Şimdi Ara

PS CAFE İSİM BULUN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
36.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3 hafta içinde ps cafeyi açıyorum.İSİM KONSUNDA YARDIM EDİN LÜTFENNNNN

• Yapay Zekanın Yanıtı

PlayStation Cafe İsim Bulma Rehberi

Oyun tutkunları ve kafe severler için özel bir mekan olan PlayStation Cafe'nize isim mi arıyorsunuz? İşte size ilham verecek bazı isim önerileri:

• Oyuncuların toplanıp en sevdikleri PlayStation oyunlarını oynayabilecekleri bir yer arıyorsanız, "Oyun Merkezi" veya "Oyun Salonu" gibi isimleri düşünebilirsiniz.
    • Daha rahat bir ortam yaratmak istiyorsanız, "PlayStation Kafe" veya "Oyun Kafe" gibi isimler tercih edebilirsiniz.
    • PlayStation markasına vurgu yapmak istiyorsanız, "PlayStation Merkezi" veya "PlayStation Alanı" gibi isimler uygun olacaktır.
    • Daha yaratıcı bir isim arıyorsanız, oyunlarla ilgili terimlerden esinlenebilirsiniz. Örneğin, "Seviye Atlama", "Son Patron" veya "Kontrol Noktası" gibi isimler düşünebilirsiniz.

Müşterilerinizin kolayca hatırlayabileceği ve markanızla ilişkilendirdiği bir isim seçmeye özen gösterin. İsim önerilerinizi denemeden önce, benzersizliğini ve uygunluğunu kontrol etmeniz önemlidir.

Umarız bu rehber, PlayStation Cafe'nize mükemmel ismi bulmanıza yardımcı olmuştur. Mutlu oyunlar ve lezzetli ikramlar!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • TEQUILA uyar bence benimde lakabım
  • dostum güzel bi isim yalnız amacına uygun olmaz!!!! çağrıım meselesi yane

katkın için sağol

hade arkadaşlar yokmu aklınıza geelecek laf....

çok kararsızım diyorum.. fena yım yane
  • c@fein
  • canawar cafe

Yeni PS kafeniz....

Abi nerde açıyon cafeyi ?
  • cafer
  • Böyle isim seçerken ağızdan bir seferde çıkacak ne olduğunu anlatacak cool isimler gençleri çok çeker.
    Gamİstasyon
    PSLand
    Namba
    Yada herkes pes oynayacağından Pestasyon olabilir :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Şu Müziği Bulun Ya...
    14 yıl önce açıldı
    Cafe için isim önerisi olan?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GAMEZONE
    GAMER PS2
    CAFE PLAYSTATİON
  • Rouvax'ın önerdiği ismler daha hoş gibi. Kafein ve tekila biraz bar ismi gibi kaçmış..
    Aslında türkçe isimler bulmak daha ideal olur ama ne yazıkki inglizce artistik bir isimle daha çok tutar dükkan. GameStation güzel olur mesela..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pacman

Rouvax'ın önerdiği ismler daha hoş gibi. Kafein ve tekila biraz bar ismi gibi kaçmış..
    Aslında türkçe isimler bulmak daha ideal olur ama ne yazıkki inglizce artistik bir isimle daha çok tutar dükkan. GameStation güzel olur mesela..

Nazar Cafe
    Cafe Oyuncu
    Roveşata Cafe
    Cafe Vole - Vole Cafe
    3-5-2 Cafe - Cafe 3-5-2 de düşünülebilir

Türkçe demişken..(:
  • quote:

Rouvax'ın önerdiği ismler daha hoş gibi. Kafein ve tekila biraz bar ismi gibi kaçmış..

Game Station ı Oyun İstasyonu olarak Türkçe ye çevirebilir mesela.
    Güzel de olur bence.
  • İnternet Dükkanı.
  • Oyun İstasyonu +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetX

quote:

Game Station ı Oyun İstasyonu olarak Türkçe ye çevirebilir mesela.
    Güzel de olur bence.

Oyun İstasyonu kulağa hoş geliyor

• Ben de şahsen türkçe olmasını tercih ederim ama işin ticari yönünü daha olumlu etkileyecek bir isim ise türkçe yada ingilizce farketmez.

Oyunİstasyonu biraz uzun ama bence de güzel en azından türkçe.
  • PSpeed Cafe
    Eküri PS Cafe
  • bende tam oyun istasyonu yazmak için geldim :)
    bende güzel isim oyun istasyonu...
    ingilizce olacak diyorsan: Cafe Gamer Edition
  • REFLEX
  • wanted cafe

aranan cafe gibilerinden ;)
  • internetGayfesi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.