Şimdi Ara

Profilo İflasını Açıkladı, Sıra Vestel'demi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
6.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestelde çalışan bir arkadaşım ile yaptığım bir konuşma sonrası Vestel'in artık eski imajını ve sükseli geçmişini kaybettiğini satışların çok düştüğünü ve üretim adetlerinin dibe vurduğunu öğrendim.
    Profilonun iflasını açıklamasından sonra Vestelinde aynı durumda olabileceğini düşünmeden edemiyorum.
    Fiyatları iyice aşağıya çektiği halde satış adedinin yüksek olmadığı ve bu yüzdende üretim yapılamdığı için bu ay 300 kişi, geçen ayda 150 kişi işten çıkartılmış. Tam yılbaşında yapılacak bir şeymi bu...
    Arkadaşım bana öle şeyler anlattı ki, bunların gerçekten Vestel için söylendiğine inanmakta zorlandım.
    Her yıl Hiltonda yapılan yılbaşı eğlencesi bu yıl yapılmayıp fabrika içinde kuru kuru bir içecek verilerek geçiştirilmiş. Bayramlarda, özel günlerde verilen erzak gibi ekstraları kaldırmışlar. Kimsenin gözünün yaşına bakmadan kapıya koyuyorlarmış.
    İnanmak çok zor. Dışarıdan baktığımızda koskoca Vestel'in aslında içi yavaştan yavaştan çürümeye başlamış bile.
    çalıştırdığı elemanları özellikle yeni mezun olmuş, paradan yana beklentisi olmayan yada stajyer olanlardan seçiyormuş ki, hem çıkarması kolay olsun hemde az para versin.

Daha öyle şeyler anlattı ki, adama mehaba dedim borçlu çıktım vallahi :) çalışanlar o kadar zor durumda ki, dokununca bin ah işitiyorsun...

Ne dersiniz, Profilodan sonra sıra Vesteldemi acaba?

• Bu kaliteyle iyi bile dayandı bence Vestel... Eeeee, insanları kandır kandır o da bi yere kadar tabi..
  • Profilo ne zaman İflas etti yaaa, ürünleri satışta ama
  • vestel in iflası ülke adına çok büyük bir kayıp olur ki zaten öyle bir durumun söz konusu bile olacağını sanmıyorum. bu anlatılanlar gerçekse bir süre sonra toparlanacağına inanıyorum...
  • Ben Vestelin Genel müdürlüğünde çalışıyorum sana anlatan arkadaşın biraz abartmış galiba

1.bütün Dayanıklı tüketim Malları satan şirketlerin satışında düşme var sadece Vestel de değil piyasada alıcı yok fiyatların düşmeside buna bağlı

Vestelin istifası diye bir şey sözkonusu olamaz çünkü yeni fabrikalar ve yurtdışında açılacak olan mağazaların haberini Cuma günü Sayın Ahmet Zorlu kendisi Yılbaşı kutlamasında bizzat söyledi senin arkadaşın bölgede çalışıyor sanırım Ben İstanbul merkezdeyim 3 senedir ve hersene yılbaşı burdaki cafemizde yapılıyor hersenede bir sürü hediye dağıtılıyor.
    Bu sene ramazan bayramında yatak örtüsü kurban bayramında bornoz hediye edilirken arkadaşın yokmuş galiba

Sonuç olarak işler çok yolunda değil ama arkadaşının anlattığı gibide vahim değil Vestel ülkenin yükselen değeri olmaya devam ediyor edecektirde

Saygılar...

• vestel batarmı ya sacma sacma konusmayın. urunlerı de kalıtesız degıl ayıca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GkhnFB

Vestelin istifası diye bir şey sözkonusu olamaz çünkü yeni fabrikalar ve yurtdışında açılacak olan mağazaların haberini Cuma günü Sayın Ahmet Zorlu kendisi Yılbaşı kutlamasında bizzat söyledi

eyvah eyvah, yurtdışıda nasibini alacak vestelden desenize

ayrıca vestele kalitesiz değil diyene gülerim ben sadece

sadece bizim forumumuzda bile o kadar çok şikayet var ki, açın tv-projeksiyon bölümünede bir bakın..

yazık bir arkadaş vardı, yeni vestel tv'sinde backlight problemi ve bulutlanma vardı, hani öyle böyle değil, geceleri fener diye kullanırsın tv yi, vestel teknik servisinden gelen cevap bunun normal ve kabul edilebilir düzeyde olduğuydu..

bari yapıyonuz bir haltı, arkasında durmayı bilin, evime vestelin V'si giremez...

tabii bunlar benim şahsi görüşüm

• quote:

Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias

quote:

Orjinalden alıntı: GkhnFB

Vestelin istifası diye bir şey sözkonusu olamaz çünkü yeni fabrikalar ve yurtdışında açılacak olan mağazaların haberini Cuma günü Sayın Ahmet Zorlu kendisi Yılbaşı kutlamasında bizzat söyledi

eyvah eyvah, yurtdışıda nasibini alacak vestelden desenize

ayrıca vestele kalitesiz değil diyene gülerim ben sadece Bende sana gülüyorum çünkü cümle kurarken bile kendini ele veriyorsun

sadece bizim forumumuzda bile o kadar çok şikayet var ki, açın tv-projeksiyon bölümünede bir bakın..

