Şimdi Ara

PROJE OIB : MUTLAKA BAKIN!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
15.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer gerçekten birileri anti Türk clanı açmışsa yazıklar olsun. Şahsi tartışmaları bu boyuta taşıyıp böyle bir girişimde bulunmak hiç kabul edilebilir değil. Umarım sadece bir sinirlilik hali sonucu olmuştur. Sinirleri geçince yaptıklarının yanlış olduğunun farkına varırlar ve tekrar Türklere katılırlar.
  • Hmm oyle bi olay olduysa eger antiTURK clani actiysa bir TURK cok net bi şey soyluycem onlara "yediginiz kaba sicmayin sizin o gotunuzu sikerim!!"(çok affedersiniz ama bunu hakkediolar)Umarim yeterince acik olmustur..
  • Bencede açık arkadaşım +1. Yaw bune paso restart atılıyo servere.
  • Valla server host makinası boktan yaf lagg baya oluyo sıktı beni
  • Dur hele arkadaşım yarınki siegeleri bi atlatalım gele.
  • mrb bikaç gündür online olamıyorum. neler olmuş yaws. Antitürk klanını açan türklerse yazıklar olsun klan adını ve liderin adını yazında bilelim kimler olduklarını. (Fransız kaldım olaya kusura bakmayın). Bu aralar bilgisayar eskişehirde kaldı akşamları online olabilecem.
    Bi de siegeler ne zaman olucak arkadaşlar. Ayın 2. diyoalrdı. Diğer postta yarın akşam falan yazıyo. Tam bi tarih sölerseniz online olalım o saaatte.
  • Arkadaşım siege Yarın 17:00 da başlıyor. 3 tane siegemiz var. İkisi defance bir tanesi atack olucak. (Sanırım )
  • yarın büyük gün

CUMARTESİ :19:00 OREN ATAK ( YUNAN KALESI İLK ÇARPIŞMA )
    20:00 DİON DEFANSH
    PAZAR : 20:00 GODDARD DEF

EGER 50 ONLINE YI BULURSAK ORENI RAHAT ALABILIRIZ LUTFEN GELIN

• Plainswalker açıcam ilk iş
  • Yaw aklima bisey geldi server zaten full buffi dye var tatto var eski erica efsanesi tyrant kassak eline bowu versek nasil olur acaba ya aklima takildi bu cyborg gibi olur valla denemek lazim
    düsündügüm gibi olursa GodArcher olur galiba dneiyen olcakmi yoksa benmi deniyim
    Evinde neti olan biri denesin lütfen
  • accuary serverda etkili oldugu icin ibr halta yaramaz benim düşncem first kullanmak gerekecek ille yada dual lerden birini ben hawkeye yim dusun ozel accuary skilim var aciyorum ve yine mis gectiklerim oluyor burasi java olsa kas dicem ama off tabanli bir server.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Yaw aklima bisey geldi server zaten full buffi dye var tatto var eski erica efsanesi tyrant kassak eline bowu versek nasil olur acaba ya aklima takildi bu cyborg gibi olur valla denemek lazim
    düsündügüm gibi olursa GodArcher olur galiba dneiyen olcakmi yoksa benmi deniyim
    Evinde neti olan biri denesin lütfen

kardeş denemek isterdim ama bu serverdahic ugrasma derim cunku burada sozde turklerin bir arada olması lazım iken herkes kendi basına clana bile yalvartılarak alınıyo adam clan istiyo biri de öğleden sonra gel simdi alamam (ögleden sonra daha rahat mi alıyo acaba) bosver bırak burada char kasmayı acmaya bile değmez sozüm meclisten dışarı kimse ustune alınmasın laf adresine gider o kendini biliyo

• Arkadaslar denemis penalty veriyormus
    Gm ler onuda düşünmüs
  • YUH SERVER SİEGE SIRASINDA RESTART ATILIYO

• Restart olsa simdiye gelirdi
    Ben dc oldum suan giremiyorum bendemi sorun oldu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 27 Ocak 2007; 20:03:25 >
  • bu serverda skill enchant çalışıyor mu bilen var mı?
  • Bu akşamki siege e katılıp destek veren tüm Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Oren'i aldık ama Herkes elinden geleni yapmasına rağmen kıl payı Dion'u kaybettik. Yine de herkes çok sıkı çalıştı. Ancak tam olarak organize olamadığımızdan gitti kale. Katılan herkese teşekkürler.

Belirtmeden geçemeyeceğim, oyuna başlayıp imkanları oldukları halde online olmayarak destek vermeyen arkadaşlar : ne ekerseniz onu biçersiniz...

Bu arada Malesef içimizde ÇOK KİŞİLİKSİZ, ......., ........., ........, .........., ...
    Türkler varmış. Biz, gelen her arkadaşımıza para, exp vb her türlü yardımda bulunuyoruz. Buna rağmen aramızda ekibimizin hesaplarını soyan ......... varmış ki bunu siegede öğrenmemiz ortalığı karıştırdı. Yazık diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gansh
    Bu arada Malesef içimizde ÇOK KİŞİLİKSİZ, ......., ........., ........, .........., ...
    Türkler varmış. Biz, gelen her arkadaşımıza para, exp vb her türlü yardımda bulunuyoruz. Buna rağmen aramızda ekibimizin hesaplarını soyan ......... varmış ki bunu siegede öğrenmemiz ortalığı karıştırdı. Yazık diyorum...

ALLAH BELALARINI VERSİN HER TARAFTA BU TÜR ŞAHSİYETSİZ BEŞ PARA ETMEZ İNSANLARDAN VAR
    GANSH BENCE BU TÜR İNSANLARI KINAYIN KONUSMAYIN ARANIZA ALMAYIN BU SERVERDE BARINAMAYACAKLARDIR EMİNİMCE ÇÜNKÜ NE KADAR SETİN VE LVL İN YÜKSEK OLURRSA OLSUN DOSTUN YOKSA NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB SUNDUR

• Ewet kardeşim kesinlikle sana katılıyorum. Omuz omuza verdiğin kişiye güvenmen lazım. Bu kişiler tespit edilip dışlanacaktır. Ayrıca clanlar arası bir düzen kurulacaktır. clanlar levellere göre düzenlenecektir. Böylece de aktif olan ve olmayan oyuncular ayırt edilecektir. Ama dediğim gibi bu kişiler dışlanacaktır.
  • Soyulan abimize gerçekten üzüldüm. KINIYORUM Ve kendisine; Moralini bozma bazı asalaklar için oyunu bırakma
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.