Şimdi Ara

2 haftadır sarhoş gibiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım sersemlik hissi var hani kafanızı üşütünce sarhoş gibi olursunuz ya o var bende işte ve haliyle unutkanlık yaşıyorum bu aralar tam asosyalliğe bağladım dışarı çıkasım gelmiyor bu sebepten dolayı, sabah 6-7 gibi uyuyorum 3.30'ta falan uyanıyorum uyanırken zorlanıyorum arada baş ağrım oluyor ancak mide bulantısı veya halsizlik falan yok koşsam koşarım yani dengesiz beslenmede var hastaneye gidicem ama korkuyorum neden olabilir? Cidden berbat bir şey yaşama sevincim kalmadı resmen

• Kandaki Cohb miktarı fazla olabilir.
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    O uykuyla iyi mi hissetmeyi düşünüyorsun?
    Uykunu düzelt birşeyin kalmaz.gece 11-12 gibi uyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

19 yaşındayım sersemlik hissi var hani kafanızı üşütünce sarhoş gibi olursunuz ya o var bende işte ve haliyle unutkanlık yaşıyorum bu aralar tam asosyalliğe bağladım dışarı çıkasım gelmiyor bu sebepten dolayı, sabah 6-7 gibi uyuyorum 3.30'ta falan uyanıyorum uyanırken zorlanıyorum arada baş ağrım oluyor ancak mide bulantısı veya halsizlik falan yok koşsam koşarım yani dengesiz beslenmede var hastaneye gidicem ama korkuyorum neden olabilir? Cidden berbat bir şey yaşama sevincim kalmadı resmen

İlk önce uyku düzenini düzelt, kendi vücudununda kendi içinde bir saati var. O saati bozmak pek iyi değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.