Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Profilo İflasını Açıkladı, Sıra Vestel'demi???? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vestel almayı düşünüyorsanız, veya hala vesteli savunuyorsanız baştan sona okuyun

http://forum.donanimhaber.com/m_19160023/mpage_1/key_sorun/tm.htm

Belki at gözlüklerinizi çıkarırsınız

Ben bu arkadaşın sahip olduğu problemin 10'da 1'i için Samsung'a şikayetimi ilettim, 2 günde tv'mi değiştirdiler... Ve problem olup olmadığını incelemediler bile, sadece sözüme güvendiler.. İşte müşteri memnuniyeti budur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 5 Ocak 2008; 10:35:15 >

• Vestel batarsa vestelin sahibine bir şey olmaz, olan bizm marka olamayışımızdaki imaja olur.

bİZ MAALESEF HEP GERİDEN GELİYORUZ,

NÜKLEER SANTRAL DAHA YENİ KURACAĞIZ GALİBA

DAHA ÇİP değil, ENTEGRE değil, TRANSİSTÖR değil, DİYOT üreten bir FABRİKAMIZ BİLE YOK.

BİLL GATES burada güzel bir şeye kurmak istemiş fakat talebi 5000 adet YAZILIM mühendisi o da YOK.

BU teknolojiler, YARIİLETKEN teknojileri ve onları yaklamak harbiden zor.

BİZ şu an NANOTEKLOJİYE KONSANTRE olmuş durumdayız ve dünyada ilk 5 ARASINDAYIZ.

Eğer bu konu ile ilgili bir gelişme olursa MİKROÇİP devri kapanacak ve NANOÇİP devri başlıycak ve biz de belki ( DAHA ÇİP değil, ENTEGRE değil, TRANSİSTÖR değil, DİYOT üreten bir FABRİKAMIZ BİLE YOK. ) emsali bir şeyleri burada üretip, TEKNOJİNİN ÖN SAFHALARINA YERLEŞİCEĞİZ.

oNUN İÇİN İLŞERİDE BİZİM vestel gibi markalara ihtiyacımız olacak.

BU ARADA TÜM DİVX FORMATlarını OKUYAN EN İYİ DİXV OYNATICI Vestel'in dir. Diğer marklar dandik............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreturr -- 5 Ocak 2008; 10:37:22 >

• nükleer santral dünyada demode olurken bizim hala kurmamış olmamız aslında şanstır.

entegre.chip vs üretmekle bu saatten sonra birşey olmaz.bu tür komponentlerin üretimi artık çinde tayvanda yapılıyor.artık batılı ülkeler de bunları üretmiyor.biz üretsek ne yazar işçilik ve maliyetle başaçıkamayacağımıza göre anlamsız.

marka olmak için katma değeri yüksek yeni teknolojiler üretebilmek lazım.....yani ar-ge

ama bizde ar-ge devletten prim alıp,daha önce yapılmışları süsleyip taklit etmek.

sonra da cahil halkımıza dünya buluşuymuş gibi kakalamak....

herşeyden önce zihniyetimizin değişmesi lazım toplumca....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

nükleer santral dünyada demode olurken bizim hala kurmamış olmamız aslında şanstır.

entegre.chip vs üretmekle bu saatten sonra birşey olmaz.bu tür komponentlerin üretimi artık çinde tayvanda yapılıyor.artık batılı ülkeler de bunları üretmiyor.biz üretsek ne yazar işçilik ve maliyetle başaçıkamayacağımıza göre anlamsız.

marka olmak için katma değeri yüksek yeni teknolojiler üretebilmek lazım.....yani ar-ge

ama bizde ar-ge devletten prim alıp,daha önce yapılmışları süsleyip taklit etmek.

sonra da cahil halkımıza dünya buluşuymuş gibi kakalamak....

herşeyden önce zihniyetimizin değişmesi lazım toplumca....

kinston deneyleri ve üretimi, intel ,amd, nvida, ati çipleri bular abd de galiba.

2.si yapmıyorlar fakat yapmayı biliyorlar bu nükleer santral da dahil, yapmak ve yapmayı bilmek bular önemli kavramlar............

• quote:

Sunu da unutmayın Vestelin zamanında yurtdısına gönderdiği malların geri iade sebebi içinden portakal kabuğu,Çiğdem kabuğu hatta ve hatta bayan sütyeni çıkmasıydı...

