Şimdi Ara

ps/2 klavye yi usb ye çeviren şema lazım.ACİLL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    multimedia klavyem var ps/2 fakat
    mainboard daki ps/2 konnektörüm bozuldu
    klavyemi usb ye çevirmek istiyorum
    bunun için bir bağlantı şeması varmı acaba.
    usb konnektör var elimde
    eğer bağlantı şeması varsa bağlayıp denemek ve kullanmak istiyorum
    :) usb çevirici al demeyin :D
    kendimi geliştirmek ve hobi olarak bunu başarmak istediğimden yani

• BEN HİÇ ANLAMAM BU İŞLERDEN AMA İLK YAZIM ELEKTRONİK BÖLÜMÜNDE AMA BU İŞİNİ GÖRÜR
    KABLO BAGLANTISINI BİLMİYORUM PİYASADA BULURSUN PS/2 USB ADAPTÖR

• eet konu eski ama bana da lazım bu şema. bundan dolayı konuyu dirilteyim dedim :D
  • git bi 2m usb kablo alıp ps/2 kabloyu anakarttan sökün ve bir usb klavyeyi incelerseniz bunu rahat yaparsınız usb kablosunu lehimle ve bitsin bazen birşeyleri yapmak için illa devre gerekmiyor kendinize iş çıkarmayın boşuna eğer hobi olarak yapacaksanız başka güzel devreler var yalnız birazcık forumda araştırma yapalısınız.umarım yardımcı olmuumdur. iyi forumlar
  • Bu şemadan bana da lazım, Klavye ps2 giriş ucum bozuldu klavyemi de çöpe atmak istemiyorum elimde de çok kaliteli bir usb kablosu var, klavyemi açarak elimde ki usb kablosunu lehimlemek istiyorum.
  • ben bu aletten aldım ama klavyeye takınca çalışmıyor.Yani ilk başta takıldığına dair num,scroll,caps tuş ışıkları yanıp sönüyor.Alet bozuk değil ama bilgisayar tanımadı.Cd falan da yok tabi.Nasıl çalıştırabiliriz?bios ile ilgisi var mıdır?anakart ps2 girişi bozuk bazen çalışıyor bazen çalışmıyor .O yüzden biraz acil .
    quote:

Orijinalden alıntı: alpla

BEN HİÇ ANLAMAM BU İŞLERDEN AMA İLK YAZIM ELEKTRONİK BÖLÜMÜNDE AMA BU İŞİNİ GÖRÜR
    KABLO BAGLANTISINI BİLMİYORUM PİYASADA BULURSUN PS/2 USB ADAPTÖR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.