Şimdi Ara

Ps 3 ümde oyun oynayamıyorum!!(Ülkemizdeki Servis ve Garanti Anlayışı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Orijinal dvd ide görmüyosa sorun vardır... sanırım driver arızalı...
  • PS3'ün okuyucusunda bir sorun vardır kesin normalde PS3'ün ayarlarını yapmasan bile oyunu taktığında görmesi lazım.

    Ürününüz garantiliyse hemen servise verin yenisini versinler eğer garantisiz aldıysanız aldığınız yere götürün böyle böyle sorun var diyin yeni ürün almaya çalışın.
  • Arkadaşlar konu eski ancak tatildeydim yeni geldim ps3 ü yeni almıştım biliyorsunuz garanti kapsamında modadaki servisine götürdüm. Maalesef hiçbir media yı okumuyor. 1 hafta sonra haber geldi cihazın yurtdışına gönderileceği burada onarılamayacağı ne kadar süreceğini tahmin edemediklerini ve yurt dışındaki onarım süresini beklemek istemezsem bana yine yurtdışında fabrikadan onarım görmüş fakat komple yenilenmiş kontrol edilmiş eski garantiden geçerli olmak üzere bir ps3 verebileceklerini söylediler,hatta yazdığım ps3 üm gelmiş şu anda. Sizce kendi ps3 ümü beklemelimiyim, orada onarılamazsa bana sıfır ps3 vermek zorunda değillermi ? Birde sanırım 30 gün içinde onarılamazsa sıfır cihaz alma hakkım var diye biliyorum. Servis bana hiçbir zaman sıfır cihaz vermediklerini yukarıda anlattığım şekilde sistemin yürüdüğünü ifade ediyor. Yeni aldığım cihazı yaklaşık 1 aydır kullanamıyorum sony ye yurtdışına bir mail atsam yaşadığım mağduriyeti anlatan bana ne faydası dokunabilir, bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.




  • Evet yasal haklarını sonuna kadar kullan tamir edemiyoalrsa sana yeni makine vermek zorundalar. Adamlara bak ya eşek yüküyle para alıyolar bozuk oluncada neymiş efendim yurtdışına gönderceklermişte tamir görmüş başka makine verceklermiş... siz ne işe yararsınız kardeşim madem tamir edemiyorsunuz o zaman yenisiyle değiştireceksiniz. Sakın ha kullanılmış makine alma makinenin seri nosunu takip et sana başka makine veremesinler ayrıca kaç gün içnde tamir etmek zorundalar onuda öğren ona göre sıkıştır.
  • kesinlikle başka makine alma ve 30 gun içinde senın ps3 gelmezse git servisi bas ve yeni SIFIR bir ps3 aladan oradan çıkma her turlu seyı yapabilirsin bagırt cagır vermezlerse bu hakkın cunku eger gene vermezlerse dırek bı tuketıcı korma dernegıne işi onlar devam ettirir birde elinsde servise verdigine dair bir kagıt war degilmi ??
  • Ilk evvela adina cok uzuldum, yalniz anlamadigim su... PS3'u aldigin gibi calismadi, geri göturup yenisini hemen vermiyorlarmi? Ne bicim garanti bu? 1 ay bekleme Sony'e ait bildigim, buradada Sony'e ait birseyin bozuldumu 1 ay bekletiyorlar, uzadimida yaninda herhangi birseyde vermiyorlar extra bekledigin icin ama eger aldigin bir sey ilk 3-4 gununde bozulursa hemen yerinde komple yenisiyle degistirirler, kalkip daha kullanilmamis bir makinenin servise gidecegini ilk defa okuyorum.

