Şimdi Ara

propolis kullananlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
246.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayadır araştırıyodum propolisi ve sonunda güvenilir bi satıcı bulunca aldım. 1 gün gecikme olduğu için 1 tanede hediye yolladı sağolsun. : )

arkadaşlar sizler hangi marka propolisi kullanıyosunuz ? yada güvenilir dediğiniz hangisidir. birde hangi sorun için kullandınız ve çözüm buldunuzmu ? burda birbirimizi bilgilendirirsek güzel olur.

propolisin sayısız faydası bilimsel çalışmalarla kanıtlanmıdır biliyosunuzki. sizler kullandığınızda fayda gördünüzmü ve hangi sorununuz için kullandınız bilgilendirirseniz sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Propolis Kullananların Yorumları ve Faydaları

Propolis, arıların kovandaki açıklıkları kapatmak için ürettiği reçine benzeri bir maddedir. Sağlık açısından çeşitli faydaları olduğu düşünülmektedir.

Düzenli propolis kullananlar, antibakteriyel, antiviral ve antiinflamatuar özellikleri sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirdiklerini ifade etmektedirler. Ayrıca propolisin boğaz ağrısı, öksürük ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara yardımcı olabileceği yönünde yorumlar bulunmaktadır.

Zeytinyağlı propolis, propolisi zeytinyağında çözdürerek elde edilen bir formudur. Bu form, propolisin faydalarından yararlanmanın bir başka yoludur.

Arı poleni kullananların yorumları da propolis kadar olumludur. Arı poleni, arıların çiçeklerden topladığı besin kaynağıdır ve vitaminler, mineraller ve antioksidanlar açısından zengindir.

Propolis ve arı polenini güvenilir kaynaklardan temin etmek önemlidir. "Dem Natural Propolis kullananlar" gibi yorumları dikkate alarak kaliteli ürünler tercih edebilirsiniz.

Propolis kullanan bazı kişiler, helikobakter pilori bakterisinden kurtulduklarını belirtmektedir. Ancak propolisin bu bakteri üzerindeki etkisi hakkında daha fazla bilimsel araştırmaya ihtiyaç vardır.

Propolis kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmanızı öneririz. Özellikle hamileyseniz, emziriyorsanız veya herhangi bir sağlık sorununuz varsa mutlaka bir doktora başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Forever living kullanıyorum ben propolisin bir çok ürünü var çok da memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

Forever living kullanıyorum ben propolisin bir çok ürünü var çok da memnunum

bi türlü ısınamadım kendilerine..
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Diş macunu gayet faydalı.. Diğer yandan hapları olsun sıvıları olsun çok başarılı kullanan çok çevremde ondan biliyorum
  • quote:

Diş macunu gayet faydalı.. Diğer yandan hapları olsun sıvıları olsun çok başarılı kullanan çok çevremde ondan biliyorum

misal nelre yaradı ve hangi marka hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

misal nelre yaradı ve hangi marka hocam

Alıntıları Göster
    kullanan arkadaşlar ..

neden kullandıklarını yazarlar mı.

ve neden kullanılması gerektiğini.

????
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

kullanan arkadaşlar ..

neden kullandıklarını yazarlar mı.

ve neden kullanılması gerektiğini.

????

bir çok faydası var. doğal antibiotik derler hatta. ve bazı antibiotiklerden 100 kat daha etkilidir. bir çok kanserde engelleme ve bloke etme başarısı var. bununla birlikde daha zinde ve sağlıklı bi hayat içinde kullanılıyo
  • Ya diş macunu için kullanıyorum gerçekten çok iyi beyazlatıyo ve hassasiyeti resmen ortadan kaldırıyor, Forever living ürünlerini kullanıyorum.. günlük zindelik için hapları var onlardan kullanıyorum çok iyi geliyor kullanmadığım zamanlarla arasında çok fark oluyor, bir yakınımızın annesi dizinden rahtsızdı yürüyemiyordu resmen sıvısı var ilaç olarak içiyorsun kadın şimdi çok iyi ağrıları falan geçmiş sürekli alıyolar gibi.. Ama her insan vücudu farklı herkeste aynı etkiyi gösterecek diye birşey yok tabiki ama genele baktığım zaman memnuniyetle kullanıyorlar.
  • quote:

Ya diş macunu için kullanıyorum gerçekten çok iyi beyazlatıyo ve hassasiyeti resmen ortadan kaldırıyor, Forever living ürünlerini kullanıyorum.. günlük zindelik için hapları var onlardan kullanıyorum çok iyi geliyor kullanmadığım zamanlarla arasında çok fark oluyor, bir yakınımızın annesi dizinden rahtsızdı yürüyemiyordu resmen sıvısı var ilaç olarak içiyorsun kadın şimdi çok iyi ağrıları falan geçmiş sürekli alıyolar gibi.. Ama her insan vücudu farklı herkeste aynı etkiyi gösterecek diye birşey yok tabiki ama genele baktığım zaman memnuniyetle kullanıyorlar.

şu marka tam bir marketing markasıdır. umarım sende onlardan değisindir !
    Yok hocam ben sadece kullanıcıyım, sen sordun diye bende yanıtladım iyi olanıda söylüyorum kullanırsın yararını görürsün diye öyle bir amacım olsa burda yapmam zaten..
  • quote:

Yok hocam ben sadece kullanıcıyım, sen sordun diye bende yanıtladım iyi olanıda söylüyorum kullanırsın yararını görürsün diye öyle bir amacım olsa burda yapmam zaten..

özür dilerim amacım yaftalamak değil ama öyle algılanabilir. bu markanın diş macunu beyazlattımı yani şimdi ? kesinmi
  • quote:

quote:

özür dilerim amacım yaftalamak değil ama öyle algılanabilir. bu markanın diş macunu beyazlattımı yani şimdi ? kesinmi

Alıntıları Göster
    beyler varmı başka

• quote:

beyler varmı başka

Alıntıları Göster
    sende gelsene : )
    Kesinlikle beyazlatıyor hemde gözle görülür şekilde fark oluyor resmen.. Deneme ürünleri var alıp deneyebilirsin
  • quote:

Kesinlikle beyazlatıyor hemde gözle görülür şekilde fark oluyor resmen.. Deneme ürünleri var alıp deneyebilirsin

hiç işe yaramadı diyolar ama bilemedim
    Önceki mesajlarımda da bahsetmiştim herkesin bünyesi farklı yapısı farklı aynı etkiyi herkes üzerinde göstermez kesinlikle
  • quote:

Önceki mesajlarımda da bahsetmiştim herkesin bünyesi farklı yapısı farklı aynı etkiyi herkes üzerinde göstermez kesinlikle
    peki o zaman uzatmayalım.

bu arada propolisim geldi. ilk defa kullandım şimdiden vücut ısım arttı
  • quote:

peki o zaman uzatmayalım.

bu arada propolisim geldi. ilk defa kullandım şimdiden vücut ısım arttı

Alıntıları Göster
    2 gündür daha enerjik ve kaliteli yaşıyorum sanki psikolojikmi bilemedim ama
  • quote:

2 gündür daha enerjik ve kaliteli yaşıyorum sanki psikolojikmi bilemedim ama

Alıntıları Göster
    detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanyusuf

detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz

Alıntıları Göster
    2 gündür bu havada grip gibi oldum. daha doğrusu sürekli balgam çıkarıyorum. koyu ve sert bi şekilde sigara içer gibi. fayda sağladığındanmı acaba yani pisliklerimi atıyorum acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vforfreedom -- 10 Haziran 2014; 10:07:51 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.