Şimdi Ara

PROTON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
256.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR HERKESE ONCELİKLE SELAMLAR ARANIZA YENI KATILDIM.
    BEN PROTON 416 GLXİ VEYA 418 GLXİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BU ARAÇLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLANLARIN YARDIMINI BEKLİYORUM ÖZELLİKLE BU ARAÇLAR LPG İLE NE KADAR YAKAR BUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM. 2001 MODEL 418GLXİ BULDUM BİR TANE 21.000KM.DE DAHA SIFIR SAYILIR 11000 YTL FİYAT NASIL BİR FİYAT BU FİYATA BU ARABA ALINIRMI. LÜTFEN YARDIMCI OLUN.



  • Selamlar, hoşgeldiniz Dh'ye.
    Öncelikle söylemek isterim ki Türkiye'de ikinci eli olmayan araçlar alınmaz. Hele ki Daewoo, Proton gibileri. Satılmaları, elden çıkarılmaları çok çok zor bu araçların. Kendi 1997 Daewoo Nexia aracımı 7.250'ye 8 ayda satabildim. Ki ilanlar , oto pazarı v.s. de işin içinde olmasına rağmen. Ayrıca yedek parçalarını kolay kolay bulamazsınız. En kolayından bir cam otomatiği için günlerce gezmiştim.

    11.000'e Tr şartlarına uygun, 2.eli olan bir araç bulmanızı öneririm.

    Düzeltme : İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 24 Aralık 2008; 18:56:19 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matgab -- 22 Haziran 2009; 15:18:15 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matgab -- 22 Haziran 2009; 15:18:41 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

    Selamlar, hoşgeldiniz Dh'ye.
    Öncelikle söylemek isterim ki Türkiye'de ikinci eli olmayan araçlar alınmaz. Hele ki Daewoo, Proton gibileri. Satılmaları, elden çıkarılmaları çok çok zor bu araçların. Kendi 1997 Daewoo Nexia aracımı 7.250'ye 8 ayda satabildim. Ki ilanlar , oto pazarı v.s. de işin içinde olmasına rağmen. Ayrıca yedek parçalarını kolay kolay bulamazsınız. En kolayından bir cam otomatiği için günlerce gezmiştim.

    11.000'e Tr şartlarına uygun, 2.eli olan bir araç bulmanızı öneririm.

    Düzeltme : İmla





  • İkinci eli kötü,yedek parçası yok en önemlisi serrvisi yok denecek kadar az.

    Bu yüzden Türk tüketicisinin gözünde daima sınıfta kalmıştır bu araç.
    O fiyata daha güzel araçlar bulabileceğinizi umuyorum..

    Bu arada DH a hoşgeldiniz.

    SAYGILAR..
  • Yanaşma bencede 8 yaşında ve bi arkadaştan duyduğum şuydu sağ arka far kırıldı buldum ama rengi uyumsuz oldu solu aradım bulamadım stoplara siyah film çektiricem artık.
    11 liraya çok seçenek var onlara bakın.
  • kalbi mitsubishi, oturaklı iyi araç ama son sahibi olursun. hiç unutmuyorum o yıllarda bir laf vardı (99-2000 yıllarında) tempra ve fordlarda klima açılırken bir vites düşeceksin diye. ama o proton maşallah adana sıcağında tekir yaylasına giderken 140-150 banamısın demezdi ve klima da full açıktı.
  • arkadaşlar acıkcası bence parcanın sorun olacagını dusunmuyorum ve otomotıllerden anlayan bırısıyım fakat sadece proton hakkında bılgım yok. parca sorunu yasanacagını tahmın etmıyorum aksarayda herturlu parcayı bulmak mumkun. bu arada 11000 ytl ye daha ıyı tercıh yapabılırsın dıyen arkadaslarıma soruyorum. bu ozellıklerde bır arac ne var acaba? ben sadece bu arac sıralı sıstem lpg ıle sehır ıcı ve uzun yol kac krş. yakar. hıc bır arabanın son sahıbı olunmaz sadece 11000e degılde 9000 e satarsın yıne satarsın saygılar.
  • bizim araçtan var mazda 323. ama 98-99 civarı.
    sorunsuz, kaliteli. ha çoğunda klima ve abs yok. eksiği o
  • benım bahsettıgım arac full ve en guzel tarafı daha 21000 km de
    bu km.de arac bulmak ımkansız gıbı bırsey
  • Ne konforu var bilemem ama madem parça dert değil eski aracım 94 bmw 520 yada 98 opel omega alırdım 11 bine bulunur lpg ile 200 250 lira yakıyolar benim tercihim böyle olurdu yada 97 98 99 ford mondeo kimiside renoult clio hyundai accent der
  • arkadaslar lutfen proton sahibi olmuş ve halihazırda proton sahibi kişiler yorum yaparsa sevinirim. sadece bu araba hakkında bilgi almak istiyorum.
  • YA BİR TANE ALLAHIN KULU YOKMU BU ARACIN LPG DE NE KADAR YAKACAGINI BANA SOYLEYECEK
  • Arkadaşım isterse 10 bin km de olsun kimse 2001 model uzakdoğu arabasına 11 bin ytl vermez aynı model avrupa ve yılların markaları satılıyo 11 bin ytl ye sen gidip proton alıcam diyosun kim cvp versin sana kaç tane proton görüyosun yollarda gidip 2000 reno megane al isterse 110 binde olsun
  • Arkadaşım 2000 model Peugeot 206 lara bak yada 106 en iyisi.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matgab -- 22 Haziran 2009; 15:19:10 >
  • Araç hakikaten 21000 km ve çok temizse elbette almak makul. Şahsen benim param olsa hemen alırdım. Bu fiyata şahin satıyorlar. Bu arabanın motoru mitsubishi. Çok kötü kullanmadığınız sürece zaten motorunu eskitemezsiniz. Yedek parçada sıkıntısı yok. Kaportası da sağlam. Aynı fiyata alacağın 100.000 km başka marka arabada emin ol %90 ihtimalle yılda en az 3-4 kere sanayiye gider, parça değiştirirsiniz. arabada çoğu parçanın değişimi sizin elinizde olur. Bu arabaya yıllarca binebilirsiniz. Servet vermiyorsuniz ki ne kaybedesiniz. 5-6 yılda 1-2 milyar değer kaybetse yine çok mühim değil. HAngi araç bu devirde değer kaybetmiyor ki zaten. Bu araç 11 milyar ve 20 milyara satılan cliodan çok daha sağlam bir araba. Yakıtı da aynı hacimli diğer arabarla hemen hemen aynıdır.
  • arkadaş çok güzel demiş kullanıcı yorumlarına itibar et diye,proton.u takip ediyorum çoktandır ve fiyatına göre sundukları çok iyi.önyargıları kenara bırakmak lazım.yollara bak,bir tane dökük proton yok gerçekten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: keppir

    arkadaş çok güzel demiş kullanıcı yorumlarına itibar et diye,proton.u takip ediyorum çoktandır ve fiyatına göre sundukları çok iyi.önyargıları kenara bırakmak lazım.yollara bak,bir tane dökük proton yok gerçekten.


    Yorumlarımızdanmıdır nedir bu aralar yollarda çok proton görüyorum..Uygun fiyata alınacak en iyi araç o olduğundan olsa gerek.Yinede eklemeden geçemicem.Bilgi almak isteyen arkadaşlar protona elini bile sürmeyen arkadaşların verdikleri yorumlardan uzak dursunlar(sadece proton değil diğer araçlar içinde).Bazıları var brodweyle şahinle filan karşılaştırıyor hala gülüyorum




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.