• arkadaşlar,bu tıp buyuk fabrıkaların iflas etmesı yada uretımı düşürmesının en buyuk nedeni malum oldugu uzere Çin den ithal edilen kalıtesız urunlerdir.maalesef ulkemız halkının gelir duzeyının duşuk olması nedeniyle bu kalıtesız çin mallarına itibar ediliyor.bu durum da yerli imalat yapan veya yapmaya çalışan firmlarımızı olumsuz yönde etkiledıgı aşikardır.böyle buyuk firmaların çok buyuk sıkıntıları vardır.çuval dolusu parayla ssk ,çuval dolusuparayla stopaj ödemektedirler.diger vergilerı saymıyorum.eger vestel işçi çıkardı ise bunu normal görmek lazım.elbette arzu etmeyız hiç kımsenın işsiz kalmasını.ama bir işletmenın işine devam edebilmesi için gerektıgınde işletme giderlerını düşürmek zorundadır.böyle yapmazsa fabrıka tamamen kaanır,kalan işçilerınde ekmek kapıları yok olur.dolayısle bir fabrıkanın işçi çıkarmasının nedenlerını çok ince düşünmek gerekir.Hukumete kalırsa ekonomı tıkır tıkır gidiyor.ama öyle olmadıgı ortada.geçen gun sınan aygun ..genç bakışta bununla ilgili bir şeyler söyledi.tamamını izlemedım ama...ha bu rada ben ne işadamıyım,ne de işçıyım.

• quote:

Orjinalden alıntı: İlker Gökmen

Onu bırakında bizde vestel zeta tv var görüntü kalitesi süper ama ekranın sol altında morarma var bide ekranın sağ tarafı gözükmğyor mesela tv logolarının yarısı yok yada yazıların son harfi çıkmıyor ekran kayık heralde...

tv deki morarma ekrana yaklaşan manyetik alandan kaynaklanıyor eğer anahtarından kapatıp 1 saat bekledikten sonra açtığında düzelmiyorsa PTC adlı parça arızalıdır garantili ise ücretsiz ,garantisiz ise yaklaşık 30 ytl gibi bir ücret ile yaptırabilirsin (PTC fiyatı 3.50 ytl) gerisini işçilik olarak alırlar

büyük görüntünün tv ile ilgisi yok uydu alıcısı kullanıyorsan ve bunun markası next veya goldmaster ise sistem ayarları menüsünden av çıkış ayarlarını ntsc den pal e alman gerekiyor...

şu malum resmin vestelin yemekhanesinde çekildiğini anlatan ispat eden ibare nerede görebilirmiyim lütfen...
    işten çıkartma prosedürleri zaten bellidir 1 yılınızı doldurduysanız tazminatınızı alırsınız birincisi vestel bu paranın hesabını yapıcak bi kurulul değildir ikincisi ise yaptığını düşünsende zaten hukuki yollardan bu parayı yine alabilirsiniz lütfen aslı astarı olmayan suçlamalarda bulunmayın

bizler vestelde çalışıyoruz diye vestelin paralı askerleri falan değiliz vestelde plazda çalışmıyorum yönetimde ve sahada her ortamı iyi biliyorum
    azıcık zekanız varsa ihbar tazminatı ve kıdem tazminatı ne kadar tutar bu firma sizi haksız çıkartmışsa yasal olarak mahkeme giderleri gibi paralar ödemek zorunda kalmaktansa bu kadar komik bir rakamı ödemekten neden kaçsın bu konuda oturup mantık yürütebilirsiniz...

• beyaz eşyada BOSCH derim herzaman
  • Valla yazılanları okuyorumda yazık diyorum.

Vesteli sevmem hiç bir ürününü sevmem ama .
    İflas etmesi çalışanlarının işsiz ve aç kalmasını hiç istemem.
    İyi veya kötü kendilerine ait bir pazarları var . Üretim tesisleri vs....
    İhracat yapıyorlar Vergi vs ödüyorlar bunla rboşunamı acaba ?

Ayrıca yemek olayıda komik arkadaşalar. Yemekleri hazırlayanlarda insanoğlu hiçmi dışarda yemek yediğinizde yabancı madde çıkmadımı ? Gerçekci olmak lazım böle fesat düşünmemk lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.