Şimdi Ara

Protein Tozu hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar yaklaşık 2 gün evvel Muscletechin ürünü olan Nitro-Tech whey protein ürününü aldım çevremden sorduğum 6 hocanında tavsiyesiyle.Dün kullandım bayada faydasını gördüm.Antrenmandan önce ve sonra alıyorum 300 ml suya koyup 1 ölçek karıştırıyorum.

    Gelgelelim bugün annem gitmiş sormuş sağlık ocağı hekimine o doktorda demişki "Erken yaşta kalp krizi geçirmek istiyorsa buyursun içsin".Yaşım 22 8 aydır bu sporu yapıyorum.Protein tozuna ister istemez ihtiyaç duyuyorum çünkü yediğim yiyeceklerden aldığım protein miktarı gün içinde az bir oran kaplıyor.Şimdi laf anlatamıyorum içme annelik hakkımı helal etmem diyor.Ne diyeyim şimdi ben _? Koca kutu evde olduğu gibi..



  • 1. Aldığın marka ve ürün oldukça iyi, bu tarz ürünlerde güvenilir marka almak önemli.
    2. Protein tozu alındığı zaman 1 günde etkisini gösterecek bir ürün değildir. Sizdeki bu algı tamamen psikolojik. Zaman içinde etkisini göreceksin.
    3. Ürünü dozunda kullanırsan hiçbir sorun olmaz. Gün içinde 2 - 2.5 L. su içmeyi ihmal etme sadece.
    4. Protein tozunun doğrudan kalp krizi geçirme gibi bir etkisi olmaz. O halde halı sahalarda mı kalp krizi geçirtiyor ? Bir kişinin kapl ile ilgili sıkıntısı, sorunu vardır ve bunun farkında olmadan sporda fazla efor sarfedince kalbe yük biner ve kalp ile ilgili bir sorun yaşayabilir. Malesef ülkemizde bu tarz takviye besinlere bakış açısı - kendini geliştirememiş doktorlarımızda dahil- oldukça sığ.

    Diyeceğim şu ki; bb yapan bir insan ister isteyerek ister istemeyerek takviye besine ihtiyaç duyar. Önemli olan dozunda ve kendini kaybetmeden akıllıca bu ürünleri seçip, kombine edip, kullanmak. Steroid ve steroid etkisi gösteren ilaçlardan uzak durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 21 Nisan 2014; 13:41:07 >




  • Dizel motorlu Murat 131'e NOS takıldığını düşün. Nereye kadar? Bi yerde dur diyecek artık.

    Günde 20 yumurtayı bana mısın demeden löpürdeten adamlar tanıyorum ve bu toz olayına ciddi karşılar. sadece yarışmalardan önce kullanıyorlar diye biliyorum.

    Bence daha derinlemesine araştır. sağlık bu, kaş yapayım derken göz çıkartma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.