|
-
-
Hocam yeter artık bokunu çıkardın beğenmiyorsan başka konulara gidebilirsiniz haa eleştirme hakkında var ama 1 haftadır gına getirdin beğenmedim der geçersin ya sanki oyunu yapan IO da çalışmışsında seni işten çıkarmışlar yada hakkını vermemişler gidi nedir bu ya beğenmedim de geç
Byefendi BeyyoutubeYETER ARTIK YETER - Abdurrahim Albayrakhttps://youtube.com/shorts/3pnT1HKL3jQ?si=WVIQXe5ukd5720OH
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
OLAY BEĞENMEK YADA BEĞENMEMEK DEĞİL --> SONUÇ VE GERÇEKLER / KONUŞTUKLARINIZIN TAMAMI POSTUMA ZERRE ETKİSİ OLMAYAN KİŞİSEL YANITLAR..
OLAYI KİŞİSELLEŞTİRMEYİN TEKNİK OLARAK VARSA CEVABIN KENDİNİZE GÜVENİYORSANIZ TEKNİK GİRİŞİRSİNİZ AKSİ TAKDİRDE KİŞİSEL YAZMAYIN KAÇAMAK OLUYOR. BOŞ YAPMAYIN !...
BİRİNİZ TEKNİK OLARAK YANLIŞ DİYEMEMİŞSİNİZ..
BEN TEKNİK İZAH EDİYORUM HALA BEĞENDİK BEĞENMEDİK MODUNDALAR İNANILIR GİBİ DEĞİL
OLAYI BİLE KAVRAYAMADINIZ......
10 YILLIK OYUN HALA 007 FIRST LIGHT'DAN BİRÇOK SEGMENTTE HALA ÜSTÜN İSE BU 10 YILDA OYUN SEKTÖRÜ 'NÜN BİR ÇOK OYUN MOTORU İÇİN GEÇERLİ YERİNDE SAYMIŞLAR DEMEKTİR.
OLAY 007 FIRST LIGHT 'DAN İBARET DEĞİL GENİŞ PERSPEKTİF BAKIN OLAYA HALA TEK ÇEKİRDEKLİ İŞLEM GÜCÜ İLE ÖRNEK 100 OYUNDAN EN AZ 96 'SI TEK ÇEKİRDEK İŞLEM GÜCÜ VE YAZILIM MİMARİSİ İLE ÇALIŞIYOR. (ÇOK ÇEKİRDEKLİ BİRKAÇ STRATEJİ OYUN DIŞINDA OYUN YOK)
DONANIM GÜÇLÜ -> ANCAK YAZILIM OYUN MOTOR TARAFI SINIFTA KALIYOR --> TAKILI KALDIK ANLAMIYORMUSUNUZ --> NE ZAMAN ÇOK ÇEKİRDEKLİ ÇOK KATMANLI YAZILIM OYUN MOTORLARINA GEÇERİZ O ZAMAN LEVEL ATLARIZ.
ÇOK AZ FİRMA ZORLUYOR ÇITAYI BİRİ SONY CAPCOM, PLAYSTATION PUBLISHING LLC, CD PROJEKT RED, ROCKSTAR GAMES ve bir kaç firma...
DURUM BU...........
BAŞKA BİR MESAJ ATMAYACAĞIM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 1 Haziran 2026; 22:50:45 >_____________________________
-
Hocam 16 saati görev/bölümlerde heryere gir çık yapıp araştırarak mı geldin yoksa dümdüz sonuç odaklı mı gittin?
Oyun çıkmadan önce 20 saat oynanış süresi sunuyor mu ne demişlerdi sanırım.
Her yeri didikleyerek mi yoksa düz oynayarak mı bu süre oluyor onu merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Beğenmeyen beğenmedim der açıklamasını yapar kapatır konuyu. İnsanlarında mı begenmemesini istiyorsunuz anlamadım :) Mesela bende Baldurs Gate den nefret eden biriyimdir. Ama sevenlerine saygı duyarım. Uzatmaya ne gerek var ki. Herkes her oyunu sevecek yada sevmeyecek diye bir şey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
BAK HALA SEVECEK SEVMEYECEK BEĞENECEK BEĞENMEYECEK MODUNDASINIZ..