    Soruna gelirsek, bencede bekle, o kadar para ödemissin... aslinda sana aninda yenisini vermeleri gerekirdi!
    Sana kolay gelsin arkadasim, umarim en yakin zamanda saglam Ps3'une kavusursun.
  • Yuhh adamlarin garanti anlayisina bak Gecmis olsun kardes ayni sorun arkadasta da vardi yeni ps3 aldi driver sorunu yasadi hatta cd bozuk diye gamestop ile kavga etti
  • Cihaz serviste 30 iş gününden fazla durduysa, yani 30 iş günü geçmiş ve hala cihazını alamadıysan, yenisini vermek zorundalar. Hangi firma olursa olsun yenisini vermek zorundalar. Buna göre işlem yap telefon aç gözlerini korkut, yenisini verin de.
  • Arkadaşlar sağolun aynen anlattığım gibi yenisini vermiyorlar. Yeni aldım ilk kullanımda karşılaştığım sorun bu. Şu an iki hafta oldu servise vereli garantiyi aldılar servis kağıdı verdiler şu an elimde, adamlar ilk gün bu teklifi sundular kabul etmedim.Şimdi şöyle, diyorlarki sıfır makine verilmiyor hiç bir zaman, güya siz beklemeyin nasıl olsa tamir olur yurtdışında makineniz, biz siz o kadar beklemeyin diye onarılmış,yenilenmiş kontrol edilmiş ps3 verelim sizi mağdur etmiyelim diyerek elde onarım gürmüş ps3 leri vermeye kalkıyorlar. Böyle bir karşılıklı düzen oluşmuş anladığım kadarıyla yani kullanıcıya sıfır ps3 vermeyelim diye onarım görmüş ps3 leri kakalamak,kısaca böyle bir durum sözkonusu.Bu arada ps3 e garanti kapsamında teknik servis verebilen İstanbulda 1-2 servisten bir tanesi bu servis. Anladığım kadarıyla yurtdışı falan hikaye kullanıcıyı bu şekilde kandırma niyetindeler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budd -- 29 Ağustos 2007; 23:44:36 >
  • arkadasım birde sikayetvar.com a bu sorununu yazarsan direk sony den cvp alırsın çünkü orası gercekten çok etkili bir site ve firmaların müteri hizmetleri elemanları sürekli takip ediyor ve size kesinlikle cevap veriyorlar ve sorununuzu çözmeye çalışıyorlar ki yapmalılarda orda firma için olan olumsuz bir yorum yada başka bir şey firmanın güvenilirligi açısından çok büyük sorunlar yaratır. bence kesinlikle oraya yaz ilk kullanımda olmasına ragmen degistirmediler üstüne bu teklifte bulundular ve hiç bir zaman sıfır urun vermedıklerıni tek tek güzel bir dille yaz sonrada buraya gelir bize gelişmelerden haberdar edersin
  • şimdi baktımda sony nın başarı oranı yüzde 4 mus bu sitede ve gene senınle aynı sorunda olan biride yazmış aynı konuda
  • Sağol arkadaşım tabiki paylaşırım şu iki hafta da geçsin bekleyelim ne olacak bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budd -- 29 Ağustos 2007; 23:56:40 >
  • Her zaman hakkını savun, sadece yeni makina vermek istemiyorlar başka yollardan tatlıya bağlama peşindeler, adamları bir tehdit et yeni makine elinde.
  • Teşekkürler arkadaşım,bu tür anlayışların ve bu şekilde davranışların maalesef sadece bu üründe değil genel anlamda ülkemizde sorun olduğunu düşünüyorum ve umarım kimsenin başına böyle bir olay gelmez. Sony gibi bir firma olunca ve bir o kadar da ücret ödeyince insan gerçekten kendini kötü hissediyor, acabaları düşünmek zorunda bırakıyorlar kullanıcıları. Sony mi bu şekilde direktif veriyor ya da servismi kendi insiyatifinde bunu yapıyor bilemiyorum.
  • Ben yerinde olsam anında gider yenisini almadan çıkmam yaaa...bukadar vergi bilmemne 1.500 ytl veriyoruz bide sana böyle bi teklifle geliyorlar insan çileden çıkar abicim sen nekadar sabırlıymışsın ya halen normal piskolojini koruyabiliyosun...saçmalığın dik alası.
  • Ben de aynen gider acilmamis yeni bir PS3 alana kadar cikmazdim magazadan, kizip sinirlenip bagirmana falanda gerek yok,
    istedigin seyi acikca soyle. Eninde sonunda yeni bir PS3 vermek zorundalar.

    Tuketici haklari diye bir sey var...
  • abi git valilige tuketici haklarini koruma dernegi vardir oraya dilekce ver sifir ps3 u al benim basimada geldi aynisi telefon yuzunden dilekceyi verdim 2 hafta sonra sonra sifir telefon geldi ...once tamir edip yollamislardi ben sure doldu dye kabul etmemistim yenisini vereceksiniz diye onlarda inatlasinca bende tuketici haklarina basvurdum bence bi dene en azindan hakkini ara sonuna kadar.....vay cakallar vaaaaaaaaayyyyyyy
  • Budd PS3'ü nerden aldığını sorabilirmiyim.
  • Budd, hiç kendini sıkıntaya filan sokmana gerek yok. Burda bazı arkadaşların verdiği '' git al cihazı , as! kes parçala! '' gibi şeylerede lüzüm yok. Servise ve cihazı aldığın bayiye 30 iş günü içinde tamir olması gerektiğini söylersen (zaten kendileride biliyordur ama işlerine gelmeyen bazı durumlar vardır) sana yardımcı olmak zorundalar. Baktın gene olmuyor, elinde servis fişi ve tarihi var. 30 iş günü geçince gidersin bi tüketici derneğine onlar gerekeni yaparlar.

    quote:

    Teşekkürler arkadaşım,bu tür anlayışların ve bu şekilde davranışların maalesef sadece bu üründe değil genel anlamda ülkemizde sorun olduğunu düşünüyorum ve umarım kimsenin başına böyle bir olay gelmez. Sony gibi bir firma olunca ve bir o kadar da ücret ödeyince insan gerçekten kendini kötü hissediyor, acabaları düşünmek zorunda bırakıyorlar kullanıcıları. Sony mi bu şekilde direktif veriyor ya da servismi kendi insiyatifinde bunu yapıyor bilemiyorum.


    Büyük bir ihtimalle servisin işgüzarlığı.




  • böyle durumlar insani hasta eder koskoca bir yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum yaziklar olsun böyle firmalara insnla alay ediyorlar yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.