Bildirim
Proton 420 TD teknik özellikleri nelerdir ? Yakıt tüketimi nasıldır ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
arkadaşlar yok mu yardımcı olacak pazartesi almayı düşünüyorum, acil lütfen.. _____________________________ -
Tavsiye etmemekle beraber teknik detaylarını aşağıda veriyorum. (Son Sahibi olursun)
Model 420 TD GLS
Kasa Tipi Hatchback
5 Kapı
Yakıt Tüketimi
(Şehiriçi / Şehirdışı) 9 lt / 6 lt
Motor Gücü
(hp) 82 hp
Şanzıman Manuel 5 Vites
Önden Çekiş
0-100 Hızlanma
(KM) 14,3 sn
general
Teknik ÖzelliklerAraç Tipi Binek Araç
C Segmenti
Üretim Yılı
(İlk / Son) 1997 / 1999
technical
MotorMotor Hacmi 1998 cc
Motor Gücü 82hp
(kw) 60 kw
Net Ağırlık 1125 kg
Taşıma Kapasitesi 410 kg
Silindir Sayısı 4
ÖlçülerUzunluk 4270 mm
Genişlik 1690 mm
Yükseklik 1380 mm
Bagaj Kapasitesi 385 lt_____________________________ Mutluluğu Tüketimde Arayanlar, Birgün Mutluluğu da Tükettiklerinde Çaresiz Kalırlar...Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma... Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma...Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez...Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez... Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun... Bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır... Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir... -
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
Tavsiye etmemekle beraber teknik detaylarını aşağıda veriyorum. (Son Sahibi olursun)
Model 420 TD GLS
Kasa Tipi Hatchback
5 Kapı
Yakıt Tüketimi
(Şehiriçi / Şehirdışı) 9 lt / 6 lt
Motor Gücü
(hp) 82 hp
Şanzıman Manuel 5 Vites
Önden Çekiş
0-100 Hızlanma
(KM) 14,3 sn
general
Teknik ÖzelliklerAraç Tipi Binek Araç
C Segmenti
Üretim Yılı
(İlk / Son) 1997 / 1999
technical
MotorMotor Hacmi 1998 cc
Motor Gücü 82hp
(kw) 60 kw
Net Ağırlık 1125 kg
Taşıma Kapasitesi 410 kg
Silindir Sayısı 4
ÖlçülerUzunluk 4270 mm
Genişlik 1690 mm
Yükseklik 1380 mm
Bagaj Kapasitesi 385 lt
öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim.. Aslında bana fiyatı 7.000 tl yi geçmeyecek az yakan bir otomobil lazım bir tavsiyeniz var mı aceba ?_____________________________
-
Dizelliğine aldanmayın, hiç dizel gibi bir tüketimi yoktur. Arada dağlar olacak ama dizel isterseniz Golf 1-2 bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 1 Ekim 2011; 18:27:48 >_____________________________ -
protonlar hoşunuza gittiyse benzin/lpg olanlarına bakabilirsiniz sıkıntı şu noktada satmak istediğiniz zaman elinizden çıkarması biraz zaman alır yoksa araca kimsenin laf ettiği yok çok sağlam ve donanımlı araçlardır. _____________________________ -
teşekkürler arkadaşlar, pejo almayı dusunuyorum. 206 1.4 hdi az yakıyor diyorlar _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X