Şimdi Ara

Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
10
Favori
27.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ahmet Yar Soğutma A.Ş.AR-GE departmanında Mekanik Tasarım Sorumlusu olarak çalışmaktayım.
    2010 yılından bu yana profesyonel olarak uzaktan, birebir ve 8-10 kişilik gruplara Solidworks & Autocad Eğitimi vermekteyim. (Özel SolidWorks Eğitimi İzmir )
    Ayrıca haftasonları Bemar Kariyer Okulunda Temel & İleri SolidWorks Eğitimleri vermekteyim.

Eğer hedefiniz Solidworks programı öğrenerek meslek edinmek ise size 8-10 haftalık bu eğitim sürecinden sonra bir şirkette çalışabileceğinizin garantisini vermekteyim.
    İÇERİKTE göstermiş oldugum tüm komutlarla beraber:

• katı modelleme (features)
    • parçalar ile montaj (assembly)
    • sac (sheet metal) ile çalışma
    • profiller (weldments)ile çalışma
    • lazer kesim ve abkant için teknik resim hazırlama (drawing)
    • katalog için gerçekçi render alma (rendering)
      gibi piyasada istenilen herşeyi öğreneceksiniz.

Almış olduğunuz paket eğitimin ders videolarını sizlere gönderiyorum böylece unuttuğunuz yerleri izleyerek hatırlayabiliyorsunuz.
      Öğrendiklerinizi pekiştirmenizi sağlayacak 110 adet uygulama çizimi de göndermekteyim. Böylece programa daha kısa bir sürede hakim olabiliyorsunuz.
      Eğitim sonrasında karşılaşacağınız her türlü sorunlara karşı da yardımlarım olacak, size iş ve staj bulmakta da yardımcı olacağım.

Bu zamana kadar bir çok öğrencim oldu, hepsine referanslarım kısmından ulaşabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------
      SIKÇA SORULAN SORULARI AYRI AYRI YANITLAMAK ARTIK YORUCU OLMAYA BAŞLADI:) SİZLER İÇİN BİR VIDEO HAZIRLADIM.
      1-Solidworks ve Autocad öğrenmek istiyorum. ilk hangisini öğrenmeliyim?
      2-sadece Solidworks veya sadece Autocad öğrenmek yeterli mi?
      3-Solidworks öğrenmek istiyorum, ilk olarak ne yapmamı önerirsiniz?
      4-Solidworks’ a aşinayım. Kendimi geliştirmek için ne yapmamı önerirsiniz?
      5-solidworks’ de profesyonel nasıl olunur?
      6-solidworks kullanarak profesyonel tasarımcı nasıl olunur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 16 Temmuz 2019; 11:16:34 >

• EV VE CAFE MODELLEME
    Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)

Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 11 Ekim 2016; 19:47:59 >

• F16
    Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)
    Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 18 Şubat 2017; 21:42:18 >

• LAPTOP
    Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)
    Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 11 Ekim 2014; 17:48:43 >

• GENERAL MAKİNA' YA YAPMIŞ OLDUĞUM TİTREŞİMLİ 3 KATLI ELEME MAKİNASI
    Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 18 Şubat 2017; 22:2:18 >

• GENERAL MAKİNA' YA YAPMIŞ OLDUĞUM KONKASÖR (TAŞ KIRMA MAKİNASI)
    Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitim - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 18 Şubat 2017; 22:3:9 >

• Hocam elinizde bana verebileceğiniz catia projesi var mı acaba?Ders geçmem için çok ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUTOCAD kurs önerisi.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnanç GÖRKEN -- 21 Aralık 2013; 9:08:48 >
  • MIKNATIS ROBOTU

Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 4 Haziran 2014; 18:05:33 >

• SKETCH PICTURES

Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitim - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 4 Haziran 2014; 18:05:58 >

• Arkadaşlar bu pazar Solidworks Eğitimi başlıyor. (İZMİR)
    Sadece pazar günleri yapılacak olan eğitim hakkında bilgi almak isteyenler özelden yazabilirler..
  • ZOR ŞEKİLLER

Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 18 Şubat 2017; 22:3:55 >

• 23 Şubat 2014 tarihinde İzmir' de yeni bir solidworks eğitimi başlıyor arkadaşlar. daha detaylı bilgiye sayfamdan ulaşabilirsiniz:

Solidworks - Uzaktan Eğitimfacebook
    Solidworks - Uzaktan Eğitim
    https://www.facebook.com/solidworksizmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 8 Mayıs 2017; 20:1:52 >

• SİGMA PROFİLLER KULLANARAK YAPMIŞ OLDUĞUM ÖZEL TASARIM MASALAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 18 Şubat 2017; 22:4:42 >

• solidworks ekran kartı performans testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 8 Mayıs 2017; 20:29:32 >
  • HOBI - EV EŞYALARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 18 Şubat 2017; 22:11:59 >

• ÖĞRENCİ PROJESİ - İSTAVROZ PERVANE & KRAMAYER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 14 Temmuz 2014; 12:19:20 >

• merhaba bir yardım istyecektim ama çok acil.. solidworks 2011 i kurmak istiyorum ama resimde olduğu gibi kalıyor

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • iso dosyasını klasörden çıkartmayın. daemon tools programnı kurarak iso dosyasını daemon tools'a sürükleyerek açmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 23 Temmuz 2014; 8:26:19 >
  • iso dosyasını rar olarak açtığım için bu hatayı verdi . iso dosyası olarak açınca bi sıkıntı olmadı :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.