Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ErrayN

içten sürme olması beni sevindirdi açıkcası. direksiyon seeti var logitech arkadaslar xbox da calıstırabiliyomuyuz bunu. pc de sorunsuz oynuyorum tdu yu fln

bilen yokmu arkadaşlar. hiçmi yok aramızda direksiyonla oynayan
  • helal 007ybse04 iyi yakalamışsın
  • Bazı Direksyonlar uyum sağlayabiliyor ama çoğu uyumsuz.
    Mesela MAvi bilgisayarda bir Direksyon vardı Xbox360 ve PC uyumlu deniyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Bazı Direksyonlar uyum sağlayabiliyor ama çoğu uyumsuz.
    Mesela MAvi bilgisayarda bir Direksyon vardı Xbox360 ve PC uyumlu deniyordu

bende taktım xboxa logitech var ilkden tanıdı direksiyon sağa sola döndü test etti yani. ama oyunda kullanamadım options dada ayarını göremedim xbox sayfasından fln ayarı varmı acaba
  • Beyler oyunun içindeki geomettry wars ın yeni oyunu nasıl acaba bir görüntü eklseniz iyi olur.

Ayrıca oyunda henüz CAPARO kullanan yok mu acaba nasıl gidiyo çok merak ediyorum.

Project Gotham Racing 4
  • Sırf bu oyun için ciddi ciddi Xbox360 düşünmeye başladım.Çabuk bilgi verin bana... nerden alabilirim kredi kartıyla Xbox360'ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solid_Snake -- 5 Ekim 2007; 15:51:39 >
  • Oyundaki Geometry Wars Waves baya değişmiş. Görüntü eski Geo.Wars lara göre çok daha net.
    Tek hakkın var. Ekrandan sürekli Dalgalar halinde canavarlar geliyor. Bir süre sonra da eski oyundaki canavarlar çıkmaya başlıyor.
    Oyun güzel ama Bomba olmaması ve tek hakkın olması beni hayal kırıklığına uğrattı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

Sırf bu oyun için ciddi ciddi Xbox360 düşünmeye başladım.Çabuk bilgi verin bana... nerden alabilirim kredi kartıyla Xbox360'ı

Atik Elektronikte Garanti Bonus ile taksitli alma imkanımız vardı sanırım doğru hatırlıyorsam.

Bu akşama kadar video da çekip koyacağım buraya aksilik olmazsa.
  • quote:

Sırf bu oyun için ciddi ciddi Xbox360 düşünmeye başladım.Çabuk bilgi verin bana... nerden alabilirim kredi kartıyla Xbox360'ı

atik veriyor benim kart maximum du internet üzerinden sipariş göstererek taksitle aldım bi sorun olmuyor yani
  • Fiyatlar çok düşmüş Atik'de helal olsun valla Mete abiye ve diğer çalışanlarına. 395 YTL'ye 4 orijinal oyun + 12 ay live NTSC-U Harddiskli tüm ekipmanları tam Xbox 360

Zor bulunur be.

Xbox 360 ım bozulursa diye endişe etmeme gerek kalmadı o kadar. Bozulursa ekime bozulmasa Didim'e kadar 3 kırmızıdan korkan 3 kırmızı gibi olsun Alırız 395 YTL ye taksitle veya peşin. Kaçmaz bu fiyatlar.

Bu fiyata dehşet oyunlar, manyak zevkli anlar. Dünyanın en zevkli ve en ucuz varlığı sanırım Xbox 360.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ekim 2007; 16:41:39 >

• 395e satılanda lıve ve orjınaller yokmuş..Bir arkadaş öyle söyledı bana sormuş kendısi..
  • ya oyunu henüz almadım.ama en çok merak ettiğim yolların çeşitliliği ve uzunluğu.oldukça uzun ve değişik yollar varmı oyunda? Cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Bu oyuna hayran kalınmaz da napılır ya. 4 saattir oyundayım. 9.14 dakikalık bir yarış vardı zamana karşı. Karlı hava upuzun kilometrelerce bir yol. Böyle kar böyle zemine etki etmesi böyle grafik helal ya oynadığım en zevkli yarış oyunu çok açık ara. Fren yapmanız, sağa sola dönmeniz, özellikle kokpitten oynarken araç o kadar güzel tepki veriyor ki altımızda sağa sola kayıyor bittim yamuldum ya.

