Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içten sürmek çok zor yada ben beceremiyorum
  • içten sürme olması beni sevindirdi açıkcası. direksiyon seeti var logitech arkadaslar xbox da calıstırabiliyomuyuz bunu. pc de sorunsuz oynuyorum tdu yu fln
  • Kısaca arkadaşlar oyun bomba gibi herşeyiyle kalite kokuyor o kadar
  • Ben beğendim bazı arabaların arkakalarındaki aa sorunu gene dikkat cekıyor ama en azından 3 ten çok daha güzel oyun olmuş ilerlemişler...
  • 3te benim hoşuma gitmeyen olay gerçek hayatta hemen hemen hiçbirini göremiyeceğm arabalar vardı şimdi ise sanırım normal araçlarda var bu güzel olmş.
  • Valla grafiklere hayran kaldım.O yağmur efekti,o photo mode.Gerçekten gerçek!!

O GameTrailers'da yayınlanan videoyla alakası yok.Gerçekten hayran bırakıcı kendine.Enfes...

GT5 araba tasarımlarıyla ön planda o kdr.

Bu arada o nasıl bir çevre!!!Maşallah
  • Kokpit niye siyah tek direksiyon gözüküyor, kontrastanmi, bu arada Solid GT5te tek araba modellemesi yok biliyorsunOnu katmasak hani diyorum.
  • Bu oyuna hayran kalınmaz da napılır ya. 4 saattir oyundayım. 9.14 dakikalık bir yarış vardı zamana karşı. Karlı hava upuzun kilometrelerce bir yol. Böyle kar böyle zemine etki etmesi böyle grafik helal ya oynadığım en zevkli yarış oyunu çok açık ara. Fren yapmanız, sağa sola dönmeniz, özellikle kokpitten oynarken araç o kadar güzel tepki veriyor ki altımızda sağa sola kayıyor bittim yamuldum ya.

Ayrıca oyunda yarış içerisinde hava ve zaman değişimi var! Farkedenler olmuştur belki ben yeni farkettim ve yarıldım direk. Önceden geçtiğim yerde arabaya yansıyan güneş ve ışık, 2. lap'da oradan geçerken çok daha farklıydı. Hava koşullarının oyunlarda bu kadar önemli bu kadar zevkli bir unsur olduğunu bu oyunla anlıyorsunuz. Sisli bir havada yarış yaptık, o ne atmosfer ya. 3-4 metre önümüzü göremiyoruz, farlar aydınlatıyor zar zor. Bayıldım ya. Oyun şu hava unsurlarıyla her oyundan daha fazla simulasyon olmuş diyebilirim.

Şu hava koşullarını gördükten sonra, karşılaştırmak gerekirse o GT5 hava koşulları olmaksızın karşımıza çıkmasın bile hiç. Öyle bir eksiklik olur ki öeh yani. Hasar masar koymasınlar hava koşulu koysunlar böyle mi gerçekçi olur bir oyun ya. Şu an bu çevre grafikleriyle, bu hava koşullarıyla ve efektler ile GT5 den daha kaliteli olduğu çok belli oyunun. Sadece araç detayı GT5 de abartı gerçekçi. Bu oyunda da çok güzel ama GT5 de abanmışlar direk araçlardaki gerçekçiliğe.

Career modu gittikçe güzelleşiyor. PGR3 deki gibi dengesiz bir career modu kesinlikle yok. Tam tadında yapılmış dört dörtlük olmuş.

Bu oyunu ne yapın edin gerekirse orijinal alın ama kaçırmayın. Manyağı olunur böyle bir oyunun ya PGR3 benim için ne kadar hayal kırıklığı olduysa PGR4 beni fanı bile yapacak kalitede. Ohalar olsun diyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ekim 2007; 2:25:36 >

• yağmur yağdıktan sonra buz tutabiliyor yol
    yanlız 2 pistte ciddi framerate sorunları yaşadım, 12 saattir oynamamdan da olabilir, başka birşeyden de
    londra da 8 kişilik heavy rain altında yarışıyorduk

of evet sisli yarışlar müthiş oluyor özellikle, 2. gitmek daha avantajlı hep göz gözü görmüyor ağır sis altında

Project Gotham Racing 4

burada fps düşmüştü biraz işte
    gerçi sadece yolun bi kısmından geçersem oluyordu, ilginç
  • Bende hiç frame düşmedi şu ana kadar. Böyle hayvan bir grafikte 60 FPS de uçuruyor. DVD den belki de cihazdan olabilir.
  • Fazla sisirilise patlama ihtkmali var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Bende hiç frame düşmedi şu ana kadar. Böyle hayvan bir grafikte 60 FPS de uçuruyor. DVD den belki de cihazdan olabilir.

ben 30 diye biliyodum

60 ise eğer (ki olma ihtimali var sanki, akıcıydı baya)
    sonsuz saygılarımı sunuyorum firmaya
  • Yok ya Dirt 30 du. Bu oyun çok daha akıcı Dirtten. Forza 2 akıcılığı direk.
  • Oyun gerçek 30FPS + MOtion blur. Aslında Dirt 30 değil 24-25Fps gibi geldi bana
  • 30 FPS imkanı yok ya Forza 2 deki akıcılık oyunda direk. Forza 2 nin 60 FPS olduğu da biliniyor. Benim Xbox imana geldi o zaman 60 da çalıştırıyor PGR yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ekim 2007; 2:50:43 >
  • akıcılığı sağlayan mblur dur muhtemelen, 60 fpsde zor ya biraz sanki

ayrıca bence forza 2 grafik açısından rezalet bir oyun. fiziklerine sözüm yok tabi
  • 60 değil diyelim ama 45 den aşağı da olmaz. Kurtarmıyo valla

Yok ama Forza 2 yi de bayağı oynadım PGR4 Forza 2 akıcılığında oynatıyor. Dirt 30 FPS dendi. + Blur da vardı. PGR4 Dirtten çok açık ara daha akıcı ikisini oynayanlar anlar zaten.
  • Evet oyun 30 FPS imiş. Çok ilginç ama Forza 2 kadar akıcı görünüyor.

http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=535113

http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=535002

Burada oynayanlardan da katılmayan olmuş 30 FPS olduğuna. 60 FPS kadar akıcı oynanıyor deniyor. Sanırım oyun 30 ile 60 FPS arasında çalışıyor. Değişiyor değerler. kilitli değil yani frame. Çünkü daha 45 dk önce Nürburgring pistinde oynuyorudum, apaçık alan, FPS nin en çok dikkat çekmesi gereken yerlerden birisi, Forza 2 nin aynısıydı diyebilirim akıcılık olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ekim 2007; 3:25:20 >

• 4 ü bulduk yine konsolun başında..
    bu arada corvette müthiş bir araçmış evet
  • Arkadaşlar Geleceğe Dönüş Filmindeki Zaman Makinesi
    DMC-12 de var oyunda
     Project Gotham Racing 4
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.