Şimdi Ara

PS 3 için en iyi uçak oyunu sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkesin fikirlerini bekliyorum. Tüm uçak oyunlarının içinde en iyisi sizce hangisi?

• Birds of Steel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hawx'ları almanı kesinlikle önermem! Blazing Angels 2 'yi çok başarılı buldum.Eski tip uçakları kullanmayı seviyorsan bu oyunu da seversin.
    Birds of steel'in demosu psn de var,denemeni öneririm.ama bana kalırsa blazing angels 2 ,çok daha iyi bir oyun.
  • Uçak olmasada apache air assault iyidir..

(Dükkanımda satılık..)
  • IL-2 Sturmovik: Birds of Prey
  • ace combat assault horizon
  • Kesinlikle IL2 Sturmovik ama biraz fazla simulasyon gelebilir. Ace Combat da oldukça güzel ama arcade'e kaçıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ace combat serisini eskiden çok oynardım ama o oyunlarda realitenin biraz üzerinde bir oyun. uzaya çıkmalar , uzay gemisine benzer üzerinde roketleri olan zeplini yok etme görevleri gibi.

ama birds of steel ,IL2 sturmovik ve blazing angels 2 süper oyunlardır. tabi senin ne beklediğin önemli .arcade istiyorsan bu 3 oyun sana hitap etmiyor.
  • Ace combat

• Uçak oyunları ikiye ayrılır. Simulasyon ve arcade. Bunları karşılaştırmak saçma olacağı için önce hangi tarz istediğine karar vermelisin. Zaten her iki türün de en iyileri yazılmış. Biraz araştırıp video filan seyredersen karar verebilirsin.

• Ace Combat Assault Horizon derim.
    Hawx serisini de oynadım ama nedense Ace Combat daha iyi geldi.
  • Ace combat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Uçak oyunları ikiye ayrılır. Simulasyon ve arcade. Bunları karşılaştırmak saçma olacağı için önce hangi tarz istediğine karar vermelisin. Zaten her iki türün de en iyileri yazılmış. Biraz araştırıp video filan seyredersen karar verebilirsin.

simulasyon, gerçekçi ve en önemlisi modern uçakların olduğu bir oyun olarak hangisidir peki?
  • Yukarıda sayılanlardan en simulasyon olanı Il2 Sturmovik bildiğim kadarı ile. Hawx ve Ace combat arcade. Birds of steel i bilmiyorum.

http://www.metacritic.com/browse/games/genre/date/flight/ps3?view=detailed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 30 Mayıs 2012; 20:19:12 >
  • ace combat
  • Battlefield 3
  • ace combat
  • Birds of Steel Demoyu oynadım fiyatı ucuzlayınca alacağım. Fazla Uçak similasyon oyunları yapılmıyor maalesef konsollar da pek de yok açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.