Şimdi Ara

Protein tozu kullaniyorum diye sınıftakiler dalga geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sınıftakiler vücudumu aşırı kıskanıyor (cok bisey de yok gercekten) konusunuda açmıştım salona gittigimi söylediğimde dalga geçmişlerdi sende kas çıkmaz felan diye.iste neyse kolum 3-3.5 cm arttı o zamandan bu zamana.ğöğüsler felan da belli oluyor iyice.simdi gelmiş durup durup sıkıyolar full protein tozu bak sallanıyor diyolar lan et o boş herif tabi sallanicak diyorum. sık diyorlar sıkıyorum sert oluyor iyice.sen bi çakallık yapmissindir diyorlar .valla çıldırcam.ben orda emek veriyorum ter dokuyorum .spor sabahında çektiğim acıyı yapanlar bilir bunlar hic saygı duymuyor emeğe.ha zoruma giden bana bu lafları diyenler ya 50 kilo ya 100 kilo.yani ya çok zayıf yada çok şişman.kilosu iyi olan arkadaşlarım konusunu bile açmadı.1 ay kaldı temel liseye gecicem eğlenelim diyorum adamların yaptıklarına bak...ha gelin spor salonuna diyorum "ugrasamam.ben gitsem 2 ayda fit vücut yaparım seni gecerim" diyorlar kafa atasim geliyor.biride gelmiş sen bana bi kutu protein tozu getir ben 1 haftaya bomba gibi olurum diyor yemin ediyorum gram yalanım yok ayni boyle dedi...ben ne yapayimda şunları susturayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim protein tozu vücut yapmıyor Sadece gelişmesinde etkili gibi bir şey değil mi

• Cahillik, steroidler ile protein tozlarını karıştırmak işte. Kaldır götünü de git o zaman de. Sen de onlara yüklen ben öyle yapıyorum çok da güzel susuyorlar. Protein tozunun büyük bi etkisi de yok ilk aylardasım diye çabuk gelişimin

Orijinalden alıntı: Raiden.

Benim bildiğim protein tozu vücut yapmıyor Sadece gelişmesinde etkili gibi bir şey değil mi

aynen öyle.anlayamıyorum.ek besin diyorum .içip şişiyosun diyor.bunu diyen çocuk tıp istiyor araştır diyorum boyle yaparsan Türkiye de her b.ka antibiyotik yazan doktordan fazlası olamazsın diyorum.küsüyo bu seferde.deliler valla billa bak

• PM bakar misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzin verme öyle konuşmalarına bu kadar basit karakterini olgunlaştır biraz, sert ol, konuşma tarzını daha sertleştir.

Orijinalden alıntı: ~Onur~

İzin verme öyle konuşmalarına bu kadar basit karakterini olgunlaştır biraz, sert ol, konuşma tarzını daha sertleştir.

yasimiz 17 hepimizin.onların sakalları var ve sesleri baya kalın.benim sesim onlara gore ince ve tipim halen çocuksu. ondan pek sözüm geçmiyor :D

• Kıskançlıktandır. Ben de gainer kullanıyorum ya ölüceksin olum diyolar yada protein tozuyla karıştırıp (ki protein tozunu da senin arkadaşların gibi biliyolar) çok daha sert kollar bekledikleri için dandik toz kullanıyorsundur diyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: ~Onur~

İzin verme öyle konuşmalarına bu kadar basit karakterini olgunlaştır biraz, sert ol, konuşma tarzını daha sertleştir.

yasimiz 17 hepimizin.onların sakalları var ve sesleri baya kalın.benim sesim onlara gore ince ve tipim halen çocuksu. ondan pek sözüm geçmiyor :D

Bunun boyla, saçla sakalla, ses tonuyla alakası yok. Ağır olacaksın mal gibi her lafa atlama arada konuş bazen sorularına hiç cevap verme(ipleme, her hangi bir soru olabilir) laf sok, dalga geç, şaka yap, güldür onları, arada umut ver, yalnız başına bişeyler yap, onların yapamadığı şeyleri yap ve göster

• Eziklik psikolojisi.

Steroidler de öyle yabana atılacak birşey değil hocam.mucizede değil yalnız yine ağır çalışmanız beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor.etkileri testosteronu artırıp daha çok kas inşa ettirmek, kür esnasında %100 güç artışı sağlayabiliyorlar.yalnız iç organlara hasar veriyorlar işte ve vücudun testosteron üretimini azaltmasına sebep oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 18 Nisan 2015; 20:45:29 >

Orijinalden alıntı: su_şişesi

Sen onlara hiç vücudunla artislik yapıyormusun? ya da yüzlerine vuruyomusun dar kısa kolluyla geliyomusun yaz kış? Sen böyle yapıyorsan ondan yapıyo olabilir onlar.

okulda üniforma var zaten herkes ayni şeyi giyiyor.bi kere bile hava atmadim.sadece erkeklere gelişim goruyomusunuz bende diye soruyorum arada.sandığın hareketleri yapmiyorum.soru çözerken adam gelip kola bak bıngıl bıngıl diyor.suç bende degil

Orijinalden alıntı: Series Followers

Çalıştığın kaslar boşuna gitmesin vur bi tane

o konuda gücüm hic yok ya.bilmiyorum genetik mi ama bilek güreşinde felan 20 cm kolu olan adama bile 5 sn dayanamıyorum

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.