KONUYU ANLADIĞINIZA EMİN MİSİNİZ ?
_____________________________ -
Ne konusu? Konu ne hocam? Bir şey okumadım konu ile alakalı. Sadece Süredir gelen bir tartışma var ona istinaden söyledim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
POSTLARIMI DİKKATLİ TEKNİK İNCELEYEREK OKUYUN LÜTFEN.......
KONU 007 FIRST LIGHT 'DAN İBARET DEĞİL SIRF. -> O SADECE BAŞARISIZ BİR ÖRNEK. EN BASİT DİLDE ANLATTIM BUGÜN YAZDIĞIM POSTLARI :/ OFFFFF YORULDUM.
ÇOK DANDİK BİR MARIO OYUNU İNSANI ÇOK EĞLENDİREBİLİR, SEVDİREBİLİR VE BEĞENEBİLİRSİNİZ AMA BAHSETTİĞİM POSTLAR BUNUNLA ALAKALI DEĞİL OYUN SEKTÖRÜ GENEL GELİŞİMİ İLE ALAKALI.. YERİMİZDE SAYIYORUZ DÜNYA GENELİ.. 10 YILDA BİR ARPA BOYU YOL ALAMADIK... UMUDUMUZ GTA VI -> TEKNOLOJİ YAZILIM VE OYUN MOTORU AÇISINDAN :/
GTA VI BÜTÇESİ -> 2 MİLYAR DOLAR -> OYUN ÇOK ÇEKİRDEĞİ DESTEKLEYECEK Mİ? ÖRNEĞİN GTA VI İÇİN ROCKSTAR OYUN MOTORU NE KADAR GELİŞTİ KARAKTER MODELLEMELERİ, FİZİK, PERFORMANS, DLSS, IŞIK RAY TRACING, GELİŞTİRME DURUMU ? NE KADAR YOL KAT ETTİK BUNLARDAN BAHSEDİYORUM..
MESALA BAZI OYUNLAR ÇEREZLİKDİR.. TIPKI ÇEREZLİK FİLMLER GİBİ.. BAZI OYUNLAR ÇITA YÜKSELTİR LEVEL ATLATIR.. EFSANE FİLMLER GİBİ...
İŞTE O EFSANE ÇITA ATLAMA DURUMUNU GTA VI 'DA BAKACAĞIZ... 007 FIRST LIGHT BEĞENİRSİN SEVERSİN EĞLENİRSİN AMA ÇEREZLİKDİR...
OKEY...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 1 Haziran 2026; 23:34:5 >_____________________________
-
Engellemiştir muhtemelen seni hocam
karşıt görüş yorum yapanları direkt engelliyor
kendi yorumlarını en iyi pcci en çok gamer o sanıyor kendini
kanka bu konunun ucu nat'a kadar dayanıyor. takipçisi olacağız.
Allahım 2 gündür konuya normal yorum gelmiyor. Starborn ve yan hesapları. Adamlar oyunu boklayan 37 tane mesaj atıyor susmaları için toplanıp hepberaber oyuna söveceğiz sanırım.
Yav bi yürüyün gidin abicim. Keşke siz gibi tek hayatımız 007 ye sövmek kadar basiretsiz dertsiz tasasız olsa bizimde.
Milleti tetikleyen konu trollerin yorumu yerine bizim hakaret içermeyen yorumlarımızı silip, sonra tepki gösterince ya kendisi ya başka biri tarafından hatası anlaşılıp mesajı geri getiren stajyer admin mi? O da bu konuyu batıran stajyer adminlerden ya. Şimdi alınganlık yapıp bunuda silip beni banlar. Hakaret içermeyen sitemleri bile uygunsuz sanıyor malum. Kalan sağlara başarılar
bu tarz insanları bloklayın geçin arkadaşlar bişi kaybetmezsiniz kendi aralarında konuşsunlar :D
_____________________________ asdad -
Yazdıklarımı tam okumayıp hala anlamayıp beğendim beğenmedim sevdim sevmedim eğlendim eğlenmedim modunda yorum yapmaya devam eden arkadaşlara seviyeyi bu kadar düşürebilirsiniz ve başardınız seviye yerlerde.. daha olayı anlamıyorsunuz ben boşa konuşuyorum ve konuyu açmamak üzerine kapatıyorum. 007 first light oyununa evet eleştiri getirdim ama ana konu o değildi.
