Şimdi Ara

profilo cmg140 yada vestel tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında forumdaki tavsiyeler üzerine profilo cmg140 siparişi verdim ancak ürün hala temin edilemedi. İşin aslı yerli malı diye vestele daha sıcaktım. Dediğim gibi forumda cmg 140 çok övüldüğü için bu yola girdim ama hep de dönesim var. 9 kg lık vestel çamaşır makinesi tavsiyeniz var mıdır yoksa ardıma bakmayayım mı:)

Bu arada makineyi 1247,9 TL'ye siparişim ettim. 100 tl puanı da çoktan harcadım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaragul40 -- 25 Kasım 2014; 0:58:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nerden aldınız hocam makineyi? bende almak istiyorum bu makineden ama pek bulunmuyor.

bu makine kalitesine yakın tavsiye edilecek başka model var mıdır acaba?
  • Tabi ki ardınıza bakmayın, dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz :)

• Gittigidiyor üzerinden turuncuelmadan. Kendi siteleri de var. Ancak şu anda temin edilemiyor. Önce kasım 20 denmişti şimdi aralık başı diye bekliyoruz. Fabrikada yokmuş. İlgililer sağolsunlar. Benim tek tereddütüm eğer vestel aynı özelliklerde aynı fiyata ise yerli malını tercih etmek istiyorum.

Zahmet olmazsa bilirkişi Candoğan ve diğer arkadaşlardan kıyaslama bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaragul40 -- 25 Kasım 2014; 13:02:51 >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Cevap gelmiş bile:) Artık içim rahat teşekkürler:)
  • mkaragul40 M kullanıcısına yanıt
    Beklemeye değer iptal etmeyin bence
  • sayın @candogan62 bey bu makine kalitesine yakın başka model tavsiye edebilirmisiniz? 7 kiloda olabilir, 8 veya 9 kiloda olabilir.

tavsiye veren olursa şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 25 Kasım 2014; 13:51:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mkaragul40 M kullanıcısına yanıt
    şuan temin edilemiyorsa zor o zaman evdeki makine bozuldu en kısa sürede makine almam gerekiyor.
  • MACHİNA kullanıcısına yanıt
    Siemens 12T480
    Bosch WAT24460

bunlara da bir bakın profilo ile ayni makinalar tabi bunlarda bir kac daha fazla program ve parça kaliteleri daha iyi ola bilir 3 makina da bence çok iyi

• tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum. sayın @leon81

Bosch WAT24460 modelini acil olarak satın aldım

saygı ve sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 25 Kasım 2014; 16:14:53 >
    Rica ederim hayirli olsun inşallah yıllarca sorunsuz kullanırsınız :) kullanınca görüşlerinizide paylaşırsanız alacak arkadaşlara faydali olur birde maddi durum müsait se ek garanti tavsiye ederim

• leon81 L kullanıcısına yanıt
    ek garantiyi satın alacağım. tavsiyeniz için teşekkür ederim. fırsat bulursam makineyi inceler fikirlerimi sunmaya çalışırım. (pekte anlamam gerçi
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Tabi ki ardınıza bakmayın, dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz :)

hocam profilodan çift su girişli orta düzey bir çamaşır makinası önerir misiniz?
    çift su girişli olması şart
    yıkama kapasitesi 6 kg dan aşağı olmasın.6-7-8kg civarı olabilir
    kısa programı da olsun yeter.
    teşekkür ederim
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Makineme sonunda kavuştum. Gerçekten çok sessiz. Sadece su aldığı belli oluyor:)

Tavsiye için çoook teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.