Ayrıca oyunda yarış içerisinde hava ve zaman değişimi var! Farkedenler olmuştur belki ben yeni farkettim ve yarıldım direk. Önceden geçtiğim yerde arabaya yansıyan güneş ve ışık, 2. lap'da oradan geçerken çok daha farklıydı. Hava koşullarının oyunlarda bu kadar önemli bu kadar zevkli bir unsur olduğunu bu oyunla anlıyorsunuz. Sisli bir havada yarış yaptık, o ne atmosfer ya. 3-4 metre önümüzü göremiyoruz, farlar aydınlatıyor zar zor. Bayıldım ya. Oyun şu hava unsurlarıyla her oyundan daha fazla simulasyon olmuş diyebilirim.

Şu hava koşullarını gördükten sonra, karşılaştırmak gerekirse o GT5 hava koşulları olmaksızın karşımıza çıkmasın bile hiç. Öyle bir eksiklik olur ki öeh yani. Hasar masar koymasınlar hava koşulu koysunlar böyle mi gerçekçi olur bir oyun ya. Şu an bu çevre grafikleriyle, bu hava koşullarıyla ve efektler ile GT5 den daha kaliteli olduğu çok belli oyunun. Sadece araç detayı GT5 de abartı gerçekçi. Bu oyunda da çok güzel ama GT5 de abanmışlar direk araçlardaki gerçekçiliğe.

Career modu gittikçe güzelleşiyor. PGR3 deki gibi dengesiz bir career modu kesinlikle yok. Tam tadında yapılmış dört dörtlük olmuş.

Bu oyunu ne yapın edin gerekirse orijinal alın ama kaçırmayın. Manyağı olunur böyle bir oyunun ya PGR3 benim için ne kadar hayal kırıklığı olduysa PGR4 beni fanı bile yapacak kalitede. Ohalar olsun diyorum sadece

ewet hava kosulları olayı gercekten guzellestırıyor ..gercektede oyle degılmı yagmurlu havada ve aksam gunes batarken gokyuzu mukemmel gozukmezmı oyunada guzellık katmıs....gt5 dede hava olacak demo olmaz hatta gt5 dede belkı olmaz aam sonradan kesın ekpaket olarak gelecek http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=96497&page=3 burdakı rsımlere bakarsan yagmurlu ve gece oldugunu gorursun....

• Ben de başlayacağım bugün Career moda.En kolayda.Kol iyileşince de ortada kısmetse....
  • quote:

Ráistlin Tarih 5 Ekim 2007; 16:39:31
    Fiyatlar çok düşmüş Atik'de helal olsun valla Mete abiye ve diğer çalışanlarına. 395 YTL'ye 4 orijinal oyun + 12 ay live NTSC-U Harddiskli tüm ekipmanları tam Xbox 360

395 YTL mi ?!?!
    Bu military pack değildir dimi bu?
    Yoksa gerçekten mükemmel fiyat.Atik Elektronik'in telini ve adresini verirmisiniz?
  • oha gelecege donusteki dmc var...:D
  • quote:

quote:

Ráistlin Tarih 5 Ekim 2007; 16:39:31
    Fiyatlar çok düşmüş Atik'de helal olsun valla Mete abiye ve diğer çalışanlarına. 395 YTL'ye 4 orijinal oyun + 12 ay live NTSC-U Harddiskli tüm ekipmanları tam Xbox 360

395 YTL mi ?!?!
    Bu military pack değildir dimi bu?
    Yoksa gerçekten mükemmel fiyat.Atik Elektronik'in telini ve adresini verirmisiniz?

Military Pack bu.

Eğer Premium Pack NTSC-J istersen de 495 YTL :)

Edit: video çektim 2 part. 1 saat upload sürer sonra koyarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ekim 2007; 17:39:14 >

•  Project Gotham Racing 4
     Project Gotham Racing 4
     Project Gotham Racing 4
     Project Gotham Racing 4

• Ve o muhteşem PGR4'den kendi çektiğim video :)

Part 1: Hava koşullarını göstermeye çalıştım videonun ilk parçasında, hava koşullarının oynanışa etkisi, görüşe etkisi, grafiklere etkisi vs.

• Bugün başladım Career moda.Harika olmuş oyun ya.Piyasadakilerin en iyisi kesinlikle.Hava olayları çok hoş özellikle...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.