Şimdi Ara

007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: matea3535 , matea3535 , RxCan
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
781
Cevap
27
Favori
33.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hangi konuda hocam

metacritic kendi takipçi tahminlerini açıklandı 85. gerçek puanlar için 3 saatten az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Mayıs 2026; 12:43:40 >

Sağ olun hocam.

Amd Ryzen 5 7600X | INNO3D GeForce RTX 5060 TI TWIN X2 OC WHITE 16GB | 2X Crucial Pro 16GB DDR5 | Asus ROG Strix B850-F Gaming Wifi | Samsung 970 Evo Plus NVMe 1TB | Samsung SSD 870 EVO 500 GB | Samsung SSD 870 EVO 1 TB | Samsung 990 Pro 1TB | ASUS MAX GAMING LC 360 ARGB | MSI Mag Pano 110R PZ
  • 85 iyiymiş bence birkaç puan oynasın 82 olsun yine iyi.

10-15 saatlik Linear hikaye bazlı oyun sevenler için güzel gidiyor bu sene.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

20-30 saat dendi süresi için.

Oyun kodu gönderilen bazı Türklerde Instagramda falan paylaşmaya başlamış . GENEL olarak sanırım beklentinin üstünde çıkmış önden oynayanlarda. Nasipse son 1 saat 55 dakika bizim içinde007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe] 

Örneğin ;

007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe]
    007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe]ınstagram
    Atacan İlkin Tansel on Instagram: "Yeni James Bond oyunu 007 First Light benim için harika bir deneyim oldu! Oyunu oynamaya başladım, beklentimin çok üstünde çıktı. 🎮💫İnceleme kodu için @007gameioi ‘ye teşekkür ederim. Oyuna dair detayları paylaşmaya devam edeceğim, oyunu oynamayı planlayanların heyecanını bozmamak adına tüm sahneleri özenle seçtim. Bu arada, Türkçe altyazı bu oyun için olmazsa olmazmış!"
    https://www.instagram.com/reel/DYzQ5kMq27H

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

SteelSeries Rival 3 Gen2 | SteelSeries Arctis Nova 7 Gen2 | Xbox Controller Carbon Black | 8Bitdo Ultimate 2c | LG OLED55C54LA | Macbook Neo Citrus 8GB 512GB SSD
  • Oyun beklentileri karşılamış.

Demiştik IO Interactive'den kötü oyun çıkmaz diye. Gayet güzel puanlar. İple çekiyorum oynamayı 007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe] 

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • güzel 88 ile açtı, 1 iner 1 çıkar falan 87-88 de sabitler.

bakalım 2 kere falan oynanacak bir yapım olmuştur umarım, zaten oyun yok piyasada.

• İnceleme izleyecektim sonra vazgeçtim. Spoiler yok diyip oyunun fragmanlarda olmayan elli tane sahnesini gösteriyorlar. Hikayenin sonu dışında geri kalanını anlatdıklarında spoiler vermediklerini sanıyorlar. Hele Mustafa kadir denen arkadaşın inceleme video tarzı hep böyle oluyor. Yine diyordur kesin; "şimdi abi bir tane görev var. Bize diyor ki şunu şunu yap. Oraya gidiyorum ve şunları şunları patlatıyorum" :D Ona şimdilik özellikle bulaşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • 007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe]Mustafa Kadiryoutube
    Taksitle Steam oyunları alabilirsiniz! Ayrıca en ucuz Steam Cüzdan Kodu Perdigital'de! https://per.digital/mustafa-kadir DAKİKALAR; 00:00 007 First Light inceleme 00:17 007 First Light hikaye girişi 01:08 Oyun dünyasının en iyi açılışı 02:24 Aralıksız büyük bir keyifle oynadım 02:29 007 First Light PlayStation 5 optimizasyon 02:53 007 First Light Türkçe dil desteği süreci 05:50 Hitman ve Uncharted sentezi 06:23 Hitman benzeri çok yönlü bölüm yapısı 07:46 007 First Light Hitman oyunlarından çok daha farklı 08:06 Q-Watch (James Bond saati) 09:22 Techizat seçmek 09:45 Q-Watch saati agresif kullanmak 10:14 Aksiyon 11:26 Silahlı aksiyon 13:18 Her oyuncu istediği gibi oynayabilir 13:58 Blöf yapmak veya kandırmak 14:26 Gizlilik 14:46 Patlama ve çevre yıkımı 15:25 Boss Fight 15:45 Araçlar ve sürüş 16:12 Taksitle 007 First Light alabilirsiniz (Perdigital ile) 17:42 Sonuç Selamlar, ben Mustafa Kadir ! Bu videoda 007 First Light inceleme ile karşınızdayım. Oyun tarihinin en iyi oyunlarından biri olmuş! 007 First Light Türkçe inceleme karşınızda, iyi seyirler! #mustafakadir #007firstlight #oyuninceleme #işbirliği
    https://www.youtube.com/watch?v=JyaexwpzM-k

Oyun dünyasının ne kadar kötü durumda olduğunun kanıtı. Sıradan oyunu başyapıt yapmış. Övmek için para almış anlaşılan. Oyun başyapıt olsa 32 dolardan siparişe açılmazdı lego batman gibi 70 dolar fiyat çekerlerdi.

Fsr ı arka plana atmaları native AA yokmuş mesela sanal çözünürlük açıp 4k ya alıp fsr qualityde oynamak zorunda kalıcam çünkü native taa baya kötüymüş.

Fsr kare oluşturmada yok gıcıklıklarından koymamışlar sonra preload mevzusunun üstüne birde saat fiyatı son damla oldu.

70 dolar olunca başyapıt mı oluyor 007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Mayıs 2026; 15:36:8 >

Lirik'ten izleyeceğim bayağı keyifli olacak orası kesin 007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe] 

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

başyapıt olmuyor ama adamlar biz iyi bir şey yaptık oyunumuza güveniyoruz diyorlar. Güvenseler bunlarda 70'den koyardı merak etme.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.