Şimdi Ara

PROJE OIB : MUTLAKA BAKIN!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
15.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen demenle biyere gitmem bn...bak dalgana..bedforce da kim tanımays etmeyis.ama sen gözlerine baktr..8 le 12 ayramyosan gozlukle oyna bu oyunu...akl yok mantk yok sizde adam seni tanmas bedforce u tanmas..senn s.k.k 12 bowuna tenezür bile etmes...
  • siege anında boyle birseyi ortaya charimi sodun demen akbird cok yanlis oldu.ki sen lidersin alti ustu bir ok veya kiyafet onu yaptin yenisini de 1 haftada yaparsin.Ben hnd ile konustum ne seni tanir nede sifreni biliyormus.bence kendi ark veya sifreni bilen bir ark seni soymustur.Cok eminsen konus gmle baksin kim almis isterse bulur .boyle konular siege zmaninda tartislmaz lidersen liderligini bil ki ben 30 yasindayim sizi dinliyorum boyle cocukca mubaett yapacaksaniz kisa surer bu serverdeki turkler herkez dagilir baska serverlara bunuda dusunun liderler olarak .herkez ugrasir senin setlerin yeniden yapilir bu konuyuda buyutmeyin yazik deilmi hirhizlikla sucluyoırsun o hnd arkadasimizı.
  • hocam ben size sadece şunu söyleyim........ ben acc mi arkadasıma verdim demiyorum... o sırada herkes pm atıyordu ben kendi abime pm le sifremi gönderecekken acc ve şifre badforc3 ye gitti... oda hemen oyuna girdi charla o charda ne var ne yok almıslar 0 adena ya kadar.... sonra o ben girdim charla hemen baktım itemler yok, sifre değiştirmek için foruma girdigimde bunlar gene charla girmiş ( BUNLARIN HEPSİ YUNANLILAR DİON U ALDI BİZDE GERİ ALMAYA ÇALIŞIRKEN OLUYOR) okcu chardaki +12 bow alınmıs sadece buna zaman bulabilmişler cunku gene hemen biz girdik ve hnd hemen yanımda ve elinde +12 bow var ve adam az once +7 yada +8 bow la yanımda savasıyordu.... ve bana soyledigi laf aynen şu '' rikimaru ne oldu, nere gitti bowun, kufur etme belki tanıdıktır'' diyerek gülüyor, ulan siz yapmadınsa hadi itemi buldun bi yerden diyelim ama charın hacklendigini nerden biliyosun. bu sölediklerim 2-3 dk içinde gerçekleşiyor hepsi..... benim ve yanımdaki 3-4 kişi dısında kimsenin bilmememsi lazım..... ayrıca ben sadece hnd demedim onlar ustune alındı ben tekrar söylüyorum ki asıl suclu ben yanlıs pm attım cunku,benden sonra badforc3 dir ve sanırım bunlar hnd ile arkadaslar cunku ikisinin arasında gecti bu olay........

ben giden bow yada itemlerde, para da deilim bunun üstüne basa basa söyluyorum..... siegenin ortasında bu şerefsizlik yapılmas.... hacklenen charlar yakın arkadasımın ve o gun oyuna giremicekti bende acc ve sifrelerini almıstım.. şimdi cocugun suratına nasıl bakacam ben ????????

tekrar söüylüyorum ben giden itemlerde deilim...... ben oyunu zevk almak için oynuyorum sinir hastası olmak için deil....... aramızda böle şerefsiz haysiyetsiz insanlar varken kusura bakmayın ama sessiz kalamam, kim ne derse desin......

bu olayın bana mantıklı bir açıklamasını yapın bende 4 yıllık lineage hayatıma burda son verecem ve bir daha girmicem... buyrun cevap bekliyorum????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbird -- 28 Ocak 2007; 19:17:03 >

• arkadaşlar bilip bilmeden adamların ne yaptıgını bilmeden atıp tutuyor

adam siege sırasında sunu macro yapmış : Kim takar sizi Ben attım clandan!

adamı daha fazla savunursanız ben sizin beyin hücrelerinizin calısma amacı konusunda tedirgin olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gizemcem

kiz ben ve enistemde geldik sizin servera spellsinger kasiormmm ama cok nazik bu kiz yaa hemen oluyorrr ayrica gercekten bu acc soyma isi buyuk terbiyesizlik gercekten gecmis olsun akbird
    oyunda ismim Mystery enistemin ismi amberyl ii oyunlar
    kiz eray seni bi yakalrsammm var yaaa nerdesin sen kac gundur msn ini ver bakiim bana bi sen

quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

1. erayı görsem serverde ztn çok pis dalacam
    2. çavuş yazısı post sayısına bağlı

ben burdayım apache asıl seni goren cennetlik *.* XD

şimdi giriyorum oyuna

msn : eray.gns@hotmail.com ( ama şimdiden soliyim hemen hemen hiç girmiyorum msn'e :P )

saygılar

NOT: item çalma olayında ben de HND'ın yapacağını sanmam çünkü kendisini ericaden beri tanıyorum sayılır ve o kişilikte biri olmadığına inanıyorum

NOT 2 : sps ewt p.def açısından biras sıkıntı çekersin ama nedense benim kullanırken en çok zevk aldığım karakterlerden hatta 2. karakerim sps'idi ve Fluee isimli birini hangi serverda gorurseniz gorun bilin ki benimdir :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 28 Ocak 2007; 22:56:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

