Şimdi Ara

provizyon nedir? ne zaman düşer acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yurt dışı alışveriş yaptım ödeme karşıya gitmedi ama provizyonda param onlar parayı almadı benden para provizyona gitti 28.27 dolar civarı. ayın 23 ünde yaptım hala provizyonda. paranın provizyondan düşmesi ve bana geri gelmesi için ne yapabilirim onlarada gitmiyor artık alışveriş iptal oldu.
    site gearbest
    kart ziraat
    bankayla konuştum biz iptal edemeyiz vs dedi ama. kaç günde düşer yada düşer mi?

• Bilgim yok konu hakkında ama ziraat kadar saçma bir banka daha yoktur bu memlkette.Ne atm'sine adam gibi para yatar,ne online alışveriş yapılır.Ne rahatça eft havale yapılır.Saçma sapan işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: version53

Bilgim yok konu hakkında ama ziraat kadar saçma bir banka daha yoktur bu memlkette.Ne atm'sine adam gibi para yatar,ne online alışveriş yapılır.Ne rahatça eft havale yapılır.Saçma sapan işler...

2 ziraat kartla denedim olmadi provizyona gitto param şimdi encard ile denicem sanırım sorun ziraat te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gearbest Türkiye'ye gönderi yapmayı kesti diye biliyorum. Provizyon, karşı onay anlamındadır. Kartla bir işlem yaptığında ödeyici firmanın, alış yapılan yerin bağlı olduğu finansal kurumdan beklediği onaydır. Gearbest, Türkiye ile çalışmadığı için alıcı adresini TR görünce işlemi iptal etmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Gearbest Türkiye'ye gönderi yapmayı kesti diye biliyorum. Provizyon, karşı onay anlamındadır. Kartla bir işlem yaptığında ödeyici firmanın, alış yapılan yerin bağlı olduğu finansal kurumdan beklediği onaydır. Gearbest, Türkiye ile çalışmadığı için alıcı adresini TR görünce işlemi iptal etmiş olabilir.

daha 2 hafta önce başka ürünüm geldi türkiyeye gönderimi kesmedi ödemede sorun oldu
  • Tamam o zaman ben yanlış hatırlıyorum, pardon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Tamam o zaman ben yanlış hatırlıyorum, pardon.

hocam bazı ürünler türkiyeye kapalı onunla karıştırdınız sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapatan kapatana olunca, öyle bir bilgi kalmış bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.