Şimdi Ara

Bosch veya Samsung buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,


    Başlıkta bahsettiğim gibi iki tane buzdolabı arasında kaldım. Bekarım ve kendime alacağım belki evlenirsem yine kullanmaya devam ederim vs vs


    https://www.hepsiburada.com/samsung-rt46k6000ww-tr-no-frost-buzdolabi-p-MTSAMRT46K6000WWTR


    https://www.hepsiburada.com/bosch-kdn55nwf1n-453-lt-no-frost-buzdolabi-p-HBCV00000UH4UY


    Samsung'da daha fazla özellik var ve bir tık daha geniş. Bosch daha boş bir model. Bu arada bütçem bu civarlarda. yani max 7500 TL. O yüzden bu iki modele baktım. bulunduğum yerdeki mağazalar ikisi için aynı fiyatları verdiler. Alman kalitesi diyoruz hep ama Bosch'da artık eskisi gibi olmadığı ve çok fazla şikayetlerinin olduğu yazıyor. Samsung'da da şikayetler var tabi.

    Elektronikte şans faktörüde var tabiki...


    Alman malı muhabbetlerini bir kenara bırakıp Samsung değerlendirilir mi? Yada bu fiyatlarda bunların kalitesinde veya biraz daha iyi kalitede başka dolap önerebilir misiniz?








  • Bosch alacaksanız aşağıdaki ürünü de değerlendirebilirsiniz, marka Profilo ancak sanki sizin almak istediğiniz Bosch buzdolabının ikizi gibi, aynı fabrikanın ürünü ancak kalite veya farklı bir özelliği varmı onu bilmiyorum fiyatı daha uygun olduğu için öneri de bulundum.


    https://www.hepsiburada.com/profilo-bd2155wfnn-453-l-no-frost-cift-kapili-buzdolabi-p-hbcv00000ots59

  • Bu iki model olarak düşünüyordum. Profilo da vardı aklımda ama profilo mağazasına gidip gözle göremedim. Ama dediğiniz gibi aynıymış herşeyi. Bosch yerine tercih edilir. Her şey aynıyken isme fazla para vermenin amlamı yok.

    Fakat bosch mağazadına gittiğimde en alt meyve ve sebzelik bölümünün hemen üstünde 0 bölmesi vardı. Bu linklerde yok. Acaba o farklı modelmiysi diye takılı kaldım. Gidip tekrar bakmak lazım. Profilo mağazasına uğrayıp fiyat alıp karar veririm sanırım.

  • zipcikti88 kullanıcısına yanıt

    0 bölmesi yok dediğiniz farklı bir model olabilir, profilo mağazasında daha pahalıya satıyorlar sadece incelemek için gidebilirsiniz, şu anda sanırım en uygun Trendyol ve Gittigidiyor'da satılıyor. Dondurucu bölümü çok iyi 118 Lt. gayet büyük ve kullanışlı, ben de 31 Martta 5900 Tl. ya aldım.


    trendyol.com
    Profilo Bd2155wfnn Çift Kapılı No Frost Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/profilo/bd2155wfnn-cift-kapili-no-frost-buzdolabi-p-138899665



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 13 Nisan 2022; 17:50:57 >




  • neman N kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam farklı modelmiş o. Ama herşeyleri aynı sadece o bölme var meyveliğin üstünde.

    Bugün gittim Profilo mağazasına 6800 dedi. İnternet ile ufak fark olsa mağazadan alırdım ama fark çokmuş.


    Beyaz eşyayı internetten alma fikrine de çok ısınamadım. Dolap nereden gelecek, sağlam gelecek mi vs vs

  • Ben yazdıktan sonra Trendyol 5999 Tl. olan fiyatı değiştirmiş. Aşağıdaki videonun sonunda nakliye prosedürü ile ilgili bir bilgi var Trendyol, Hepsiburada, N11, Amazon gibi yerlerden alınan ürünlerin nakliye hasarını değerlendirmeye almıyoruz mu yazıyor ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama siz yine de bulunduğunuz yerde Evkur benzeri satış yapan mağazalara da bakın Evkur sadece Vestel ve Samsung satıyor, ben Köroğlu mağazasından aldım ancak onun da her yerde şubesi yok.


    Profilo Ürün İncelemeleriyoutube
    Profilo BD2155WFNN NoFrost Üstten Donduruculu Buzdolabı İncelemesi Profilo BD2155wfnn, Net 453 litre hacme sahip üstten donduruculu buzdolabı. 335 litrelik soğutucu bölümünde Nem Kontrollü Extra Fresh çekmecesi bulunmakta. Nem Kontrollü çekmece sayesinde meyve ve sebzeleriniz için en ideal nem oranını ayarlayıp iki kat daha uzun süre saklayabilirsiniz. Multi Airflow ile dolabınızın her alanı en ideal soğuklukta olur, Airfresh koku filtresi sayesinde dolap içerisinde koku oluşmaz. Dondurucu bölümünde bir, soğutucu bölümünde ise yüksekliği ayarlanabilir 3 kapı rafı bulunmakta. Sınıfındaki ürünlerden farklı olarak büyük donduruc kapasitesi Net 118 litredir. dondurucu bölümünün 24 saatte dondurma kapasitesi 12 kilogramdır ve elektrik kesintilerine karşı 14 saat koruma sağlar. Buzluk kısmında bulunan led aydınlatma da size aydınlık bir ortam sunar. Ürünün boyutlarına geldiğimizde 186 santimetre yükseklik, 70 santimetre genişlik ve 75 santimetre derinliğe sahip. Ses seviyesi ise 41 desibel.
    https://www.youtube.com/watch?v=c0G5IWW6iyU
  • Evet hocam. 1 Mayıs itibari ile sadece markanın kendi adresi ve kendi deposundan olanlar için hasarı göz önünde bulunduracaklarmış. Tabi ben de yanlış anlamadıysam. Mağazaları geziyorum hocam. Samsung, Bosch ve Profilo gittim. Başka mağazalarda da bakıp fiyat alıp kararımı vereceğim artık.

    @neman

  • Hangisini aldınız acaba ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.