Şimdi Ara

Protein Öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar daha önceden body yapıyordum şimdi tkrar başladım daha önceden de protein tozu hiç kullanmadım ama bu sefer başlamamda biraz hırs ve azim var kısa zamanda şişmek doğrusu olabildiğince kısa sürede yani:) bunun için takviye olarak protein tozu kullanmak istiyorum bana önerebileceğiniz ve memnun kaldığınız protein tozu varmı link olarak gönderebilirseniz çok sevinirim.

• Yeni başlayan lar için protein tozu pek önerilmiyor(herhalde 1 2 ay yapıb bırakmışsın onu saymıyoruz).en az 2-3 ay spor yapman lazım.proteine gelince bilgili arkadaşların sana yardımcı olmasını istiyorsan öncelikle boy ve kilonu yazarsan daha mantıklı olur.genel olarak optimum gold starndart ve hardline 3 matrix kullanmış biri olarak optimum öneriyorum
  • sustanon al
    kısa sürede şişmek için birebir.
  • kalpazan45 K kullanıcısına yanıt
    kardeşim geçmişte 6ay body yapmıştım hiç bir toz kullanmadan sonra 1yıl ara verdim sonra da muay thai ye başladım 1 yıl da onu yaptım şimdi yaz geliyor diye ona ara verdim 2 hafta önce body'e başladım yaza formda gireyim diye :) ama nolduysa formu bıraktım hızlı bi şekilde hacim kazanmak istiyorum yani vücudumda hamlık yok muay thai yaparken maçlara hazırlanırken cross fit yapıyorduk.
    Boy 1.79
    kilo 68-70 (2yıldır 70'i geçemedim :) )

ben kullanılan ve fayda görülen protein tozu markası istiyorum yani ilk defa kullanacağım için faydalı olmuş bir protein tozu kullanayım diyorum. boşuna vakit kaybetmiyim.
  • o kadar da deil kardeşim :)
  • sharq32 S kullanıcısına yanıt
    peki karnitin hakkında bilgisi olan var mı? Bıraktıktan sonra yağlandırır mı? ya da kullanırken bir yan etkisi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BCAA MI KREATİN Mİ
    9 yıl önce açıldı
    Gainer önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.