Şimdi Ara

propolis kullananlar buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
246.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Aralık ayından beri düzenli olarak propolis kullanmaktayım. Şimdiye kadar sadece Vitapure ve Bee'o Up marka propolis kullandım. Bu iki markaya alternatif olarak tavsiye edeceğiniz propolis var mıdır yoksa bu markalar iyi midir?

Ek olarak, bu propolisi 25-55 yaş arası kişiler kullanacağı için genelde alkol bazlı olanları tercih ediyorum, doğru mu yapıyorum? Korona sebebi ile propolise ek olarak beta glukan da tüketmeye başladım, bir sakıncası olur mu dersiniz?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
  • 2 yıldır oğluma nutral therapy nin ürününü kullanıyorum. piyasada propolis i zeytinyağında çözen tek marka.
  • Herkes (firmalar) doz tanımlaması yaparken damla, kartela, çay kaşığının 4/1 falan bahsetmiş. Yok mu kardeşim şunun miligramını verecek biri. Yetişkin bir insan günde kaç mg kullanmalı....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damla olarak kullan 3 tane damlat sende

• quote:

Orijinalden alıntı: ririii

Herkes (firmalar) doz tanımlaması yaparken damla, kartela, çay kaşığının 4/1 falan bahsetmiş. Yok mu kardeşim şunun miligramını verecek biri. Yetişkin bir insan günde kaç mg kullanmalı....

Aynen hocam.

%15 olana da 20-80 damla yazmislar, 30 olana da.

Kac mg alsak. yeter ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Divinita-

Aynen hocam.

%15 olana da 20-80 damla yazmislar, 30 olana da.

Kac mg alsak. yeter ki..

Alıntıları Göster
    Ben ekim ayından beri kullanıyorum sabah 10 damla - akşam 10 damla şeklinde :))) kafana göre takıl hocam değişken bir şey sana kalmış... Çokta abartma ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.