4K film indirip, Türkçe dublajla izlemek
-
-
dublaj güzelse olurda ne uğraşıcan. hangi film bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
uğraşmıyon ki. basit bi iş. 4K filmi izlemek için zaten indirmen gerek. yanında da Türkçe filmi indiriyon. gerisini VLC hallediyo.
birsürü filmde oluyo. çünkü çoğu online izleme sitesi zaten torrent'ten ingilizce film dosyasını indirip üzerine türkçe dublaj çakıyolar. sen sitedeki türkçe film dosyasını download edersen, ses ile torrent'teki 4K filmin görüntüsü %100 uyumlu oluyo.
mesela: Ford v Ferrari filmi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben orijinal dilinde izlemeyi daha çok beğeniyorum hocam dublaj filmin ve karakterlerin hissiyatını alıyor bence
_____________________________ “We're the heart for the heartless, the thoughts for the thoughtless,
The lies for the honest, we're the gods of the godless.” -
ciddi filmlerde dublaja yaklaşmam bile.
ama çoğu film benim gözünde çerezlik. bu tarz filmlerde dublajı seviyorum. tabi kötü yapılmış dublajları saymıyorum.
Vay be benim gibi manyaklar varmış demekki :) ben tv den izlediğim için sesi mkv toolnix programı ile 4k video ile birleştiriyorum. hdd atıp 4k tvmden izliyorum. ama ses dosyası bulmakta baya zorlanıyorum. indirdiklerim bazen fps uymuyor. geçenlerde Deadpool & Wolverine filmini üyesi olduğum meşur romanya menşeili siteden 4k indirdim. tr ses için düşük kalitede bir sunum bulup onuda indirdim. fakat 4k video ile tr ses maalesef fps leri farklı olduğu için bir türlü senkron tutturamadım. pes edip iptv den izledim neyapayım.
_____________________________ -
şu siteyi çok seviyorum:https://online-video-cutter.com/tr/
çok sayıda araç mevcut. mesela ses hızını değiştirmek için:
bazen filmin sesini "esnetip" uzatmak işe yarıyo. mesela orjinal film 96 dakika, ses ise 102 dakika. aradaki farklı yüzde olarak hesaplıyorum, sonra sesi esnetiyorum. işe yarayabiliyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Enteresan bir yaklaşık deneyeceğim mantık olarak harika duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Standarttan vazgeçince her adımını 2 kez düşün -
bu konuyu açtıktan sonra filmlere bakındım, tamamen denk geldiğim için the shallows filmini indirdim 4K.
denemek için dublajlı filmi de indirdim türkçe film izleme sitesinden. tam düşündüğüm gibi, dublajın sesiyle ile 4K filmin görüntüsü cuk diye oturdular üst üste.
hiç de uğraşmadım yani daha ilk indirişte çalıştı.
Fak yu’yu nalet olsun dostum diye diye seslendiriyolar dublajlar facia
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ - Tech Addict - -
Seni lanet olası aynasız diye çevirmeleri yok mu hele :D :D
_____________________________ -
Transformers yada rambonun filmleri tr sesle izlenebilir onları seslendiren kimse sesi tam oturuyo ama gerisi çöp malesef. Hatta bazı filmlerde dublajcıya para vermemek için erkek aktörü seslendiren aynı adam kız sesi çıkarıyo kızı da seslendirmiş falan rezalet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ - Tech Addict - -
Eskiden dublaj kötü geliyordu artık takip edemiyorum bende, hanımla biz sadece dublaj 🤦 transformers abi rahmetli oldu diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Standarttan vazgeçince her adımını 2 kez düşün -
Evet optimus prime’ı seslendiren adam bu yıl vefat etti.
neden gülüyosunuz memur bey?
hocam dublajı çok kötü olan filmler var birsürü ama dublajı iyi filmler de var baya çok sayıda. Groundhog Day filmi var mesela, Türkçe adı "Bugün aslında dündü" bunun dublajı harika. izlememiş varsa tavsiye edeyim ayrıca güzel filmdir.
-
eğer varsa disney+ veya prime den izliyorum, yoksa ve çok sevdiğim bir filmse apple tv den satın alıyorum. tabii mesela orta dünya serisini internetten indirdim, 4k hdr ve türkçe dublaj şeklinde. eğer extended versiyonu dublajlı (yani normal film dublajlı ama extended sahneler altyazılı) şekliyle olsaydı bu evreni de apple tv den satın alırdım..
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
hocam aslında şöyle yapabilirsin: 4K extended olarak indir zorrend'den. sonra türkçe online film izleme sitesinden extended olanı aç, biliyosun ek kısımlarda ses ingilizce oluyo otomatik. onun türkçe sesini alıp zorrend'den indirdiğin 4K film ile açıp izle. tek sorun: ek kısımlarda altyazı olmayacak. amabu da büyük bi sorun değil bence.
şimdi 1996 yapımı Twister (Fırtına) filmini 4K olarak indirdim. ayrıca türkçe sesi de indirdim.
4K film 1:53:04 uzunluğunda, ses dosyası ise 1:53:01 uzunluğunda.
VLC'den bu ikisini birlikte açtım, klavyedeki k-J tuşlarıyla audio delay'ı deneme-yanılma yaparak ayarladım, +1500 yapınca ses ile görüntü tam oturdu üst üste.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- şeytan tüyü koparılır mı
- ilim yayma cemiyeti yurt kuralları
- deniz suyu pet şişede bozulur mu
- a101 kasa öğrenme
- alkolsüz kafa yapan şeyler
- sodyum iyon batarya
- kara cuma indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- moonwalker ayakkabı
- discord açıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı