Şimdi Ara

007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
780
Cevap
27
Favori
33.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1...19...3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

burdaki aksiyon oynanış zevki 007 first light 'da zerresi yok. teşekkürler örnek için.. bu oyunu akıcı ve oynayanın sıkılmamasını sağlayan bir hamle.. grafik açıdan eski teknoloji olsada oyun zevki maksimumda...

oyunu oynarken her bölüm başında bir saat yol bulmak için gezinirken buldum kendimi. Araba çatışma vs sahnesi yok bu oyunda. Sniper bile kullanmıyoruz. daha doğrusu dürbün seçeneği yok. bu da içimi çokça baydı . Eski oyunlarında snowboard kullandığımı bile hatirliyorum. Yoksa ben de isterim beğenmek begenecegim oyunu neden yereyim bana ne para mı kazanıyorum bundan. Ama bu oyun 007 değilm Bu oyun durağan bir oyun 007 ye yakismayan. komik ama keşke 007:Hitman adında falan çıksaydı o zaman tamamdı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

üye bloklayan bir admin olabilir mi sence?

James Bond 007 Walkthrough Part 1 and until the last part will include the full James Bond 007 Gameplay on PC. This James Bond 007 Gameplay is recorded in 4K 60FPS on PC and will include the full game, all endings and all boss fights. Enjoy! If you liked the video please remember to leave a Like & Comment, I appreciate it a lot! Daniel Craig returns as agent 007. A third-person action adventure game from critically acclaimed developer Bizarre Creations, features Daniel Craig, Judi Dench and Joss Stone in an original story from the writer of GoldenEye and Tomorrow Never Dies. James Bond 007 Blood Stone - 00:00 007 Quantum of Solace - 3:35:53 GoldenEye 007 Reloaded - 6:09:43 007 Legends - 9:09:25 Follow me on Twitter - https://twitter.com/MKIceAndFireMK SUBSCRIBE - https://www.youtube.com/channel/UC1bwliGvJogr7cWK0nT2Eag?sub_confirmation=1 Support MKIceAndFire and become a member - https://www.youtube.com/channel/UC1bwliGvJogr7cWK0nT2Eag/join Subscribe to MKIceAndFire to get all the new gameplay videos and walkthroughs of the latest games! #JamesBond #Gameplay #Walkthrough
    https://www.youtube.com/watch?v=gKeEK7R1uqM

Örnek verdiğin oyunu 1 saat youtube da attığın linkden baktım şok oldum dostum.. aksiyon durmuyor oynanış zevki maksimumun zirvesi... oyun böyle olur dedirtti.

Helal olsun yapan firma oyunun her anını düşünmüş ve oyun zevki her an mükemmel korunmuş...

Harika bir örnekle durumu özetledin. Olay bu ... mesele herşey grafikde değil. Oynanış zevki sonra grafik teknik ve fizik.. neticede hepimiz zevk almak kaliteli zaman geçirmek için uğraşıyoruz.

teşekkürler dostum en kısa zamanda oyunu oynayacağım. Bond oyunu budur. teşekkürler..

BAYILDIMMMMMMMMMMMM......... TEŞEKKÜRLER BULDUĞUN İÇİN... Gears of War serisinide çok severdim ama bu bond 'lu durmayan action versiyonu :)))) harikasın arkadaşım

OYUN RUHU BUDURRRRRRRRRR AŞIRI ZEVKLİ VE BİR AN BİLE SIKMIYOR :)))

DÜNYADAKİ OYUNCULARIN İSTEDİĞİ ACTION AKICILIK OYUN ZEVKİ BU...........

007 FIRST LIGHT 'A KAPAK OLARAK OYUN NASIL OLUR CEVAP VERMİŞ.. UMARIM BUNUN GELİŞMİŞ GRAFİKLİ REMASTERED COLLECTION 'I UMARIM ÇIKAR KAÇ PARA OLURSA İLK ALICISIYIM.. ŞU ANKİ HALİNE BİLE OYUN ZEVKİ

OKEYİM..

HARİKA BİRŞEY HERKES TAMAMINI İZLESİN. OYUN NASIL OLABİLİR GÖRSÜN.... PLEASE....

UHUUUUUUUUUU HUUUUUUUUUUUUUUUU OYUNUN VİDEOSUNUN 2. SAATİNİ BİTİRDİM -> 007 FIRST LIGHT 'IN TAMAMINI GEÇTİ AKSİYONDA DAHA 10.5 SAAT VAR AMAN ALLAHIMMMMMM :)))))))))

GİZLİ BAŞYAPIT BULMUŞSUN ARKADAŞIMMMMMMMMMM!.............

2 SAAT 10 DAKİKA DAYIM AMAN ALLAHIMMMMMMMM OYUN SÜREKLİ TEK DÜZE DEĞİL........ ÇOK ZEVKLİ HERKES TAMAMINI SEYRETSİN ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLL CAMI KIRIN ACİL OYUNU AÇIN ...

SIKILMAMA LÜKS OYUN ZEVKİ GARANTİLİ :)))

OYUN BU BEEEEEEEEEEEEEE YOK BÖYLE BİRŞEY........... !!!!!!!!!!!!! OYUNUN 2 SAAT 40 DAKİKADAN SONRA -> Max Payne tadı -> Cover sistemi, sürekli çatışma, sinematik geçişler.

Blood Stone -> daha akıcı, daha hızlı, daha kesintisiz action.

Max Payne tadı ama üstüne Bond ruhu” BU OYUN oynanış zevkinde başka bir ligde.......... acilen REMASTERED YAPILMALI ACİLLLLLLLLL

BİZ BU OYUNDAKİ RUHU NEDEN İLERLEYEN SENELERDE KAYBETTİK :////////////

HERKESDEN CEVAP BEKLİYORUMMMMMMMM

3. SAATİDE BİTİRDİM VİDEODA AĞZIM AÇIK ŞEKİLDE ÖYLE KALAKALDIM ARKADAŞLAR....... BU SAF AKSİYON OYUN ZEVKİ ANLATILAMAZ.. NEDEN BUNU YAPAMIYORLAR ÇOK MU ZOR ????

ŞU OYUNUN TAMAMINI İZLEYEN -> İZLEDİKTEN SONRA EĞER HALA 007 FIRST LIGHT OYNAYACAK MI = ? LÜTFEN DÜRÜST OLUN..............

Tabanca, otomatik silahlar, ağır makineli, el bombaları, SNIPER silahları --> 3 saat 15. dakika :) of offfffffffffffff

Şampiyonlar Ligi ruhu -> OYUNU bu kadar öveceğim aklıma gelmezdi ama bu lig başka bir lig...........

3 saat 40. dakika daha farklı 2. pompalı silah da mükemmel........efsaneeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 2 Haziran 2026; 3:28:28 >

• Jensen elinde 007 oynanan laptop ile ve kendini Bond'a benzetmiş 007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe] 

007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe]
    007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe]x (formerly twitter)
    007 First Light (@007GameIOI) on X
    https://x.com/007GameIOI/status/2061402645437272531

Bu adamı oyuna eklemek için path tracing eklemeyi beklememelilerdi kenarda köşede biryerde olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Haziran 2026; 2:1:40 >
    Hocam 007 first lighttan önceki çoğu oyunu activision yaptı adamlar tabi ki full aksiyon sunar adamlar oyunları cod gibi yaptılar ayrıca hepsi film oyunuydu filmden bölümler içeriyolardı filmi izleyen başını sonunu bilebilirdi yani ama first light tamamen kendi kimliği olan origin bi yapım tabi ki eksiksiz değil ama bazılarının gömdüğü kadar boş bir oyun da kesinlikle değil 40 dolar fazla diyen varsa indirim de muhakkak şans verebilir dediğim gibi asla kötü bi yapım değil