yazık bir arkadaş vardı, yeni vestel tv'sinde backlight problemi ve bulutlanma vardı, hani öyle böyle değil, geceleri fener diye kullanırsın tv yi, vestel teknik servisinden gelen cevap bunun normal ve kabul edilebilir düzeyde olduğuydu..

bari yapıyonuz bir haltı, arkasında durmayı bilin, evime vestelin V'si giremez...

tabii bunlar benim şahsi görüşüm

Her marka şikayet alabilir her markanın hatalı ürünü çıkabilir

Şu bi gerçekki Türkiyede En Çok satılan 2. Beyaz eşya markası VESTEL

• Tabiki her marka şikayet edilebilir, dünya devlerinin bile hatalı ürünleri olabilir... ama adamların hatalı seri ürünleri olduğunda en azından ürünlerinin arkasında duruyorlar, hatta zaman zaman o seri üretimin piyasadan toplatıldığına bile tanık oluyoruz..
    Zaten bu yüzden onlar dünya devi..
    Benim kimsenin malını savunacak halim yok ama vestel alacak kadarda zengin değilim, kusura bakmayın 3 kuruş fazla veririm, arkama bakmam.. Televizyonum Samsung, deck'im Sony, ses sistemim Jamo, tık bile demediler maşallah..
    Keşke aynı kaliteyi bize Vestel sunsada yerli malını kullansak...
  • vestelin ürünlerine güvenemiyorum.ama Arçelik öyle değil.
  • vestel iflas etmez
  • Beyaz eşyada Arçelikten başkasını tanımam.Elektronikte de benim için her zaman en iyisi Sony'dir.Vestele terfi etmem.
  • 10 senedir sorunsuz kullandığım vestel tv var evimde, hiç te bir kalitesizliğini görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 31 Aralık 2007; 15:47:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

10 senedir sorunsuz kullandığım vestel tv var evimde, hiç te bir kalitesizliğini görmedim.

bende de var vestel tv hoparlörün teki yok

ama kaç sene oldu bir problemi olmadı
  • vestelde işler tıkırında.sorun yok şimdilik.
  • vestel monitörüm vardı tam garantisi dolunca arızalandı ve çöpe attım. Adamlar içine timer koymuşlar sanki. Eve bir daha vestel sokmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias

Tabiki her marka şikayet edilebilir, dünya devlerinin bile hatalı ürünleri olabilir... ama adamların hatalı seri ürünleri olduğunda en azından ürünlerinin arkasında duruyorlar, hatta zaman zaman o seri üretimin piyasadan toplatıldığına bile tanık oluyoruz..
    Zaten bu yüzden onlar dünya devi..
    Benim kimsenin malını savunacak halim yok ama vestel alacak kadarda zengin değilim, kusura bakmayın 3 kuruş fazla veririm, arkama bakmam.. Televizyonum Samsung, deck'im Sony, ses sistemim Jamo, tık bile demediler maşallah..
    Keşke aynı kaliteyi bize Vestel sunsada yerli malını kullansak...

+111

yurtdışına ürettiğini kaliteli,iç pazara dandiğini üretirsen,o halkta sana gün gelir, işte böyle cevabını verir...bırakın onu, Vestel'in vatanı,Manisada bile, seveninin olmadığı çoğu kişinin bildiği bi gerçektir

iflasını ise vermez bencede, çünkü yükünü iyi tutmuş...ama beyaz eşya bölümü nolur orası meçhul...

• reklamlar nasıl ama vestel gururla sunar falan vestel farklı vestel farklı bırak bu işleri ya vestel farklıymış yerli malı elektronik ürün alınırsa olcağı o vestelin zaten kafadan uydurduğu teknolojiler var tıpkı arçeliğin
    full mation teknolojisi bile ne kadar gerçek ne kadar etkili bir görüntü vaadediyor full mation o da tartışılır ya yakında kokusu çıkar.Buzdolabında mavi ışıkmıdır nedir besinleri daha iyi ve sağlıklı kalması açısından devrim niteliğinde bir teknoloji olduğunu söylüyordu yalandır garanti malımı nasıl satsamda diye eften üften teknoloji uyduruyo ben buldum teknoloji çok güzel bak almazsam darılırım tarzında salak salak işler bunlar ya

• quote:

Orjinalden alıntı: S_O_N_Y

reklamlar nasıl ama vestel gururla sunar falan vestel farklı vestel farklı bırak bu işleri ya vestel farklıymış yerli malı elektronik ürün alınırsa olcağı o vestelin zaten kafadan uydurduğu teknolojiler var tıpkı arçeliğin
    full mation teknolojisi bile ne kadar gerçek ne kadar etkili bir görüntü vaadediyor full mation o da tartışılır ya yakında kokusu çıkar.Buzdolabında mavi ışıkmıdır nedir besinleri daha iyi ve sağlıklı kalması açısından devrim niteliğinde bir teknoloji olduğunu söylüyordu yalandır garanti malımı nasıl satsamda diye eften üften teknoloji uyduruyo ben buldum teknoloji çok güzel bak almazsam darılırım tarzında salak salak işler bunlar ya

sen sony mi alıyosun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.