PSZONE thegame GAMEPLANET (hatta cok unlu planet bisi wardı belki bilenler wardır rambo'nun ve arnoldun ) GAMEarena Thearena uste capraz kırmızı yazıyla ONLY altında duz kanlı gıbımsı PS yazısı Better Highend More (ps) yanınada unlemleri doldurursun
bnden bunkadr. ..
Zatara Sana daha yeni alışmıştık nereye böyle
kafes nasıl arkadaşlar!!!! ne bilim şöyle bi kafes diyince içim bi fena oldu
bu arada katımlımlarınız için çok sağolun arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: canawar85
Zatara Sana daha yeni alışmıştık nereye böyle
kafes nasıl arkadaşlar!!!! ne bilim şöyle bi kafes diyince içim bi fena oldu
bu arada katımlımlarınız için çok sağolun arkadaşlar.
Bak direk kafes değilde CAFE'S desen daha hoş olur... Bizim burda CAFE'S diye biryer var, millete biz birşeyler içmeye CAFE'S (kafes'e) e gidiyoruz diyorum HÖNK diye kalıyorlar
Böylece akılda daha kalıcı olarak kalıyor... Çünkü millet şey diyor içinden ''Haaa şurası mııı, doğru yaa bizim arkadaş demişti bende anlamamıştım başta rezil oldum kihkih'' ...
Saol Kardeşim sonuca yavaş yavaş gidiyoruz!!!!!!
Walla hepinizi sevdim. eğer açarsam bak hepinize 2 gün beleş
MED CEZİR xp cafe f.e.a.r. tt-net
quote:
Orjinalden alıntı: Zatara
PSZONE thegame GAMEPLANET (hatta cok unlu planet bisi wardı belki bilenler wardır rambo'nun ve arnoldun ) GAMEarena Thearena uste capraz kırmızı yazıyla ONLY altında duz kanlı gıbımsı PS yazısı Better Highend More (ps) yanınada unlemleri doldurursun
bnden bunkadr. ..
ek olarak
GAmehouse gaz/oz koshe (eger dukkan kosedeyese :D) PSland Pscenter PSC PSA (arena (psa die grupda war hane basın belaya girmesin pejo-jitroen ortaklıgı) ) esk'de biyer adında kafe war ismi cok iyi dee gider mi bilmem nere gidek biyer'e :D
Cafe Fucktör
quote:
Orjinalden alıntı: by_ram
kafes(tation)
+1
kandime +1 yapam ben de bari. ama cidden hoşuma gitti bu isim yawww.
CAFE'S her yerde var ismi iğrenç bence hiç gitmedim...
öz gaziantep tabldot bilgisaray kahvesi
(tabelan boş kalmaz)
şunlar nsaıl
GAMER ZONE GAMERS ARENA HYPER GAMER CYBER GAMER
bizim burda yedi su vardı sende 10-su cafe yap değişik şeyler
oynasana süper ve mütiş karar sadece oyun cafesi olursa tabi knıqht onlıne kasarlarsa sie
GAME ZONE nasıl arkadaşlar!!!!
MANİAC veya MANİA la ilgili ilginç isimler türetebilirmisiniz??(ps mania v.s.)
ama isimin amacı insanları ismini duyduğunda cafe nin tamamen eğlence cafesi (ps cafe) olduğunu bilmelerini sağlamak, hatırda kalmak v.s
ben yukardaki isimleri okudum çoğu amacına uygun olmayabilir (ginede emekleri için sağolun)