Şimdi Ara

Prozac Yüzünden Yerimde Duramıyorum. (Akatazi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yemek üzereyim aylardır oturamıyorum. Bacaklarım ve beynim zorla yürümemi, deli gibi gezinmemi veya sallanmamı istiyor. Doktorlara bu durumu anlattım ama ciddiye almadılar "yan etkidir bir ilaç daha yazalım sakinleşirsin." Dediler. Redepra yazdılar biraz daha iyiyim ama bu böyle gitmez napıcam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
    Dell G15 5511, i7 111800, RTX 3050 Ti, 1 TB + 512 GB SSD.
  • Kırıktır, çıkık olsa durabilirdin.

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

prozac'ı bırakıcan
    Bırakıcam ya doktorla busefer sert konuşucam

• Gördüğüm ve kullandigim hiçbir işe yaramayan aksine daha çok hastalık çıkartan bir ilaç o ilaç yüzünden 2 defa intihara kalkıştım kullandığım dönemler de bende de seninki gibi bir sorun vardı otururken kalkıp gezme isteği geliyordu ayakta duruyordum sürekli eklemlerim ağrıyor hissi oluyordu gezmedigim zamanlarda fazla yürümüyordum ama buna benzer şeyler var ilaçta artık antidepresan falan kullanmıyorum biraz olsun rahatım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkolan

Gördüğüm ve kullandigim hiçbir işe yaramayan aksine daha çok hastalık çıkartan bir ilaç o ilaç yüzünden 2 defa intihara kalkıştım kullandığım dönemler de bende de seninki gibi bir sorun vardı otururken kalkıp gezme isteği geliyordu ayakta duruyordum sürekli eklemlerim ağrıyor hissi oluyordu gezmedigim zamanlarda fazla yürümüyordum ama buna benzer şeyler var ilaçta artık antidepresan falan kullanmıyorum biraz olsun rahatım
    Çok sağolun deneyimlerinizi anlattığınız için.

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

böyle bir yan etki görülünce doktorun hemen bıraktırması gerekirdi ilacı
    Heralde olumlu yönü daha ağır basıyor ozaman buna katlansın diye düşündü busefer yine bıraktırmazsa istemiyorum ilacı diyeceğim zorla mı

• vay arkadaş ilacı bırak üni hastanesine noroloji bölümene git anlat akineton dışında hiç bir bok fayda etmez bu merete ulan bu doktorlar varya.. nasıl dayandın kardeş 2 ay akataziye sen onu anlat?

Orijinalden alıntı: Guest-68530B4CB

vay arkadaş ilacı bırak üni hastanesine noroloji bölümene git anlat akineton dışında hiç bir bok fayda etmez bu merete ulan bu doktorlar varya.. nasıl dayandın kardeş 2 ay akataziye sen onu anlat?
    2 ay değil 8-9 ay katlandın uzun süredir kullanıyorum 1 yıl dolacak belki dolmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

vay arkadaş ilacı bırak üni hastanesine noroloji bölümene git anlat akineton dışında hiç bir bok fayda etmez bu merete ulan bu doktorlar varya.. nasıl dayandın kardeş 2 ay akataziye sen onu anlat?
    Mahvettiler beni dediğiniz bölüme gidip akineton alacağım. Şuan bunu yazarken bile deli gib yürümek ve sallanmak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2.SSRI'ların akatizi yapması beklenmez akatizi antipsikotiklerin yan etkisidir bence sen sıkma canını başka şeyler düşün

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

1.Akatizidir o
    2.SSRI'ların akatizi yapması beklenmez akatizi antipsikotiklerin yan etkisidir bence sen sıkma canını başka şeyler düşün
    Akatiziymişdoğrusu evet. İlacı bırakıyorum yavaş yavaş doktrol kontorlünde şimdiden akatizi azaldı

Orijinalden alıntı: meola147of

Akatiziymişdoğrusu evet. İlacı bırakıyorum yavaş yavaş doktrol kontorlünde şimdiden akatizi azaldı

Alıntıları Göster
    akineton vediler mi

akineton vediler mi

Alıntıları Göster
    Verceklerdi ama vazgeçtiler ilaca ilaç olmaz sıkıntı dediler

• Doktor etken maddeyi değiştirmiyorsa, sen doktoru değiştir. Prozac bende de sıkıntı yaratmıştı. Ağızda tükürük artışı, sürekli yutkunma istegi, bulantı vs. Doktor doz arttirip değiştirmeyince, ben doktoru değiştirdim ve farklı bir ilaca geçmiştik onda düzelmişti herşey.

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Doktor etken maddeyi değiştirmiyorsa, sen doktoru değiştir. Prozac bende de sıkıntı yaratmıştı. Ağızda tükürük artışı, sürekli yutkunma istegi, bulantı vs. Doktor doz arttirip değiştirmeyince, ben doktoru değiştirdim ve farklı bir ilaca geçmiştik onda düzelmişti herşey.
    Busefer yine bıraktırmasaydı doktor değişecektim. Ben de diyorum ağzımdaki bu tükürük ne. Sçm sapn yan etkilerivar ya

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.