Hala anlamayanlara cevap yazmak istemiyorum. Çünkü anlamayanlara konuşmak amatör kümeye konuşmak oluyor.
Yazdıklarımı anlayan herkese sevgi ve selamlarımı iletip ****ine iyigeceler diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 2 Haziran 2026; 0:5:48 >_____________________________ -
Oyunun kendisi hakkında konuşulacak birşey yok aslında konsol konusunuda takip ediyorum pc gamer incelemesi paylaşılmış hak veren olmuş savunan olmuş. Uncharted ile karşılaştırılmış. Oyun kısa demişler verdigim parayla et alıp yesem sindirimi daha uzun sürerdi demişler. PS5 de çökmeler yaşanıyor zaten zar zor oyunları oynatan aletin son nefesini alacak gibi oyun. Kutulu alanlar foto atmış kutunun içi boşmuş o konuşuluyor vs.
Engellemiş hocam cvp yazamıyorum önce gönderimde silinmiş sanırım ben bu konunun adminlerinide anlamıyor neden silersiniz ki adam günlerdir forumu baltalıyor her gönderisi kalıyor burada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar herkes sakin olsun. Mesela kendi adıma ilk mesajımda sadece bu oyunun bu kadar ovulmesini anlamadım dedim. Gerçekten baktım her yerde ovuluyor oynadım öyle bir şey olmadığını gördüm sanki çağ atlamış çağ açıp kapatmış gibi lanse ediliyor gibi. Böyle olunca ne oluyor dedim.
o yüzden ben farklı bir oyun mu oynuyorum dedim serzenişim bu yöndeydi . GTA iv bile belki bu kadar ovulmeyecek.
Bir de şu yönü var. Mesela adamın biri ya da birileri demiş ki hiç 007 oynamadın mi bu oyun boyledir. Ajandir, bilgi toplar ama alakası yok arkadaşlar. mesela bunu diyen arkadaş-lar aşağıdaki videoyu izlesin her karesine gelsin 007 nin silahı bir an bile bırakmadığını saçma sapan kapı aç ordan gir diğer yerden çık, kapıyı aç. ondan bilgi topla şununla buluş gibi işlerle ugrasmadigini görürsünüz. Hatta aşağıdaki oynanışta 007 arabadan gemiye hatta tank dahi kullanıyor ama bir an olsun aksiyon durmuyor ki diğer oyunlarında da durum buydu. O yüzden bazıları oynadığı oyunu bile bilmiyor. serzenisim bunlaraydi.
MKIceAndFireyoutubeJAMES BOND 007 Gameplay Walkthrough FULL GAME [4K 60FPS] - No Commentaryhttps://youtu.be/gKeEK7R1uqM?si=4RAlWwfaCWz1qgop
Yani bu oyun 007 oyunu değil Hitman veri hatta hitmanin detaylarından bile muzdarip bir oyun . Ha kötü değil oynanır bir şekilde dediğim gibi indirime girince falan ama bu kadar hype alacak bir oyun kesinlikle değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 2 Haziran 2026; 0:14:57 >
-
Arkadaş utanmadan bu seferde oyunun kutulu versiyonunda kutunun içi bomboş demiş nereden saldıracağını şaşırdı 😂 admin bunuda silersen şüphe ederim artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f12%2f0d%2f0f%2f120d0f32a1e46459be078cea5ae64e05.jpeg&t=163583442&width=480&text=1)
![007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f0e%2f65%2f44%2f0e6544e05c2c12681eb459f6680a4b59.jpeg&t=163583442&width=480&text=1)
![007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/93/74/28/937428acf39660cd116cf0cfecea2400.jpeg&t=0&width=480&text=1)

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt