Şimdi Ara

Nintendo Online Family Plan (Aile Hesabı) Paylaşmak İsteyen - 6 kişilik yer var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nintendo Online aile hesabı paylaşmak için 6 kişi arıyorum (şu an 2 kişiyiz). Hesap avro üzerinden açıldı dolayısıyla kişi başı €4.38 (€34.99/8). İlgilenenler olursa haber verebilir. Ödemeler Paypal ya da Revolut üzerinden avro türünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oralets -- 15 Aralık 2019; 23:50:1 >

• 16.12.2019 tarihli nintendo online family hesabı açıldı ve 5 kişilik yer kaldı. 1 yıllık kişi başı 28.50TL (4.88 euro) oluyor.

Bilmeyenler için: Mario Kart vs gibi oyunları online oynamanız için nintendo online hesabınız gerekli. Yıllık kişisel hesap 130 TL, dolayısıyla aile hesabı üzerinden 8 kişi bölüşerek kişi başı 31.8TL geliyor.

İlgilenenler varsa özelden ulaşsın.

Teşekkürler

Edit: Hesap tarihi düzeltildi 16.12.2019 olarak. Eğer Paypal üzerinden arkadaş/aile seçerek yollarsanız 28.50TL. Banka transferi/EFT yapmak isterseniz işlem ücretini siz karşılıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oralets -- 17 Aralık 2019; 18:29:1 >
  • Aile grubu tamamen doldu - teşekkürler
  • Katılmalık aile grubu arıyorum. Region para birimi vs farketmez. Pm ile haber ediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aile uyeliginde yer var mi acaba?

• Yeni aile üyeliği açıyoruz, 6 kişiyiz şu anda 2 kişilik yerimiz mevcut. İlgilenenler olursa özel mesaj ile bana ulaşabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archimede

Yeni aile üyeliği açıyoruz, 6 kişiyiz şu anda 2 kişilik yerimiz mevcut. İlgilenenler olursa özel mesaj ile bana ulaşabilirler.
    Tl ile eft olarak katılabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üyeliğimiz doldu hocam malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.