Ürünü kullanan, yada hakkında bilgisi olan var mı?
whey protein iyidir endişelenmene gerek yok ama yinede salon hocasına sormakta fayda var
Marka iyi değil ve ürün fiyatına göre iyi değil protein oranı düşük ama madem hediyeymiş sana da kullanmak düşer
Neye göre marka iyi değil anlamadım. Fiyat evet biraz pahalı fakat protein oranı öyle cok düşük değil çünkü porsiyonu 20gr. 14.5gr protein. 33gr porsiyonlarda 23 - 25 arası oluyor buda öyle bişeye geliyor proteini iyi. Markanın iyi olup olmadığını kendin öğreneceksin deneme yanılma yöntemiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: TheGu4rdian
Neye göre marka iyi değil anlamadım. Fiyat evet biraz pahalı fakat protein oranı öyle cok düşük değil çünkü porsiyonu 20gr. 14.5gr protein. 33gr porsiyonlarda 23 - 25 arası oluyor buda öyle bişeye geliyor proteini iyi. Markanın iyi olup olmadığını kendin öğreneceksin deneme yanılma yöntemiyle.
Üzerinde 200ml süt ile, 20gr karıştırın yazıyor. Sütü ayarlıyorum da, protein tozunu nasıl 20gr alacam onu bilmiyorum İçinden ölçek de çıkmadı. Birde bu standart mı? Aşırı tüketmeyin yazıyor üzerinde.
İdman sonrası sabahları içebilirsiniz yada idman öncesi idman sonrası. Buarada Ölçek tozun içindedir bi calkalıyın alt taraflarındadır bulamamışsınızdır.
quote:
Orijinalden alıntı: TheGu4rdian
İdman sonrası sabahları içebilirsiniz yada idman öncesi idman sonrası. Buarada Ölçek tozun içindedir bi calkalıyın alt taraflarındadır bulamamışsınızdır.
Dediğin gibi en altından çıktı :) Üzerinde gr olarak ayırmışlar. Protein - Karbonhidrat diye. Protein in çizgisi 20gr a kadar. Karbonhidratın ki 40gr gösteriyor. Bilgi için sağol.