Şimdi Ara

PS Classic 197 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
356
Cevap
21
Favori
90.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Başlığa linki ekleyebilirsin 197tl+kargo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://the-eye.eu/public/rom/Playstation/Games/NTSC/ sanıyorum en güvenli ve düzgün oyun arşivi burada mevcut. Daha iyisini bulan varsa paylaşsın :)
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle konuyu açarak haber veren ve değerli bilgilerini paylaşan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatan Bilgisayardan 1 adet siparişim bugün ulaştı ancak tereddütte kaldığım bir konu var. Kutunun üst kısmındaki etiket kesilmiş ve üzerine bir etiket daha yapıştırılmış, resimde görüldüğü üzere. Kutu içine Türkçe döküman eklemek için Sony Eurasia firması mı açıyor kutuları, yoksa bana teslim edilen ürün teşhir olabilir mi? Sizin paketleriniz nasıl?

PS Classic 197 TL

• Magazadan teslim aldım 1 tane haber veren arkadaşa teşekkürler

• Bu fiyatlara satılabiliyor demekki. 800₺ fiyat çekiyorlardı inanılır gibi değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halacoglu kullanıcısına yanıt
    sorun yok bosver bende ps4 pro yu internet ten aldığımda kutu acilmisti, harddisk yerinde ufak jelatinde oluyordu o da yoktu fakat urunde hic bir sorun yoktu temizdi kullandim. Birde sen ucuza aldigin için geri gondersen adamlar Allah Allah der

• Alsam mı acaba bilemedim. Kararsız kaldım, var mı fikir verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: isetta_1955

Alsam mı acaba bilemedim. Kararsız kaldım, var mı fikir verecek
    Al gitsin hocam 200 lirayla bişey kaybetmezsin.

• Eklemek için oyun arşivi sitesi var mı?
    hangi futbol oyunları ekhenebilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Alıntıları Göster
    Hocam alasım var aslında da alıp evde çöp gibi kalır diye korkuyorum. Normalde pek oyun oynayan biri değilim ama işin nostalji tarafı ve uygun fiyatı işin içine girince sıcak fırsatçı yanım ortay çıktı.
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Alın bence hocam. Ben Ps4 sahibi olmama rağmen bugün forumda 10 dk dolaştıktan sonra akşam gidip Vatan 212 outlet avm den aldım son kalanı. Nostaljisi için alınır.
  • ben yarın alacağım bugün alacaktım mağazada 15 tane falan vardı. içinde tek joypad vardır diye almadım ama 😒 2 tane çıkıyormuş. muhtemelen bitmiştir yarın kaldıysa alırım kalmadı ise kısmet değilmiş der giderim. retroarch için alacağım. xbox360 da da var emülatör ama joypad dpad berbat ötesi

içinden çıkan o iki joypad çok değerli çok özellikle pc de emülatör oynarken yada psc de retroarch da bulunmaz nimet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 28 Ağustos 2019; 23:38:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: promedyumx

Alın bence hocam. Ben Ps4 sahibi olmama rağmen bugün forumda 10 dk dolaştıktan sonra akşam gidip Vatan 212 outlet avm den aldım son kalanı. Nostaljisi için alınır.
    MediaMarkt'tan siparişimi verdim hocam. Mağaza teslim

Ben de bunun orjinali de var bu arada, bir arkadaşım hediye etmişti. Memory Card ve hiç oyun olmadığından dolapta duruyor 25 yıllık alet.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Alıntıları Göster
    Verdim siparişi hocam. Kargo ödememek için mağaza teslim yaptım. Yarın sabahtan gideceğim tabi sabaha vazgeçmezsem.
  • munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Hocam urunu kirdikran sonra bunlari indirip ps classic te direk oynayabiliyor muyuz?

• bha41 kullanıcısına yanıt
    Evet oynanabiliyor hocam. Google aratın güzel anlatımlar mevcut. Ama işlem tam anlamı ile kırma sayılmaz flash disk ile bir nevi cihazı kandırıyoruz. Flash disk yokken cihaz ilk anki haline dönüyor.

Edit: Arkadaşın paylaştığı site bütün oyunları kapsıyor sanırım muhteşem bir liste var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 28 Ağustos 2019; 23:37:49 >
  • promedyumx P kullanıcısına yanıt
    Evet cook genis bir liste, tesekkurler

• Haber veren arkadaşa teşekkürler media market sitesinden krgo dahil 206 TL ye aldım.
  • Halacoglu kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün vatandan aldım sonuncu cihazı birebir aynı idi çift etiket açık, adam kontrol ediliyor dedi, baktım cihazda çizik vs hiçbirşey yok çalışıyor, dert etmeye gerek yok

• Almayı düşündüm ancak joystick olmadığı için vazgeçtim.joystickli versiyon kumandalar çıkmıştı ancak sony yine kısmış biryerlerden koymamış helal olsun
    Ancak fiyat güzel benim oynucağım oyunlar joystick'le rahat olduğundan almadım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.