Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşük olması sorun değil, zaten 720p den scale edicek 640x480 e, alırsan güzel olur
  • Akşama koyarsam koyarım bende ama photo mode ile oyun içi "aynı". Oyun içinden photo mode a geçerken bile hiç bekletmeden geçiyor eğer rötuş yapsaydı photo mode a geçerken, render süresinde beklememiz lazımdı. Ama bir saniye bile beklemiyoruz.

Forza 2 de öyledir mesela. Photo Mode a geçerken beklersin herşeyi düzeltip mode u önüne vermesini. PGR4 de alakası yok bunun, oynarken menüden tak diye photo mode a geçebiliyorsun ekran değişmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Ekim 2007; 20:42:03 >
  • ben pgr 3 ü pek sevmemiştimde bu puslu hava olayı feci güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Akşama koyarsam koyarım bende ama photo mode ile oyun içi "aynı". Oyun içinden photo mode a geçerken bile hiç bekletmeden geçiyor eğer rötuş yapsaydı photo mode a geçerken, render süresinde beklememiz lazımdı. Ama bir saniye bile beklemiyoruz.

Forza 2 de öyledir mesela. Photo Mode a geçerken beklersin herşeyi düzeltip mode u önüne vermesini. PGR4 de alakası yok bunun, oynarken menüden tak diye photo mode a geçebiliyorsun ekran değişmeden.

pgr4 de gt4 oldugu gıbı ayrı bır yer den foto cekebılıyormusun yoksa sadece yarısırken mı?
  • istediğin yerden çekebiliyorsun fotoyu

ilk defa farkedilebilir bi frame düşmesi yaşadım (neden olduğunu bilmiyorum, sahne baya karmaşıktı. gerçi daha karmaşığını gayet güzel çizebilmişti)
    muhtemelen harita ile ilgili bi sorundur, yani haritanın diğer tarafına geçince kayboldu zaten
    bu sahnede gerçekleşti kendileri

• Sadece yarışırken çekebiliyorsun. Arkaya manzara koyma olayları falan yok.
  • oyunda benim nik heryerde geçiyor
    potenza
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

@Lt.Chuck, işte o fark Photo mode da A ya basıp fotoraf sesini duyunca oluşuyor. Fotoğrafı çekmeden sadece Photo mode a girersek grafik farkı görülmüyor. Fotoğrafı çektikten sonra AA yı düzeltiyor, Depth of Field ekliyor biraz daha, ve bir kaç küçük rötuş yapıyor ama yukarıdaki (en azından benim koyduğum) SS'ler bu işlemleri yapmadan oyun içi ile aynı grafikte alındı.

ha şimdi anladım ne demek istediğini

benim aldıklarım yeniden renderlandıktan sonra alınanlar
  • sımdı bırınız hayır dıgerınız ewet dıyor hangısı dogru ... benım bunu sormamın nedenı gt4 eger yarıs ıcınden fotograf cekersen oyun ıcıne daha yakın oluyor fazla oynama yapmıyor... ama gıdıp ana menuden foto cekersen arabayla bı guzel oynuyor daha ıyı ısık yansıması ve renklerde...
  • ben ne demek istediğini anlamamışım demek, gerçi buradaki tüm fotolar yarış içinden.
    ayrıca garajdan da çekilebiliyor fotoğraf ama burda yok galiba ondan
  • Oyun gerçekten çok iyi olmuş, oynamayan kişiler çok şey kacırıyor
  • Siparisi verdim, haftabasi elimde olur. Live uzeri yarismak isteyenler GT'lerini yazsinlar pazartesi veya sali baslariz yarislara

***************GT Listesi***************

TK se

• Özellikle ARç içi görüntüler çok sağlam gel c.tesi gel uykularım kaçıyor
  • yeni makine alıp live gelecem artık tak etti canıma ban... yetti beee
  • @raistlin
  • ss ler gerçekten güzel oynanışda öledirdee.içten sürmekmi kolay yoksa dıştanmı hangisi arkadaslarveya daha zevkli diyim?
  • İkisi de zevkli dıştan oynarken virajlarda kamera hafif yana eğiliyor havaya giriyorsun
  • Ben yarış oyunlarında (iki seçenek de varsa) öyle kararsız oynarım ki öf diyeyim sadece. bir içe alırım bir dışa alırım nereden oynayacağımı şaşırırım. Bu oyunda da öyle. Bir içten oynuyorum bir dıştan
  • Bu oyunun nesine sallıyo millet anlamadım. SS den anlaşılabilen tek şey grafiktir ki o da fazlasıyla var gibi oyunda
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.