bleem kurdum 0.7 son versiyon sitesinden indirin zipden klasörleri çıkarıp direkt usbye atın. (fat32 olarak bicimlenmis ve SONY adı verilmiş usb)

Oyunları da paylaştığım yerden indirip games klasörüne yeni bir oyunun adıyla klasör açıp atın. 15 dakikalık yt videosunun özeti bu adamlar Bilale anlatır gibi uzatmış da uzatmış.

Tüm oyunlar için tahminen 16 tblık Hdd gerekir 😁 ve oyunu ps'nin içinde bulamazsınız. Diger Sega vs oyunları da olsun derseniz bi 8 daha gerekir 🤔

Ben 32'lik usbye attım 60 70 oyun alır gibi.

Sanırım sıcak fırsatlardan çıkıp başka bir konu açmak lazım ps classic için yapacak arkadaş olursa benim yazımı ve linkleri alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munchausenbyproxy -- 29 Ağustos 2019; 9:7:37 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.