Şimdi Ara

Proje Hazırlama Dersi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bunun kitabını verdiler lise 2 ye geçtim Fen bölümündeyim bu ders yeni mi çıktı ??

• O ne yawf

Dipçik : L3 geçtim 2 de okutmadılar bize böle bi ders.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 17 Eylül 2007; 22:31:17 >
  • bi sn kitabın kapağını tarayıcıdan buraya koyacagım az sonra ...Bilenler var mı bu arada bu dersi
    not: tarayıcı bozulmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanıdık -- 17 Eylül 2007; 22:31:40 >
  • Bizdede var 1 saat bu ne ki ne ilk defa koydular
  • Ben de l2deyim ama böyle bir ders yok (ohhh)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Perseus

Ben de l2deyim ama böyle bir ders yok (ohhh)

hangi bölümdesin fen bölümündekilere veriyolar bende lise 2 tm deyim banada vermediler ayrıca bu ders seçmeli ders arkadaşlar
  • ben geçen sene lise 2 sayısalı bitirdim.Bu sene lise 3 teyim.Bize öyle bi ödev verilmedi.Eğer fen ve teknoloji kolunu seçtiysen bu ödevi hazırlaman normal.

ben bu koldaydım.Fev ve teknoloji okulun son günü fizikçi beni yanına çağırdı gel bi imza at dedi.Attım imzamı
    sonra bana meb i kötülemeye başladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise proje ödevi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben lise 3 e geçtim sayısal lise 2 deyken vardı bu ders bizde biyolojici giriyodu bize biyoloji ile ilgili projeler hazırlatıyodu. işte sorun belirliyosun çözüm yolları düşünüyosun gözlem yapıyosn hipotez kuruyosun kontrollü deneyler falan biyoloji için böleydi işlersiniz zaten... zor bir ders değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.