kayseride ikamet ediyorum..97 model 1.6 skoda felicia aracım var... az yakan temiz bi araç.... ama klima ve abs için proton 416 almak istiyorum... bazıları bu aracın parçasının bulunmadığını söylüyor... tecrübeli arkadaşlardan bu aracın parçası konusunda bilgi istiyorum.... lütfen araç hakkında bilgisi olanlar yorum yapsın....kulaktan dolma bilgiler istemiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: wehby
kayseride ikamet ediyorum..97 model 1.6 skoda felicia aracım var... az yakan temiz bi araç.... ama klima ve abs için proton 416 almak istiyorum... bazıları bu aracın parçasının bulunmadığını söylüyor... tecrübeli arkadaşlardan bu aracın parçası konusunda bilgi istiyorum.... lütfen araç hakkında bilgisi olanlar yorum yapsın....kulaktan dolma bilgiler istemiyorum...
Arkadaşımda var 416 başta oda aynı endişeleri taşıyordu bir proton özel servisi buldu orası arkadaşın endişelerini giderdi gerçekten protonun parçaları hem bulunabiliyor hemde fiyatı uygun sayılır. Bursa için konuşuyorum.
Bende Kayseriliyim bizim Kayseri sanayisindeki adamlar kılı kırk yardırır bence eline düşersen....... Aradıgın parçadan bir kamyon bile olsa -Abi bunun parçası yok İstanbuldaki baglantılarımızı aramamız sormamız lazım iki gün beklersin der,var olan parçanı fiyatınıda güzelce şişirir tamir edebilirse eder verir....
hocam parçalar internetten bulunabiliyor internette yoksa Ankara'da her türlü bulursunuz.Sizin yapacağınız dürüst bir usta bulmak.O size parçaları söyliyecek siz getirteceksiniz.Parçaların gelmesi 1 gün sürer.Ha şunu söylemeden de geçemiyeceğim proton öyle sürekli arıza açan bir araba değildir.Şurda bayadır konuşulan bir topic var onu inceleyin derim fikir vermesi açısından:
Bende Kayseriliyim bizim Kayseri sanayisindeki adamlar kılı kırk yardırır bence eline düşersen....... Aradıgın parçadan bir kamyon bile olsa -Abi bunun parçası yok İstanbuldaki baglantılarımızı aramamız sormamız lazım iki gün beklersin der,var olan parçanı fiyatınıda güzelce şişirir tamir edebilirse eder verir....
Yaparlar vesselam...
Ayrıca Proton un Kayseride Yetkili servisi de varwww.protontr.com adresinde tel no su var.Türkiye nin 38 noktasında satış ve servis ağı var