Şimdi Ara

Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
7
Favori
38.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş yapay zeka çevirisidir.

Türkçe Yama v3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır.

Emeği Geçenler

VolkTyson

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki Expedition33_YamaKaldir.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. 

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Gördüğünüz veya karşılaştığınız çeviri hataları olursa, bize bildirmeniz durumunda yamaya güncelleme vereceğiz. Oyunu kendimizde oynadığımız için, yama sürekli güncellenecektir.

LİNKLER

Türkçe Yama V3 Link: https://www.mediafire.com/file/5v3scwgorkdhj86/Clair+Obscur+Expedition+33+Türkçe+Yama+V3.rar/file

Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS

Oyun İçi Görüntüler

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 22 Mayıs 2025; 22:18:36 >

• Bu ne hız hocam? eline koluna sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • winepsycologist kullanıcısına yanıt

Sabah erken kalkmıştım, bir baktım dosyaları açılmış. Başladım hemen sabahtan beri bende, çok fazla bekletmek istemedim. Rica ederim, iyi oyunlar

• Kod

Yığını:
    Abi eline sağlık çok iyi olmuş yama sen olmasan ne yapardım. VolkTyson Bır Markadır.

• Hitabes H kullanıcısına yanıt

Teşekkürler dostum, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İyi oyunlar Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama 

• Ellerine Sağlık çok güzel olmuş. Sorun veya sıkıntı ile karşılaşırsam geri dönüş yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mufrid

Ellerine Sağlık çok güzel olmuş. Sorun veya sıkıntı ile karşılaşırsam geri dönüş yapacağım.

Gördüğün yerler olursa geri dönüş yaparsan sevinirim. Buranın özelinden veya discordda varsan oradan atarsan düzenlemeleri yapar paylaşırım. Rica ederim, iyi oyunlar Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Precinct Türkçe Yama
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aa yama çıkmış bie . bu ne hız . çok tşkler

• dreamboi kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlar Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama 

• Merhaba, gamepass bütün dediğiniz şekilde yaptım ama Türkçe olmuyor oyun

• performer999 kullanıcısına yanıt

Content içerisine kurulum yapıyorsun dimi ?

• volktyson kullanıcısına yanıt

Hmm Ben ana dizine attım, şimdi content'ten yapınca oldu teşekkürler

• performer999 kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi oyunlar Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama 

• Teşekkürler . Emeğine sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: HakanBozkurt1977

Teşekkürler . Emeğine sağlık.

Rica ederim dostum, iyi oyunlar Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama 

• Koşmayı filan bazı yerlerde 'çalıştırmak' diye çevirmişler. Henüz 1 saat oynadım ama bir sürü absürt çeviri hatası vardı. Makine çeviriyle oynayacağınıza, biraz olsun İngilizceniz varsa, İngilizce oynamanızı tavsiye ederim. Zaten iki türlü de oyunun yarısını anlamayacaksınız.

• emeğine sağlık sevgili kardeşim tekrar geçmiş olsun=)

• elinize sağlık hocam. oaks yamalar daha kolay oluyor sanırım. birden fazla yama görünce bu kanıya vardım

• dicey ahmet D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, rica ederim. İyi oyunlar Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama 

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

Diğer yamayı zaten çıktığı akşam başlamıştım da, hem düzenlemeden vermek istemedim hem de biraz rahatsızlık, kendi işlerim derken bugüne kaldı. Bu oyunun dosyaları da sabah erken saatte açılınca, öğlene kadar test ettim paylaştım. Oynadıkça gördüğüm yerleri düzenlerim tekrar zaten

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.