Orjinalden alıntı: Gizemcem

kiz ben ve enistemde geldik sizin servera spellsinger kasiormmm ama cok nazik bu kiz yaa hemen oluyorrr ayrica gercekten bu acc soyma isi buyuk terbiyesizlik gercekten gecmis olsun akbird
    oyunda ismim Mystery enistemin ismi amberyl ii oyunlar
    kiz eray seni bi yakalrsammm var yaaa nerdesin sen kac gundur msn ini ver bakiim bana bi sen

quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

1. erayı görsem serverde ztn çok pis dalacam
    2. çavuş yazısı post sayısına bağlı

ben burdayım apache asıl seni goren cennetlik *.* XD

şimdi giriyorum oyuna

msn : eray.gns@hotmail.com ( ama şimdiden soliyim hemen hemen hiç girmiyorum msn'e :P )

saygılar

NOT: item çalma olayında ben de HND'ın yapacağını sanmam çünkü kendisini ericaden beri tanıyorum sayılır ve o kişilikte biri olmadığına inanıyorum

NOT 2 : sps ewt p.def açısından biras sıkıntı çekersin ama nedense benim kullanırken en çok zevk aldığım karakterlerden hatta 2. karakerim sps'idi ve Fluee isimli birini hangi serverda gorurseniz gorun bilin ki benimdir :P

ne diyon sen yaf :D allahın her günü onlineyim ne dion dün party dance fln vardı arklarda onn için giremedim valla üzdün beni

• ya beyler bişey sorcam siege sırasında biri bana hem dance hem song hem buff ve nooblesse buffu verdi hepsini aynı anda nasıl bastı anlayamadım bi bilginiz var mı bu konuda? basan bi cüce karakteriydi
  • akbird anlattigina gore olaylar ok farkli arkadasim sen de haklsin yapilan serefsizlik yanlislikla pmden vermis olabilirsin sifreni o blad3 yalniz olan hnd ark oldu valla abi ben birsey bilmiyorum diyor . boyle seyler oyunda oluyor ne diyeceksin ark charina yazik oldu hepimiz ugrasir yapariz aynisini deneriz.burda hata hem sende hemde calan serefsizde ne olur sanki 12 bowla ne gececekse eline basacak 13 kirilacak gidiecek.bunun icin oyun birakilmaz arkdasim her grubun icinde cikar boyle kisiler ama iyi ark liklarda boyle oyunalrdan cikar. iyi dürust ark icin oyna bu oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedgunay

ya beyler bişey sorcam siege sırasında biri bana hem dance hem song hem buff ve nooblesse buffu verdi hepsini aynı anda nasıl bastı anlayamadım bi bilginiz var mı bu konuda? basan bi cüce karakteriydi

AİO

all in one

donate karakterler 120 $ bastırınca 1 tanede sana veriyolar bu karakterlerden
  • beyler yeni patch gelmiş 90 mb cik hayırlı olsun

hemen hemen her klasörün içeriğini deiştirmişler music-textures-systexture-animations-maps and vs

hehe şimdi indi standart c6 sevdası login screen filan ama chaotic throne yazio insan atmişken onada el atar XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 29 Ocak 2007; 4:44:39 >
  • bende dun bi girdim çıkmam gerekti sonra uraşıyorum uraşıyorum niye girmiyor diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

Ama benimde o nick i kullandım çok:) zamanında az kullanmadim fluee(fırtına:D)hatta bi ara Dh de bile bole nick im vardı:)Aama kullanmıyom artık pek:)
  • Eray patch linki versene
  • http://files.filefront.com//;6636659;;/ 90 mb

Bunu sadece atsanizda oluyor galiba 9mbhttp://rapidshare.com/files/13869795/Patch_Synergy_System.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 29 Ocak 2007; 10:24:47 >
  • oyuna girmiyor
  • internetim bugun cok kotu yaf 30 dakkada inmiy bu deli ediy

Bu sabahta 500 moonstone kascaktı ama neyse kasarız gene
  • bende diom nie servere giremiyom admininden tut develeporine kdr ownerinden tut hepsinin akrabalarına sövüyom 8 den beri allahm yha
  • yeni patch yeni sistem geldiginden ayarlamaya çalışıyolar

yeni devlooper Ginji çalışıo bak şeyini yeme gunahını alma adam gelirmez

castle status top pk top pvp leri duzenledi üstüne yeni patch yaptı eferim adama
  • Arkadaşlar dün akşam goddarda saldıran olmayınca biz de dedik gidip adena saldıran yunanlarla biraz eğlenelim. Eğlenmek ne demek perişan ettik (M)adamları. Adenden aden kalesine gidilen eşikten adım attırmadık. Gerçi sonuç olarak kaleyi aldılar ama biz de 1-2 party adam rahat bir 50-60 kesim yaptık. Eşikten kımıldayamayan yunanlardan bir sahne...

• XD

ben diorumki eldeki kaleleri boşverelim direk adeni alalım

yaw bu GM lerde yunanları tutuyomuş gibi geldi yunanlar ne yapsa GM ibnesi clan no donator bla bla yaptı baiumu kesti filan bu ne yaw

bu arada hellfire cok pis cvp vermiş bu aden castle olayında adamı otutrmuşta denebilir
    XD

XD

yaw server gece 4:30 da gitti hala yok :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 29 Ocak 2007; 12:26:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.