Şimdi Ara

Protein Tozu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar fitness'a başlayalı 2 ay oldu.Artık protein takviyesi almaya karar verdim.dymatize iso 100 alıcaktım.Sonra fiyat sormak için bir protein shopa gittim.Elinde yokmuş.Çok kötü oldugu için getirmiyormuş.Kafam karıştı forumda kullanan arkadaşlar var mı?.Başka hangi markayı önerirsiniz.

• Dostum optimum nutrition standart %100 whey gold fiyat performans olarak çok iyidir tavsiye ederim.
  • İso 100 mü çok kötüymüş Arkadaş seni kafalamış bana kalırsa bugüne kadar kullandığım en sağlam proteindi. Gold standarta gelicek olursak bu spora başlarken çoğu insanın tercih ettiği gibir ürün ancsk bana kalırsa şişirme bir ürün. Sana tavsiyem ultimate prostar şuanda bu proteini kullanmaktayım gerek tad gerek etki olarak güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armynel kullanıcısına yanıt
    İnsanlar kafalarına göre şeyler söylüyor .

Iso 100 e ayıracak bütçen varsa biraz daha üstüne çıkıp weider premium whey tercih edebilirsin .

Onun yanında protein ihtiyacın olduğunu söylüyorsun ama kilo durumun nedir belki gainer kullanman daha yararına olacaktır ?

Kilonu öğrenebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equdilaria

İnsanlar kafalarına göre şeyler söylüyor .

Iso 100 e ayıracak bütçen varsa biraz daha üstüne çıkıp weider premium whey tercih edebilirsin .

Onun yanında protein ihtiyacın olduğunu söylüyorsun ama kilo durumun nedir belki gainer kullanman daha yararına olacaktır ?

Kilonu öğrenebilir miyim ?

hocam 150 liraya xpro whey complex almayı düşünüyorum . içinde 24 gram protein 6 gram bcaa 5 gram glutamin var önerirm isiniz ?
  • altunumut13 A kullanıcısına yanıt
    Tavsiye Etmiyorum fazla şeker içeriyor . Şahsen kendime almam . Kendim Kullanmayacağım birşeyi başkasına kullandırmam . 180 lira sınırına çıkarsan Hardline Whey Matrix Gibi Bir ürün tercih edebilirsin .
  • Equdilaria E kullanıcısına yanıt
    Kilom 71,optimum gold standart whey aldim.Yanlis mi yaptim acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    protein tozu bozulması
    12 yıl önce açıldı
    PROTEİN TOZU
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla artık whey almak lüks olduğu için, paran varki almışsın. İyi protein tozlarından biridir kafan rahat biçinde kullanabilirsin.
  • Kardeşim optimum ürününe çpk dikkat et aşırı kaçak mal var piyasada , bende satıcıyım , elimde orjinal ürün mevcut , ama internetten satmıyorum hem kârı yok hemde faturalı satmıyorum ben , ürünleri toptan ithalatçıdan temin ediyorum aslında , yeni bir firmayız itibar meselesi , adımız lekelenmesin , sana diyeceğim ithalatçı firma kim ? Üzerinde siyah bant ile yapıştırılmıştır? forumlardan oku . Optimumu Faturalı al . A

• ÜCRETSİZ KARGO - SON KULLANMA TARİHİ : 02/17

ÜRÜN İTHALATÇI FİRMADAN TEMİN EDİLMEKTEDİR.

%100 ORJİNALDİR

http://urun.gittigidiyo...ozu-2275-gram-183364913

Dymatize Iso 100 Detaylı Açıklama

Dymatize Iso 100 Hydrolyzed 100% Whey Protein Tozu Isolate Nedir?

Dymatize Iso 100 Hydrolyzed 100% Whey Protein toz formda olan bir İzole Whey protein tozu ürünüdür.

İçeriğinde bulunan Hidrolize edilmiş Izole Whey Proteinler normalden çok daha hızlı bir emilime sahiptirler.

Hidrolize teknolojisi sayesinde çok daha yüksek bir protein oranına sahip olan Iso 100 hem daha yüksek BCAA değerlerine hemde 0 Yağ ve Şeker içermektedir.

Dymatize ISO 100'ün dikkat çeken özellikleri:

- Hidrolize edilmiş İzole Whey Protein içeriği
    - 0 Yağ ve şeker oranı
    - Gluten içermiyor
    - 5500mg BCAA amino asitleri
    - 1 servisinde 25gram Protein
    - 1 kutuda 75 servis

• http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/dymatize-iso-100-whey-protein-tozu-2275-gram-183364913

Güncel link

• Patronçıldırdı34 kullanıcısına yanıt
    İhracatçı:optimum nutrition
    İthalatçı:Yakamoz sporcu gıdaları ve kuyumculuk
     Protein Tozu Tavsiye

• Orjinal ürün efendim , iyi günlerde kullanın , iyi büyümeler

• Patronçıldırdı34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: armynel

İhracatçı:optimum nutrition
    İthalatçı:Yakamoz sporcu gıdaları ve kuyumculuk
     Protein Tozu Tavsiye

evet yakamoz yetkili distribütörüdür ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.