Şimdi Ara

PS Classic 197 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
356
Cevap
21
Favori
90.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şimdi hatırladım. Dino Crisis 2 yi bitirince ekstra mod açılıyordu. Time Trail tarzında zamana karşı koşu ateş modu. Onun iso dosyasi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oldu bu hocam. Oyun oneeri ve sorunları tartışırız.

• Japon3 diye bir futbol oyunu vardı. Onun linkini bulabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 29 Ağustos 2019; 13:15:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Japon3 diye bir futbol oyunu vardı. Onun linkini bulabilir miyiz?
    https://coolrom.com/roms/).php
  • Avcılar Vatan son 1 tane kalmış onu da ben aldım. Bugüne nasip oldu almak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emülatör olayı çok iyiymiş. bugün gidip alacağım bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Oluyor..

Ana konumuz açılmıştır herkesten oyun tavsiyesi bekliyorum beyler..
    https://forum.donanimhaber.com/playstation-classic-oyun-tartisma-platformu--139769553#139769591

@promedyumx

Alıntıları Göster
    2 kol olayi cözüldüyse cok iyi.
    4 kisilik oyunlarda da deneyen olursa sevinirim mesela crash bash

• arkadaşlar platform oyunları içinde heart of darkness i yazan olmamış. Kesinlikle çok güzel oyun. Hikayesi de güzel oynamasıda. Tavsiye ederim. Bugun bende siparş verdim. Eski günlere dönmek çok güzel olucak. Kırılma konusu için ayrı bir konu açılmalı ve orda bu işi çözmeliyiz diye düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadirgoktan

arkadaşlar platform oyunları içinde heart of darkness i yazan olmamış. Kesinlikle çok güzel oyun. Hikayesi de güzel oynamasıda. Tavsiye ederim. Bugun bende siparş verdim. Eski günlere dönmek çok güzel olucak. Kırılma konusu için ayrı bir konu açılmalı ve orda bu işi çözmeliyiz diye düşünüyorum :)
    Açıldı ana mesajda konusu var detaylı rehberi ekledim hocam.

• ümraniye meydan mediamarkt da bir kaç tane kalmış

PS Classic 197 TL

• Emin olun satışları bu forum hızlandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichtima

Hem ps hemde ps2 oynatan klasik olsaydi daha iyi olurdu emulatorle ugrasmazdik.

Ps2 klasik gelse hic dusunmeden bende dahil bir cok kisi alir !
    kirik ps3 hepsini oynatiyor degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: promedyumx

Hocam şimdi hatırladım. Dino Crisis 2 yi bitirince ekstra mod açılıyordu. Time Trail tarzında zamana karşı koşu ateş modu. Onun iso dosyasi olabilir.
    Need For Speed: Porsche Unleashed'de ikiden fazla Track dosyası olduğu için bu konu aklıma takıldı. Eğer bu istediğimizi yapan bir uygulama bulursam dosyaları birleştirmeyi deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Need For Speed: Porsche Unleashed'de ikiden fazla Track dosyası olduğu için bu konu aklıma takıldı. Eğer bu istediğimizi yapan bir uygulama bulursam dosyaları birleştirmeyi deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    Valla hocam bulursanız çok iyi olur. Tek track dosyasından oyunu yükledik ama ilerleyen bölümlerde devam edemeyip takılırsak komik olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rcmf1907

Vay Benim gibi winningci çıktı.. hayatimda ps2 3 4 oynamadim henuz

Alıntıları Göster
    Bende varım bu arada winning elewen sever biri olarak 2007-2008'den sonraki oyunlar sarmadı benide futbol oyunu olarak

Bu arada 2 gün geçmiş mesaj üstünden ama yazmadan edemedim

• 799 TL'den alanlar da üzerine 1 bardak soğuk su içsin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

Bende varım bu arada winning elewen sever biri olarak 2007-2008'den sonraki oyunlar sarmadı benide futbol oyunu olarak

Bu arada 2 gün geçmiş mesaj üstünden ama yazmadan edemedim

Alıntıları Göster
    Winning ciler yeni bir konu açsak fena olmaz,baya kalabalığız. Ben alırsam sırf winning eleven için alacam. Ama henüz ps classic de oynayabilen birinden kesin bilgi alamadık.
    Biri açtım oynadım dese,yöntem gösterse 200-300 farketmez hemen alacam

• quote:

Orijinalden alıntı: k62545

Winning ciler yeni bir konu açsak fena olmaz,baya kalabalığız. Ben alırsam sırf winning eleven için alacam. Ama henüz ps classic de oynayabilen birinden kesin bilgi alamadık.
    Biri açtım oynadım dese,yöntem gösterse 200-300 farketmez hemen alacam

Alıntıları Göster
    Konu olayı güzel olur gerçekten

Bu arada eski ps 1 de ben mesajlarda görünen site benzeri bi yerden zamanında bozulan(çok oynamaktan çizilmişti) winning eleven 2007'nin iso kalıbını indirim anlatımdaki şekilde yazmıştım ama oyun bozuk çalışmıştı nedense mesela atağa çıkıyorsun orta sahadan spiker bi anda gooooooooollll super ggooolll bağırıyordu kardeşim yerlere yatıyordu gülmekten

Bende akşam iş çıkışı en yakın vatan şubesine gitmeyi düşünüyorum

• Merhaba, ben winning eleven 2002 çalıştırmayı başardım. Tamamen orjinal rom olduğu için spikerin yanı sıra menüler ve oyuncu isimleride ingilizce.

we2002 ps1 için hiç modlanmamış orjinal çıkan en son versiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batistuta -- 29 Ağustos 2019; 16:20:34 >
  • Bir daha 250tl ye kadar gören olursa lütfen benide bilgilendirebilir mi ? 10 dakikaya alırım diye bütün siteleri kaçırdım bir gündür..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.