Her yere girdim denebilir hocam

• Ya gerçekten bomboş tartışmalar dönmüş. Hatta şöyle söyleyeyim, son 2-3 sayfa silinse konu hiçbir şey kaybetmez. Büyük harflerle her sayfa yazacak kadar ne beklentiniz vardı ya? Adamların önceki işleri belli, oyununda bu minvalde olacağı ortada değil miydi? Üstelik uncharted ile kıyaslanıyor ya :D Neymiş efendim, detay yokmuş detay 007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe] 007 First Light[PC Ana Konu][2026][Türkçe]  Gerçekten bu mantıkta videolar yapılmasa doğru düzgün kimse dikkat etmez ya. 007'nin combat'ı ve görev yapısı Uncharted'a 10 basar resmen. Şahsen uncharted'a asla bu açıdan geri dönmem ama 007'ye dönerim. Böyle deyince de sanki Uncharted kötü bir oyunmuş gibi algılanıyor. Uncharted özellikle sanat tasarımıyla ve kurgusuyla şaheser bir oyun. 007'ye şahsen şaheser diyemem ama bu onu kötü bir oyun yapmıyor. Kişiden kişiye değişmesiyle birlikte 83-87/100'lik diyebiliriz. Ve adamların bu mantıkta yaptığı ilk oyun. Kıyaslanan oyun ise serinin 4.oyunu. Biraz insaflı olun ya. Adamlar ilk oyunla bence güzel temel atmışlar. Şahsen ben 2.oyun yaparlarsa eğer(ki yapacaklarını belirtmişler ama bakalım yine de) o zaman beklentiyi yüksek tutabilirim. Ayrıca 24 saat içinde 1.5m kötü bir satış rakamı değil ancak devasa da değil. zamanla daha da satacaktır ve üstelik bir Bond filmi de bu satışlara katkı sağlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 2 Haziran 2026; 11:47:23 >
    Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 2 Haziran 2026; 12:42:56 >

Şöyle, size göre troll ama kendilerine göre karşıtlarının troll olduğu birileri bir oyuna laf ettiğinde onları sadece o oyuna laf etti diye alıkoymak ayakları yere basan meşru bir sebep değil. Belki de cevap vermeyi reddederek görmezden gelmeniz veya bloklamanız en iyisidir. Çünkü insanlar karşılık buldukça etki tepki olarak karşılığını vermeye devam ederler. Karşılık vermezseniz boşlukta yazarlar veya sıkılır vazgeçerler. Bu şekilde yalnızca farkında olmadan karşınızdakine istediğini veriyorsunuz. :)

Mesajınız geri getirildi çünkü hakaret yoktu ama maalesef her mesaj her zaman sizinki gibi değil. Dün birkaç kullanıcı ceza aldı çünkü bir üyeye "gerizekalı" diyorlardı. Bu durumda yöneticilerin de tahammül ve tolerans konusunda eli kolu bağlanmakta ve yaptırım prosedürünü takip etmek durumunda.

Üstüne yönetim tarafında yukarıda bahsettiğim gibi işlemsel bir hata yapıldı mı ve yönetici arkadaşlara stajyer gibi olumsuz laf edildi mi benim de işim zorlaşmakta çünkü şikayet edeni dikkate alırken bir yöneticiyi de rencide olmaması için birilerine ezdirmemem gerekir. Onun için geri bildiriminizi yapıcı yapmaya gayret etmeniz önemlidir, ki üyenin hakkını yetkilin de hak verebileceği şekilde gözetebileyim.

• Cidden konuda 007 den çok Starborn konuşuluyor Starfield oynayan bu kadar kişi yoktu.

Eeee, o zaman siz de biraz alttan almalısınız demektir.

Genelde zaten cevap vermiyorum son videolu mesajıda sade şekilde attım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.